Tartının üstünde iken çekilmez zaten. Tartıdan inip çekeceksin. Telefonun ağırlığı da var şu an. Telefonsuz çık tartıya inince hemen çekEki Görüntüle 3275371
Net cekememisim simdi farkettim valla
Eski kilo 76.7
Guncel kilo 74.8
Fark -1.9
@Beklenen2 Elhan Jou Cookiie
Benim bebe bana kaldıgı için gidemiyorumOoo süpersin tebrikler
Kiz spor salonu var degerlendirsene nimet nimet keşke benim oturduğum yerde de olsa sık sık giderim
Masalahhh tebrikler
Superrrrr tebrikler
İkinci bir yol da (mesaj yazdığın yerde)aşağıda sol tarafta dosya ekle var orayı tıkla çıkan sayfada en sol köşede paralel üç kısa çizgi var onu tıkla. Fotoğraflar seçeneğini tıkla tartı fotoğrafini bul onu tıkla. Ekleyi tıkla.Foto ekleyemiyorum nasıl yaparım bilgisi olan
YapmışsınGeçen hafta 84.5
Bu hafta 82
Fark 2.5 kg
Mesaj yazdığın yerde cerceve resmi var orayı tıkla kullanacağınız resmi surukle
Yapıyordum fakat foto büyük geliyordu biraz kirpinca olduİkinci bir yol da (mesaj yazdığın yerde)aşağıda sol tarafta dosya ekle var orayı tıkla çıkan sayfada en sol köşede paralel üç kısa çizgi var onu tıkla. Fotoğraflar seçeneğini tıkla tartı fotoğrafini bul onu tıkla. Ekleyi tıkla.
Olsunn 600 gram eksilemekte iyidir canım gayet iyi gidiyorsunnnEki Görüntüle 3275409
Geçen Cuma 85.8
Pazartesi 86.8
Bugün 85.2
Bir haftada 600 gr vermiş gibi görünsede aslında pazartesi kilosunu eritmişim.
Elhan Jou
Olsun 300 gramda cok degill 1 güne verirsin 300zü
Ya birde şiş uyandım. Gözlerimin üstü balon gibi şişti. Neden bilmiyorum. Bekledim biraz az gitsin ödem diye ama mecbur tartıya çıkıcaktım yaniOlsunn 600 gram eksilemekte iyidir canım gayet iyi gidiyorsunnnben ekmek cok yedim su 2 gündür sıkıntıdan sanırim ondan etkilendim bende
EVett bende öyleyimm karnım cok fena sistiii asırı derece reglim i olcan bilmiyorum cok fenayımYa birde şiş uyandım. Gözlerimin üstü balon gibi şişti. Neden bilmiyorum. Bekledim biraz az gitsin ödem diye ama mecbur tartıya çıkıcaktım yani
Geçen Cuma 68.6
Masterfit Yarışması 75.Etap 14.07 21.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan 71.2 @Kevssooo Transfer 78.4 Nergis 35 64.6 @Zeytur 94.2 @DeryaOnDiet 75.6 @Lavinia_98 69.65 Ellssa 85.8 FitVenus 60.0
Mavi Takim Cookiie KAPTAN 79.4 s i d e l y a 71.45 @ozlemon Transfer 72.6 TemelinSafinazi 73.4 @Kinoalihatun 86.4 @Mthn83 79.4 @asliogretmen 76.15 suspushanimcim 68.6 HAZIRLIK BÖLÜMÜ kitapzede 79.9 @Anbuyanbu 95.2 1 1artiikizanasi 84.5 @anneadayiiii 0 @Beklenen2 79.7pzt @Frytiop 76.7pzt
Sevgili Masterfit yarışmacıları bu etabimizin da son gecesine geldik. Yarın tartı bildirimlerimizi fotoğrafli, tarih nick yazılı olarak yapacağız. Beni ve kaptanlarimizi etiketlemeyi unutmayın. Yarışmaya devam etmek istiyorum notunu da eklerseniz ayrıca memnun olurum.Hepinize bol eksili bir cuma dilerim.