- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Dondurma özellikle cikolatız olanlar masum geliyor banaYazın dondurma en çok zorlayan beni
Ayy hadi insallahh
Evet ya kendimi tutarım insallah
Bu kara haber daha da terleten benivalla evden cikmiyoruz klimanın altından kalkmiyoruz. Ne güzel bir davet teşekkür ederim ama misafirim var
Harikasın rakibim . Tebrıklerrr. Kız basküllerimiz de aynı ya21 Temmuz Kilo Bildirimi
14 Temmuz 76.15
21 Temmuz 75.65
Fark : -500 gram
(DeryaOnDiet canım seni geçemedim ancak geçen haftaki kilona ulaşabildim. Desteğin için çok teşekkür ederim. )
Ki sayenizde hayatıma hareket geldi. Bu sayede düzensiz olan reglim bugün erkenden geldi. Çok mutluyum. İyi ki varsınız
Elhan @Cookiie
Eki Görüntüle 3275431
Sabahtan beri toplantıdaydım, hemen yapıyorum bildirimimi kaptancımZeytur
DeryaOnDiet
Lavinia_98
FitVenus
ozlemon
Kinoalihatun
@anneadayiiii
Childdevelopment
Kizlar bildirimlerinizi bekliyorum.
Amin canım darısı Sana ve hepimizeTebrikler vallahi kazandın başarılarin daim olsun
Darısı banada olsun haftaya
Hayırlı Cumalar canım hoşgeldinHayırlı Cumalar herkese mutlu bir gün diliyorum.
Ve verdiğiniz kilolar için sizi tebrik ediyorum.Diyetin sultanları bu sayfada kaptan kraliçem Elhan ile harika kilolar veriyor.
Geçmiş olsun canım
Cok gecmıs olsun. İyilessın kızın, haftaya verırsın canım artını üzme kendını
Woow bu bu nedır buuuuuGeçen Hafta: 79,90
Bu hafta: 77,85
Fark: -2,05
Gerçekten şok içindeyimDün dışarda yedim kısmadım bir de
Ayy superr. Cok az kaldı 60ları görmeneGünaydın
Kilo bildirimi
Geçen cuma 73.40
Bugün 72.70
Fark -700 gr
Eki Görüntüle 3275428 Bu hafta çok da dikkat edemedim aslında kaçamaklı geçti haftaya daha iyi olacağım inanıyorum
Olsun canım. Eksisin sen ına bak. Her hafta 500gr versek bir iyi aya eririzzzEki Görüntüle 3275409
Geçen Cuma 85.8
Pazartesi 86.8
Bugün 85.2
Bir haftada 600 gr vermiş gibi görünsede aslında pazartesi kilosunu eritmişim.
Elhan Jou
Ayyy benim rakiplerim cok güzel kilolar vermiş cok mutluyummm
Bir bilsemWoow bu bu nedır buuuuu
Ben de istiyorum bundan.harikasın masallah
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar olsun.
Canım kordişim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.Hayırlı Cumalar herkese mutlu bir gün diliyorum.
Ve verdiğiniz kilolar için sizi tebrik ediyorum.Diyetin sultanları bu sayfada kaptan kraliçem Elhan ile harika kilolar veriyor.
HoşgeldinizMerhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum. 1 ay oldu pilatese başladım ancak pilates tek başına zayıflamaya yetmiyor daha önce diyet yapma tecrübem de olmadığı için tecrübelilerden örnek alarak bir grupla yapmak daha mantıklı geldi :) yol gösterirseniz çok sevinirim
Tebrik ederim canım, harikasınnnn
Sagıl canım. İnşallah devamı gelsin de görelim bi su 60larıAyyy benim rakiplerim cok güzel kilolar vermiş cok mutluyummm