Abooo adımaa aşık oldum.21 Temmuz menüm
Sabah 09.00
Kefir, semizotu, iki kaşık yulaf, iki ceviz ile smoothie (bahçedeydim fotoğrafını çekmeyi unutmuşum)
Öğlen 13.00
Dört yemek kaşığı kinoa, bir küçük elma, biraz nane, iki tane ceviz, bir yemek kaşığı kuru üzüm
Eki Görüntüle 3275717
Ara 16.00
Erik ve iki tane ceviz
Eki Görüntüle 3275718
Akşam 18:00
Bir bardak sade kefir
Su 3 litre
Adım 14.500
Elhan
Haftaya yatırım olur tatlım. Çok sevindim senin adına.Ablamm şuan çok mutluyumm
Bugün yaptığım diyet ve dukan biramla gramları vermişimm
Demekki ödemim vardı aşıri derece sistimm acaba degistirebiliyomusun listeyi eski kiloma tam geridönmüşüm hatta 100 gramından eksik
çıplak tarttığım da 71.1 oldu sabah 71.8 dim
21 temmuz
Sabah aç karna; sirkeli su
Sabah: 09.00
5 zeytin
4 küp domates
1 tatlı kaşıgı tereyağ
3 küp kaşar peynir
Sekersiz çay
15.00
Türk kahvesi
17.00
Bol kıvırcıklı salata ve 2 köfte
Kefir
Dukan birası detoks su 2 litre
76. ETAP MASTERFİT
YARIŞMA ADAYLARI
Jou
@Ekrl
@DeryaOnDiet
Ellssa
@sudansebep
@Cookiie
@s i d e l y a
ozlemon
@TemelinSafinazi
@asliogretmen
suspushanimcim
kitapzede
@Anbuyanbu
1 1artiikizanasi
B Beklenen2
Frytiop
ayyy yooookkk önümüzdeki bin yıl smoothie, detoks suyu görmek istemiyorum :))) vallahi smoothie yazarken bile bi içim kalkıyorSayesindee hahahahaha
Sende devam et askomm beraber icelim şu 5 gün
Aaa kaptan mi oldum çok mutlu oldum ama kaptan ne iş yapar bilmiyorumSevgili Arkadaşlar bu etabimizda Mavi takım verdikleri kilolarla haftanın kazanan takımı olmuştur. @Cookiie kaptanimizi tebrik ediyoruz.
Masterfit Yarışması 75.Etap 14.07 21.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan 71.2 71.8 +0.6 @Kevssooo Transfer 78.4 80.0 +1.6 Ayrıldı @Ekrl 64.6 64.9 +0.3 @Zeytur 94.2 İzinli @DeryaOnDiet 75.6 74.8 -0.8 @Lavinia_98 69.65 İzinli Ellssa 85.8 85.2 -0.6 @sudansebep 60.0 61.3 +1.3
Mavi Takim @Cookiie KAPTAN 79.4 78.0 -1.4 @s i d e l y a 71.45 70.6 -0.85 ozlemon Transfer 72.6 73.4 +0.8 @TemelinSafinazi 73.4 72.7 -0.7 @Kinoalihatun 86.4 0 @Mthn83 79.4 81.4 +2.0 Ayrıldı @asliogretmen 76.15 75.65 -0.5 suspushanimcim 68.6 67.8 -0.8 HAZIRLIK BÖLÜMÜ kitapzede 79.9 77.85 -2.05 @Anbuyanbu 95.2 94.0 -1.2 1 1artiikizanasi 84.5 82 -2.5 Busra196 0 0 B Beklenen2 79.7pzt 78.9 -0.8 Frytiop 76.7pzt 74.8 -1.9 @Konusamam Yalnizca Burhan 56.6 @Hufezaa @aypare ackerman
Aldığımız verilere göre bu hafta bireyselde 1 1artiikizanasi hazırlık bölümünde bekleme süresini de tamamlayarak kırmızı kaptanlığı kazanmıştır.Kaptanım masterfit listesini hazırlayip arkadaşları etiketleyecegim. Buradan kendine mavi kaptan seçip takımları oluşturmanızı rica ediyorum.
Not: Bildirim yapmayan arkadaşlari mazeretleri doğrultusunda devam etmek isterlerse takımlara ayrıca dahil edeceğim.
Çok teşekkür ederim inşallah bu hafta daha güzel sonuçlar alıp birinci biz olacağız hagshajag hemen moda girmem pekiEn başta kaptanicemiz ablamızElhan sonra kırmızı kaptanım canım arkadaşım Jou , yeni kırmızı takım kaptanı olmayı hak kazanan 1 1artiikizanasi ve Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Gelecek hafta bu haftadan daha güzel geçsin inşallah
Ayy bunu çok beğendim inşallah misafirim gider gitmez basliyorumAyy evett ozlemimm cok sevindim hattaa tatile gitmeden olan kiloma geri döndüm yarında salatalık detoksuna başlayacamm
Aha buna
Canım maalesef güncel kilom 74 yeniden.@Zeytur
@DeryaOnDiet
@Lavinia_98
@sudansebep
ozlemon
@Kinoalihatun
Busra196
@Kevssooo
Kizlar bildirimlerinizi bekliyorum.
Tamda evde malzeme olan seyler bi nanem yok onu koymuyorumAaa kaptan mi oldum çok mutlu oldum ama kaptan ne iş yapar bilmiyorum
Çok teşekkür ederim inşallah bu hafta daha güzel sonuçlar alıp birinci biz olacağız hagshajag hemen moda girmem peki
Ayy bunu çok beğendim inşallah misafirim gider gitmez basliyorum
Hahaha haklısin bosverayyy yooookkk önümüzdeki bin yıl smoothie, detoks suyu görmek istemiyorum :))) vallahi smoothie yazarken bile bi içim kalkıyor
Reglide geliyo ondanda sismisim bugun dahada inmisim sabah sabahHaftaya yatırım olur tatlım. Çok sevindim senin adına.
Kaptanım öncelikle kendine rakip bir kaptan seçeceksin. Yazdığım listeyi geçmişten arayıp bulacaksın.. Sonra bu listeden iki kaptan yarışmacı adaylarını belirleyecek.Aaa kaptan mi oldum çok mutlu oldum ama kaptan ne iş yapar bilmiyorum
Çok teşekkür ederim inşallah bu hafta daha güzel sonuçlar alıp birinci biz olacağız hagshajag hemen moda girmem peki
Ayy bunu çok beğendim inşallah misafirim gider gitmez basliyorum
Tatlım güncel kilonu not ettim bu seferlik fotoğrafsiz kabul ediyorum ama gününde ve saatinde( cuma) tarih ve nickli bir şekilde olsun olur muCanım maalesef güncel kilom 74 yeniden.
Eline emeğine sağlık kraliçem76. ETAP MASTERFİT
YARIŞMA ADAYLARI
Jou
@Ekrl
@DeryaOnDiet
Ellssa
@sudansebep
@Cookiie
@s i d e l y a
ozlemon
@TemelinSafinazi
@asliogretmen