Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menü
Sabah 1 yumurtadan omlet domates zeytin
Ara yeşil cay kahve
Akşam kabak yoğurt içine yulaf keten tohumu koyup yedim Allah affetsin hiç güzel degildi
Hadi kilo vermiş olayım çok açım simdiden
Afıyet olsun canım. Er bu menuye eksı gelır yarına

Menum sabah kahve ile gecistirdim 14:00 de ayranasi corbasi
17:00 2 yumurta
19:00 4 ad. Erik
21:00 1 tabak ali nazik 3 yk bulgur pilavi
Suan sodami iciyorum
Gece yarisida bitki cayi icerim
Gunduz cok guzel dıkkat etmıssın de sadece aksam yemegının saatı bıraz gec olmus

Dogrudur canım herkesin farklı görüşü var şimdi

Sıcaktan baya bunalmişsın canım anlasılan. Esın gece evde olunca sabah 6 gibi filan cıksan o zaman daha serın olur.
AYnen kuzumm iste sabaa kalk kalkabilirsen çık yanii ikiside uyurken sabah çıkmak daha mantıklı bak bu hic aklıma gelmemisti
Site içerisinde spor salonu var koşu bandı var ama zararlı iyi gelmiyo bana

Kızlar günaydın ben pazarteaiden beri tatildeyim, yazamıyorum. Tabi diyete de uymuyorum. Normalde 2 öğün yiyen ben 3 öğün yiyorum ama tatlı ve abur cuburdan uzak durdum valla. Bol bol da yüzdüm. Muhtemelen + ile döneceğim aranıza. Ama eğer kabul ederseniz yarın sabah tartılarak aranıza geri dönmek istiyorum

Elhan ozlemon

Bana yarin artı geliyor o kesin
Oyüzden diyorum biyere gidiyoruz geziyoruz ediyoruzz diyet olmuyo ama kışın yapsan yapıyosun rahat rahat sıcak seni baymıyo yanii
Yaaa o en beteriz zaten. Arkadaslar caviroyo devamli erteliyorum bugu tartidan sonra vidicem ama piknikler cok karisik tam nefis terbiyesi. Tok cikinca pek sorun olmuyo ama yemek saatin gecmisse vay halime

Yaaa o en beteriz zaten. Arkadaslar caviroyo devamli erteliyorum bugu tartidan sonra vidicem ama piknikler cok karisik tam nefis terbiyesi. Tok cikinca pek sorun olmuyo ama yemek saatin gecmisse vay halime
Iste şöylede varr okadar yaptı yemesende ayıp oluyor bide yanii olmuyo yememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…