Popüler Konu LenaG ile MasterFit

hic sorma hamilelik cok koyuyor ya, allah tabi saglik versin bebislerimize ama ilk dogumdan sonra bi gayret ettim hamilelik oncesinin bile altina dustum. ama ikinci dogumda aldiklarim hala benimle .
2ci dogumdan sonra cok zormuş vermek aşırı iştah açıyormuş hep arkadaslarım öyle diyordu

Hadi gorecegiz bu sfer hep beraber 69u, cok az kaldi :KK66:
tatillerde ve tatil sonrasinda ben de yaoiyorum aynisini. Baklaim bir sonraki tatil 1 ay sonra ama bozmayacagim bu sefer insallah yani :KK70:
Benim memlekette dügün vardı 20gun önce gittim onlar cok düzensiz yiyolardı aksam 8 9 cok gecti ondan aldım ben yanisonra eve geldim 2 kiloyu verdim ödemden gitti tabi sonrası iste durdu aynıverdiğim kiloda kaldım suan

Ama busefer bende bozmam ailem ve esimin ailesi düzenli saatte yemek olur kahvaltı olur şaşmaz ondan yana iyiyim

Safişim spor etkili ama her hafta kilo kaybı düzenli olmuyor. Çok da üzülme.
Evet bazen duraksama oluyor lakin ideal kiloya yaklaştığımda oluyordu az veriyordum bazen hiç veremiyordum sonra yeniden ama ilk zamanlar biraz da düzenli olmadığı için böyle gidiyor bende

Allah kalbinize göre verdi doğru yerdesiniz Hufeza Hanım 🥰 Hoş geldin.
İlk sayfada katılım formumuz var onu doldurursaniz kaydınız yapılmış oluyor. :KK68:
Yarın sabah aç karnına tartilip kilonu bildirirsen ben de tablomuzun hazırlık bölümüne eklerim. Bu hafta bizi gözlemlersin. Gün sonunda yediğin içtiğin her ne varsa menü bildirimi yapiyorsun. En alt bölüme de sporunu yaz beni etiketle.
Hoşbuldum 😊
Evdeki tartıyla mı kilo bildirdimi yapmalıyım spor salonunda ayda bir ölçümüm yapılıyor ama evdekinden farklı çıkabiliyor onu da belirteyim.
Bilgilerimi de vereyim hemen

Yaş 25
Boy 1.55
Kilo 69
Hedef kilo 55

Bugün 50 dk pilates yapıldı

Eklentiler

• IMG_9071.jpeg
    IMG_9071.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 19
Benim memlekette dügün vardı 20gun önce gittim onlar cok düzensiz yiyolardı aksam 8 9 cok gecti ondan aldım ben yanisonra eve geldim 2 kiloyu verdim ödemden gitti tabi sonrası iste durdu aynıverdiğim kiloda kaldım suan

Ama busefer bende bozmam ailem ve esimin ailesi düzenli saatte yemek olur kahvaltı olur şaşmaz ondan yana iyiyim
insallah bu sefer olacka canim hep beraber

Kızlar kızım rahatsızlandı fotoğraf çekemedim
Gecen cuma:60.00
Bu cuma: 61.3
Fark: 1.3 :KK43:
@Elhan Jou Jou
Verirsin canım merak etme, geçmiş olsun kizcene
Çok teşekkür ederim kızlar ateşi çıktı bu ara salgınmış midesi bulanırsa düşmezse götürcez dr a 2 gündür keyifsizdi inşallah ayakta atlatır 🙏
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Abla Lavinia_98 Lavinia_98 bi mesaj yazmıştı ama hatırlamıyorum. Gelip gelmeme ile ilgili.

Ben de sabah kızı bıraktıktan sonra 40 dk falan bisiklet sürdüm ormanda , sonra tartildim. Temizlik yap çamaşır katla, surus yaptım sınava girdim geldim derken bu saat oldu. Gelir gelmez Çocuklara biseyler hazırladım.

X