2ci dogumdan sonra cok zormuş vermek aşırı iştah açıyormuş hep arkadaslarım öyle diyorduhic sorma hamilelik cok koyuyor ya, allah tabi saglik versin bebislerimize ama ilk dogumdan sonra bi gayret ettim hamilelik oncesinin bile altina dustum. ama ikinci dogumda aldiklarim hala benimle .
Benim memlekette dügün vardı 20gun önce gittim onlar cok düzensiz yiyolardı aksam 8 9 cok gecti ondan aldım ben yanisonra eve geldim 2 kiloyu verdim ödemden gitti tabi sonrası iste durdu aynıverdiğim kiloda kaldım suanHadi gorecegiz bu sfer hep beraber 69u, cok az kaldi
tatillerde ve tatil sonrasinda ben de yaoiyorum aynisini. Baklaim bir sonraki tatil 1 ay sonra ama bozmayacagim bu sefer insallah yani
Evet bazen duraksama oluyor lakin ideal kiloya yaklaştığımda oluyordu az veriyordum bazen hiç veremiyordum sonra yeniden ama ilk zamanlar biraz da düzenli olmadığı için böyle gidiyor bendeSafişim spor etkili ama her hafta kilo kaybı düzenli olmuyor. Çok da üzülme.
Demek ondan ya ilk çocuğumda 76 kg idim 8 aylıktı diyete başladım ikincide iştahım çok aşıktı 80 lere dayandım 13 aylıktı diyete başladım2ci dogumdan sonra cok zormuş vermek aşırı iştah açıyormuş hep arkadaslarım öyle diyordu
Işteee hahahah gözüm korktu kızzz 2ciye dogurmayaDemek ondan ya ilk çocuğumda 76 kg idim 8 aylıktı diyete başladım ikincide iştahım çok aşıktı 80 lere dayandım 13 aylıktı diyete başladım
HoşbuldumAllah kalbinize göre verdi doğru yerdesiniz Hufeza HanımHoş geldin.
İlk sayfada katılım formumuz var onu doldurursaniz kaydınız yapılmış oluyor.
Yarın sabah aç karnına tartilip kilonu bildirirsen ben de tablomuzun hazırlık bölümüne eklerim. Bu hafta bizi gözlemlersin. Gün sonunda yediğin içtiğin her ne varsa menü bildirimi yapiyorsun. En alt bölüme de sporunu yaz beni etiketle.
Hoşgeldiniz
HoşbuldumGeçmiş olsun canım
Hosgeldin iz
Hoşbuldum, hepimiz inşallahCanım hosgeldinn bol bolcaaa eksiler insaallahh
Amaaa 69 dasın suan 69za inmeye ugrastığım ama gelemediğimmmHoşbuldum, hepimiz inşallah
Bende boy yok ama 69 çok yüksek bir kilo benim içinAmaaa 69 dasın suan 69za inmeye ugrastığım ama gelemediğimmm
Çoook özür dilerim canım kaptanım bahçeye geldik işlerle uğraşırken unutmuşum@Zeytur
DeryaOnDiet
Lavinia_98
@sudansebep
ozlemon
@Kinoalihatun
@anneadayiiii
@Kevssooo
Kizlar bildirimlerinizi bekliyorum.
insallah bu sefer olacka canim hep beraberBenim memlekette dügün vardı 20gun önce gittim onlar cok düzensiz yiyolardı aksam 8 9 cok gecti ondan aldım ben yanisonra eve geldim 2 kiloyu verdim ödemden gitti tabi sonrası iste durdu aynıverdiğim kiloda kaldım suan
Ama busefer bende bozmam ailem ve esimin ailesi düzenli saatte yemek olur kahvaltı olur şaşmaz ondan yana iyiyim
Ben balık etli 158 boyBende boy yok ama 69 çok yüksek bir kilo benim için1.70 olsam balık etli olabilirdim bu kiloyla
Verirsin canım merak etme, geçmiş olsun kizcene
Geçmiş olsun acil şifalar dilerimÇok teşekkür ederim kızlar ateşi çıktı bu ara salgınmış midesi bulanırsa düşmezse götürcez dr a 2 gündür keyifsizdi inşallah ayakta atlatır
Abla@Zeytur
Lavinia_98
ozlemon
@Kinoalihatun
@anneadayiiii
@Kevssooo
Kizlar bildirimlerinizi bekliyorum.
Yok canım olmadı henüzŞimdi kaptanlar belli oldu mu ?