Sevgiyle nice yıllara canımBugün hiiç gelemedim çok yoğun bir gündü. Sabah eksi çıktım ama bugün evlilik yıldönümümdü eşim yemeğe götürdü ve yedim
Yok yok yemem ama onun haberi olucak millete sofra hazirlatip ben diyetteyimde cok sacma zatenHaklıı yee kızzama cok yeme tabiii
Aynen yaaa diyettryim diyince degisik bakıyolarYok yok yemem ama onun haberi olucak millete sofra hazirlatip ben diyetteyimde cok sacma zatenben kısırı cok severim oda bilir kesin kısır yapar bolca onu yerim yada kizmassa kahve icmeye diye gidip ara yapicam. Bakalim artik saatimiz nasil uyucak
Ulan aferinn sanaaa yedin yedin gene verdin
Tebrik ederim super bi eksi olmus
hhaha sus sus nazar etcenUlan aferinn sanaaa yedin yedin gene verdin
Yazın dondurma en çok zorlayan beniBen de aynıyım kısın ac kalınca usuyorumbır de yazın meyve sebze de bol oluyor ya sankı daha cok secenek var gobı
Ama tabı kotu yanı yazın cok gezınce dıyete sadık kalmak da zorkasıyor
Ayy hadi insallahhAyy canım istedi. Yarın sabsh guzel bır eksı goreyım de yapayım
Evet ya kendimi tutarım insallahKolay gelsin canım, bozmazsan pazartesıye eksısın onu dusun
Bu kara haber daha da terleten beniTatlım pazar günü 44 derece olacakmışbuharlaşıp yok olacağız gibi . Gömbe' de festival olacakmış kaçalım mi? İkizleri al gel birine ben bakarım.
Ooo süpersin tebrikler
Kiz spor salonu var degerlendirsene nimet nimet keşke benim oturduğum yerde de olsa sık sık giderimGecen cuma:71.2
Bugun :71.8
Fark:+700
Bugün fırsatım olursa bi spor salonuna inecem insallahh
Elhan Cookiie
Eki Görüntüle 3275365
Masalahhh tebrikler
Superrrrr tebriklerİşte geldimmm
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 82
Fark 2.5 kiloo
Mesaj yazdığın yerde cerceve resmi var orayı tıkla kullanacağınız resmi surukleFoto ekleyemiyorum nasıl yaparım bilgisi olan
Teşekkür ederimSevgiyle nice yıllara canım
+600 canımmmmGecen cuma:71.2
Bugun :71.8
Fark:+700
Bugün fırsatım olursa bi spor salonuna inecem insallahh
Elhan Cookiie
Eki Görüntüle 3275365