- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Afıyet olsun canım. Er bu menuye eksı gelır yarınaMenü
Sabah 1 yumurtadan omlet domates zeytin
Ara yeşil cay kahve
Akşam kabak yoğurtiçine yulaf keten tohumu koyup yedim Allah affetsin hiç güzel degildi
Hadi kilo vermiş olayım çok açım simdiden
Degıstır bosver yıkanır. Tek kılo ver deeBu sıcaklar beni mahvetti günde 2 3 tişört degistiriyorumo yüzden kilo verdim bence
Gunduz cok guzel dıkkat etmıssın de sadece aksam yemegının saatı bıraz gec olmusMenum sabah kahve ile gecistirdim 14:00 de ayranasi corbasi
17:00 2 yumurta
19:00 4 ad. Erik
21:00 1 tabak ali nazik 3 yk bulgur pilavi
Suan sodami iciyorum
Gece yarisida bitki cayi icerim
Dogrudur canım herkesin farklı görüşü var şimdiEkmeksiz gitmedi fazla zaten 3 5 tane
Allah feraha çıkarsın insallah
Hahaha bu kesinlikle ben mecbur yiyecekler yemiyolarsa arkalarında dolasamameşim için de geçerli çok yemek secerdi önceleri
Yaz olunca da kızartma ayrı güzel oluyor ekmeksiz iyi girmedi zaten
Bende böyleyim kıtlık psikolojisi oluyor sanki daha asla bulamayacakmis gibi. O yüzden biraz rahat çok diyeti düşünmeden kendime nazik davranarak
Kışın ben hep üşürüm ya aç kalınca daha çok üşürüm o yüzden yaz daha kolay benim içinde
AYnen kuzumm iste sabaa kalk kalkabilirsen çık yaniiSıcaktan baya bunalmişsın canım anlasılan. Esın gece evde olunca sabah 6 gibi filan cıksan o zaman daha serın olur.
Çok güzel bir menü olmuş canım tebrik ederimMenum sabah kahve ile gecistirdim 14:00 de ayranasi corbasi
17:00 2 yumurta
19:00 4 ad. Erik
21:00 1 tabak ali nazik 3 yk bulgur pilavi
Suan sodami iciyorum
Gece yarisida bitki cayi icerim
Yaaa o en beteriz zaten. Arkadaslar caviroyo devamli erteliyorum bugu tartidan sonra vidicemBana yarin artı geliyor o kesin
Oyüzden diyorum biyere gidiyoruz geziyoruz ediyoruzz diyet olmuyo ama kışın yapsan yapıyosun rahat rahat sıcak seni baymıyo yanii
Iste şöylede varr okadar yaptı yemesende ayıp oluyor bide yanii olmuyo yememekYaaa o en beteriz zaten. Arkadaslar caviroyo devamli erteliyorum bugu tartidan sonra vidicemama piknikler cok karisik tam nefis terbiyesi. Tok cikinca pek sorun olmuyo ama yemek saatin gecmisse vay halime
Evet simdi ye yarin yemezsin ne komikIste şöylede varr okadar yaptı yemesende ayıp oluyor bide yanii olmuyo yememek
Haklıı yee kızzEvet simdi ye yarin yemezsin ne komikbugun gidicegim arkadasimda hep bana gelince diyette oluyosun diyo
Tatlım pazar günü 44 derece olacakmışBu sıcaklar beni mahvetti günde 2 3 tişört degistiriyorumo yüzden kilo verdim bence