Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Emeğine sağlık biricik kaptanım

Ellerine sağlık canım kaptanım beniimmm
herkesi kutluyorum en çok daaaa bana rağmen birinci olan maviş takımımı ve @Cookiie kaptanımı benim uğurlu kaptanımdır kendisi ama geçen hafta çok verince bu hafta birazı geri geldi yoksa vallahi menülerime çok güveniyordum

Kilo verme sürecinde olmaz dediklerimi yaşadığım için bu durumlara yabancı değilim tatlım. Diyetim sporum her şeyim tamam hatta en iyisi olduğu zamanlarda bile neler yaşadım. Umudu yitirmemek en büyük avantaj. Önümüzdeki hafta güzel sonuçlar almani dilerim tatlım.

Son düzenleme:
teşekkür ederim bal kaptanım benim evet ne kadar emek veriyorum nasıl özel menüler hazırladım bu hafta metabolizmamın bana yaptığına bak ama gidecek bir şekilde vallahi baş koydum bu ara

Ablamm şuan çok mutluyumm

Bugün yaptığım diyet ve dukan biramla gramları vermişimm
Demekki ödemim vardı aşıri derece sistimm acaba degistirebiliyomusun listeyi eski kiloma tam geridönmüşüm hatta 100 gramından eksik

çıplak tarttığım da 71.1 oldu sabah 71.8 dim

21 temmuz

Sabah aç karna; sirkeli su

Sabah: 09.00

5 zeytin
4 küp domates
1 tatlı kaşıgı tereyağ
3 küp kaşar peynir
Sekersiz çay
15.00
Türk kahvesi
17.00
Bol kıvırcıklı salata ve 2 köfte
Kefir

Dukan birası detoks su 2 litre

Son düzenleme:
21 Temmuz menüm
Sabah 09.00
Kefir, semizotu, iki kaşık yulaf, iki ceviz ile smoothie (bahçedeydim fotoğrafını çekmeyi unutmuşum)
Öğlen 13.00
Dört yemek kaşığı kinoa, bir küçük elma, biraz nane, iki tane ceviz, bir yemek kaşığı kuru üzüm

Ara 16.00
Erik ve iki tane ceviz

Akşam 18:00
Bir bardak sade kefir
Su 3 litre
Adım 14.500
Elhan

Süper canım demek ki aldığın tamamen ödemmiş

Arada olur böyle ieyler özlem kaptanım hep vercek değiliz. Menülerin mükemmel karşılığı gelicektir

Geçen cuma 79.4
Güncel 78.00
Fark -1.4 kg
Eki Görüntüle 3275351
Elhan
Jou

Tebrik ederim super bi eksi olmus

Ooo süpersin tebrikler

Kiz spor salonu var degerlendirsene nimet nimet keşke benim oturduğum yerde de olsa sık sık giderim

Masalahhh tebrikler

Superrrrr tebrikler

Teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…