Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Regl oldum olasıı şiştiimmm az az yedim
22 temmuz

Elhan Elhan

Sabah: 09.00
Sucuklu kaşarlı tost
15.00
Türk kahvesi
16.30
Kaynanamgilde olduğum için
2kaşık salata
Parates kızartma ama adimımı gayet güzel attım onun için sıkintı etmedim
18.00
4 köfte
Kefir

Salata detoksu
Eki Görüntüle 3276056

Salata detoksu
Güncellemee
Elhan Elhan

Screenshot_20230722-214556_Pedometer Step Counter.jpg

Elhan Elhan kaptan olmaktan korkuyorum çok sık gelemezsem diye ama istersen olurum tabi ne yapışması lazım tek tek bi ben bi karşı kaptan seçecekse yarına da uzar gibi kimseler yok haftasonu diye ben de öyle 🥲
Neden yarına uzasınki.
Öncelikle mavi takımın kaptanını seçiyosun.
Seç bakalım mavi takkm kaptanını. Belki buralardadır hemen ses verir ve kurulur takımlar.
Bir an önce kurulsun takımlar. Bekliyoruz.
Elhan Elhan

İyi geceler kızlar ben yine yorgun bitik bir haldeyim bugün çok kötü geçti eşim yine nöbetçi bu ay üst üste geldi hep o nöbetçi olunca iki çocukla kafayı yiyorum evde 🤒
Büyük oğlum çok hareketli hızına yetişmek mümkün değil ayrıca çok yaramaz demek istemiyorum ama gerçekten çok yaramaz yani başka açıklaması yok 😑 mutfak halısına su döktü ben de kaldırdım balkona attım kurusun diye sonra bir ara lavaboya gittim iki dk bu sefer yere su dökmüş yine ve küçük oğlum kayıp ağzını duvara çarpmış diş dudağa girmiş tabi dudak çok kötü 😭 Ne yapacağım hiç bilemiyorum acayip yorgunum ruhen çöküş yaşıyorum 😢 O 4 yaş aldı ben 4 yaş eksilttim ömrümden 🥴

Bugünkü menüm
Uyanınca 1 bardak filtr kahve içine 2 tk HC yağı

Sabah 10.20
Tam bugday sandeviç ekmeği
Domates
Marul
2 KK peynir

Ara 13.50
1 sade kefir
Fıstık
1 şeftali

Akşam 18.30

1 tabak patlıcan yemeği
1 kase cacık

Su 2 Lt anca
4 bardak bitki çayı

Spor yok
IMG_2361.jpeg
@Elhan

İyi geceler kızlar ben yine yorgun bitik bir haldeyim bugün çok kötü geçti eşim yine nöbetçi bu ay üst üste geldi hep o nöbetçi olunca iki çocukla kafayı yiyorum evde 🤒
Büyük oğlum çok hareketli hızına yetişmek mümkün değil ayrıca çok yaramaz demek istemiyorum ama gerçekten çok yaramaz yani başka açıklaması yok 😑 mutfak halısına su döktü ben de kaldırdım balkona attım kurusun diye sonra bir ara lavaboya gittim iki dk bu sefer yere su dökmüş yine ve küçük oğlum kayıp ağzını duvara çarpmış diş dudağa girmiş tabi dudak çok kötü 😭 Ne yapacağım hiç bilemiyorum acayip yorgunum ruhen çöküş yaşıyorum 😢 O 4 yaş aldı ben 4 yaş eksilttim ömrümden 🥴
Çok geçmiş olsun 🙁

Ben de menü yazayım
09:00
Soğanlı yumurta
Domates
Çay
1 tk labne

14:00
Sarma (saymadım ama çok yedim😅)

18:00
1 yk kavurma
2 yk yoğurtlu köz biber

Aralarda detoks suyu(soda-maydanoz-nane-limon-su)
Suyu sayamadım
Spor yok
Elhan Elhan

Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm kuzuya ama böyle böyle büyüyor çocuklar biz de düşe kalka büyüdük. Rabbim beterinden saklasın. Varlıklarına sağlıklı oluşlarına şükür 🤲

X