Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yazın dondurma en çok zorlayan beni🤣

Ayy hadi insallahh

Evet ya kendimi tutarım insallah😬😬

Bu kara haber daha da terleten beni 🤣 valla evden cikmiyoruz klimanın altından kalkmiyoruz. Ne güzel bir davet teşekkür ederim ama misafirim var 😌
Dondurma özellikle cikolatız olanlar masum geliyor bana

21 Temmuz Kilo Bildirimi

14 Temmuz 76.15

21 Temmuz 75.65

Fark : -500 gram

( DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım seni geçemedim ancak geçen haftaki kilona ulaşabildim. :KK68: Desteğin için çok teşekkür ederim. )

Ki sayenizde hayatıma hareket geldi. Bu sayede düzensiz olan reglim bugün erkenden geldi. Çok mutluyum. İyi ki varsınız :KK68:

Elhan Elhan 💙 @Cookiie

Eki Görüntüle 3275431
Harikasın rakibim . Tebrıklerrr. Kız basküllerimiz de aynı ya 😁😁

Tebrikler vallahi kazandın başarılarin daim olsun
Darısı banada olsun haftaya
Amin canım darısı Sana ve hepimize ☺️
Hayırlı Cumalar herkese mutlu bir gün diliyorum.
Ve verdiğiniz kilolar için sizi tebrik ediyorum. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏Diyetin sultanları bu sayfada kaptan kraliçem Elhan Elhan ile harika kilolar veriyor. ❤️❤️❤️❤️
Hayırlı Cumalar canım hoşgeldin 🥰 nasılsın
Kızlar kızım rahatsızlandı fotoğraf çekemedim
Gecen cuma:60.00
Bu cuma: 61.3
Fark: 1.3 :KK43:
Elhan Elhan Jou Jou
Geçmiş olsun canım 😔

Eklentiler

• IMG_0042.jpeg
    IMG_0042.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 29
Merhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum. 1 ay oldu pilatese başladım ancak pilates tek başına zayıflamaya yetmiyor daha önce diyet yapma tecrübem de olmadığı için tecrübelilerden örnek alarak bir grupla yapmak daha mantıklı geldi :) yol gösterirseniz çok sevinirim

Merhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum. 1 ay oldu pilatese başladım ancak pilates tek başına zayıflamaya yetmiyor daha önce diyet yapma tecrübem de olmadığı için tecrübelilerden örnek alarak bir grupla yapmak daha mantıklı geldi :) yol gösterirseniz çok sevinirim
Hoşgeldiniz🥰

X