- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Oyledır galiba, uzuun zamandır takıldım kaldım su 70lere.Tabiii pek seksi
Bir bilsemher tuşa bastım sanırım oysa dün dışarda yedim yani demek yemesem neyse neyse şükrediyorum çok iyi gitmiş devamı gelsin inşallah herkes bol eksi görsün
Sagol canım rakibem. Kapışa kapışa görelim su 69uTebrik ederim canım, harikasınnnnhaftaya görüşelimmmmmm.
Şimdi hatırladım kuzum nasılsın ?Eski nickim mor vampirella :) burdan hatırladın mı
Hoşgeldiniz çok benziyor ölçülerimizve benim de 20 aylık bi bebeğim var. Birlikte güzel kilolar verelim inşallah
Allah kalbinize göre verdi doğru yerdesiniz Hufeza HanımMerhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum. 1 ay oldu pilatese başladım ancak pilates tek başına zayıflamaya yetmiyor daha önce diyet yapma tecrübem de olmadığı için tecrübelilerden örnek alarak bir grupla yapmak daha mantıklı geldi :) yol gösterirseniz çok sevinirim
Aynenn all bendende okadarr bi 69 zu göremedim evlenmeden önce 63 tümOyledır galiba, uzuun zamandır takıldım kaldım su 70lere.
Görelimm yaaa arada yemesem iyiydii ama tatilden donüsünde cok bozuldum hic etmezdim böyleSagıl canım. İnşallah devamı gelsin de görelim bi su 60ları
Tebrik ederim canım sen de az kaldı hadi en geç 2 haftaya halledelim şu 60 ları görelim beraber çok fark yok aramızda
Canım polikistik felan var mı bir dr a görünsen insülin direncine baktır ben de yakın tarihte gideceğim dr a polikistik var o yüzden biraz tahlil yaptırıp uzman bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorumKilo veren herkesi tebrik ederim
Ben bu hafta da yerimde saydım
İştahım çok açık, nasıl kapanacak yahu
Fezom iştahsiz da olmaz napsak kiKilo veren herkesi tebrik ederim
Ben bu hafta da yerimde saydım
İştahım çok açık, nasıl kapanacak yahu
Safişim spor etkili ama her hafta kilo kaybı düzenli olmuyor. Çok da üzülme.Kızlar ben bu hafta bir kez daha anladım ki sadece diyetle az gidiyor kilolar
Geçen hafta yürüyüş eklemiştim diyetime bu hafta eşim üs üste nöbetçi olunca pek spor yapamadım ondan da az gittiğini düşünüyorum
Haftaya çok güzel olacak spor eklersem
Yürümezsem ayıp olur zatii hem rakibim var hem de mavi takıma komple kafa tuttum ben yaaalkol de kullanmıyorumki kafam iyiydi hatırlamıyorum desem
Benimki de 8. Ayını dolduruyor artık sorun olmazsa evime geçtiğimde yapayım inşallah teşekkür ederimYaa benimki 1 yaş ını gectii 1 aya ondan rahatlıkla iciyorum detoksu
yanii maydonozda şöyle o süt yapar zaten yesillik ya
Kırmızı mercimek
Maydonoz
Dereotu
1Dilim limon koy
1 sogan orta
AZ tuz
KAynasın iyice blendir geçir iç
Salidan beri girememisimböylesi olabilir bak, sadece bildirim yapmamızı kabul ederse canım kaptanımElhan kontrollü gideriz en azından
Canım kaptanicem
Tartildin mi sabah?Ben annemin yanında olunca fırsattan istifade pilates yazıldım.Haftada üç gün. 3 hafta gidebileceğim 4.haftanin dersini öncesinde boşluk olursa alacağım ya da birkaç gün geç gitmeye çalışacağımsüpersin canım kaptanım çok teşekkürler
kardelenim o zaman takipteyim, bildirim yaptığında beni de etiketle ben de seni etiketlerim takip edelim birbirimizi S Suskunkardelen
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim kızlar ateşi çıktı bu ara salgınmış midesi bulanırsa düşmezse götürcez dr a 2 gündür keyifsizdi inşallah ayakta atlatır
Hosgeldin izMerhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum. 1 ay oldu pilatese başladım ancak pilates tek başına zayıflamaya yetmiyor daha önce diyet yapma tecrübem de olmadığı için tecrübelilerden örnek alarak bir grupla yapmak daha mantıklı geldi :) yol gösterirseniz çok sevinirim
Gözkararıyla ettim gerçi amaa 15 20 dal yeterliAlintilayali bı hayli olmuş ne yazacaktım bilemedim ki
Benimki de 8. Ayını dolduruyor artık sorun olmazsa evime geçtiğimde yapayım inşallah teşekkür ederimpeki maydonoz ne kadar koyacağız?
Salidan beri girememisimbugün tartıldım ama foto cekmemistim.Yarin sabah çekeyim.
61.9 idim sabah
Canım kaptanicem
Tartildin mi sabah?Ben annemin yanında olunca fırsattan istifade pilates yazıldım.Haftada üç gün. 3 hafta gidebileceğim 4.haftanin dersini öncesinde boşluk olursa alacağım ya da birkaç gün geç gitmeye çalışacağım63 e geri çıkıyordum sürekli,pilatesle 2 hafta oldu başlayalı 62 barajını kirabildim.Cenaze durumları olmasa günlük 1 saat yürüyüşler planlamistim ama çıkamadım pek
Hadi gorecegiz bu sfer hep beraber 69u, cok az kaldiGörelimm yaaa arada yemesem iyiydii ama tatilden donüsünde cok bozuldum hic etmezdim böyle
insallah insallah.Tebrik ederim canım sen de az kaldı hadi en geç 2 haftaya halledelim şu 60 ları görelim beraber çok fark yok aramızda
hic sorma hamilelik cok koyuyor ya, allah tabi saglik versin bebislerimize ama ilk dogumdan sonra bi gayret ettim hamilelik oncesinin bile altina dustum. ama ikinci dogumda aldiklarim hala benimle .Aynenn all bendende okadarr bi 69 zu göremedim evlenmeden önce 63 tümevlendim 70lerden kurtulamadım lanet