Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eski nickim mor vampirella :) burdan hatırladın mı ♥️

Hoşgeldiniz çok benziyor ölçülerimiz 😊 ve benim de 20 aylık bi bebeğim var. Birlikte güzel kilolar verelim inşallah
Şimdi hatırladım kuzum nasılsın ?
Birde bebeğin olmuş, güle güle sağlıcakla büyüt inşallah 😘

Merhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum. 1 ay oldu pilatese başladım ancak pilates tek başına zayıflamaya yetmiyor daha önce diyet yapma tecrübem de olmadığı için tecrübelilerden örnek alarak bir grupla yapmak daha mantıklı geldi :) yol gösterirseniz çok sevinirim
Allah kalbinize göre verdi doğru yerdesiniz Hufeza Hanım 🥰 Hoş geldin.
İlk sayfada katılım formumuz var onu doldurursaniz kaydınız yapılmış oluyor. :KK68:
Yarın sabah aç karnına tartilip kilonu bildirirsen ben de tablomuzun hazırlık bölümüne eklerim. Bu hafta bizi gözlemlersin. Gün sonunda yediğin içtiğin her ne varsa menü bildirimi yapiyorsun. En alt bölüme de sporunu yaz beni etiketle.

Kilo veren herkesi tebrik ederim
Ben bu hafta da yerimde saydım
İştahım çok açık, nasıl kapanacak yahu 😔
Canım polikistik felan var mı bir dr a görünsen insülin direncine baktır ben de yakın tarihte gideceğim dr a polikistik var o yüzden biraz tahlil yaptırıp uzman bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

Kızlar ben bu hafta bir kez daha anladım ki sadece diyetle az gidiyor kilolar
Geçen hafta yürüyüş eklemiştim diyetime bu hafta eşim üs üste nöbetçi olunca pek spor yapamadım ondan da az gittiğini düşünüyorum
Haftaya çok güzel olacak spor eklersem ❤️
Safişim spor etkili ama her hafta kilo kaybı düzenli olmuyor. Çok da üzülme.

Yürümezsem ayıp olur zatii hem rakibim var hem de mavi takıma komple kafa tuttum ben yaa :KK17:alkol de kullanmıyorumki kafam iyiydi hatırlamıyorum desem:ıslık::ıslık:
😂😂😂Alintilayali bı hayli olmuş ne yazacaktım bilemedim ki😁😁
Yaa benimki 1 yaş ını gectii 1 aya ondan rahatlıkla iciyorum detoksu

yanii maydonozda şöyle o süt yapar zaten yesillik ya

Kırmızı mercimek
Maydonoz
Dereotu
1Dilim limon koy
1 sogan orta
AZ tuz

KAynasın iyice blendir geçir iç 🥰
Benimki de 8. Ayını dolduruyor artık sorun olmazsa evime geçtiğimde yapayım inşallah teşekkür ederim🥰peki maydonoz ne kadar koyacağız?
böylesi olabilir bak, sadece bildirim yapmamızı kabul ederse canım kaptanım Elhan Elhan kontrollü gideriz en azından :KK60:
Salidan beri girememisim🙈bugün tartıldım ama foto cekmemistim.Yarin sabah çekeyim.
61.9 idim sabah🥰
Canım kaptanicem❤️❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰❤️🥰
süpersin canım kaptanım çok teşekkürler :KK60:

kardelenim o zaman takipteyim, bildirim yaptığında beni de etiketle ben de seni etiketlerim takip edelim birbirimizi S Suskunkardelen :KK200:
Tartildin mi sabah?Ben annemin yanında olunca fırsattan istifade pilates yazıldım.Haftada üç gün. 3 hafta gidebileceğim 4.haftanin dersini öncesinde boşluk olursa alacağım ya da birkaç gün geç gitmeye çalışacağım🙈 63 e geri çıkıyordum sürekli,pilatesle 2 hafta oldu başlayalı 62 barajını kirabildim.Cenaze durumları olmasa günlük 1 saat yürüyüşler planlamistim ama çıkamadım pek

Çok teşekkür ederim kızlar ateşi çıktı bu ara salgınmış midesi bulanırsa düşmezse götürcez dr a 2 gündür keyifsizdi inşallah ayakta atlatır 🙏
Geçmiş olsun canım
Merhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum. 1 ay oldu pilatese başladım ancak pilates tek başına zayıflamaya yetmiyor daha önce diyet yapma tecrübem de olmadığı için tecrübelilerden örnek alarak bir grupla yapmak daha mantıklı geldi :) yol gösterirseniz çok sevinirim
Hosgeldin iz

😂😂😂Alintilayali bı hayli olmuş ne yazacaktım bilemedim ki😁😁

Benimki de 8. Ayını dolduruyor artık sorun olmazsa evime geçtiğimde yapayım inşallah teşekkür ederim🥰peki maydonoz ne kadar koyacağız?

Salidan beri girememisim🙈bugün tartıldım ama foto cekmemistim.Yarin sabah çekeyim.
61.9 idim sabah🥰

Canım kaptanicem❤️❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰❤️🥰

Tartildin mi sabah?Ben annemin yanında olunca fırsattan istifade pilates yazıldım.Haftada üç gün. 3 hafta gidebileceğim 4.haftanin dersini öncesinde boşluk olursa alacağım ya da birkaç gün geç gitmeye çalışacağım🙈 63 e geri çıkıyordum sürekli,pilatesle 2 hafta oldu başlayalı 62 barajını kirabildim.Cenaze durumları olmasa günlük 1 saat yürüyüşler planlamistim ama çıkamadım pek
Gözkararıyla ettim gerçi amaa 15 20 dal yeterli

Görelimm yaaa arada yemesem iyiydii ama tatilden donüsünde cok bozuldum hic etmezdim böyle 🥲
Hadi gorecegiz bu sfer hep beraber 69u, cok az kaldi :KK66:
tatillerde ve tatil sonrasinda ben de yaoiyorum aynisini. Baklaim bir sonraki tatil 1 ay sonra ama bozmayacagim bu sefer insallah yani :KK70:

Aynenn all bendende okadarr bi 69 zu göremedim evlenmeden önce 63 tüm 🥲🥲🥲🥲 evlendim 70lerden kurtulamadım lanet
hic sorma hamilelik cok koyuyor ya, allah tabi saglik versin bebislerimize ama ilk dogumdan sonra bi gayret ettim hamilelik oncesinin bile altina dustum. ama ikinci dogumda aldiklarim hala benimle .

X