Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen cuma 79.4
Güncel 78.00
Fark -1.4 kg
BF801977-83FA-4638-9F88-BFBCEAA82EBF.jpeg
Elhan Elhan
Jou Jou

Haklıı yee kızz 🤣🤣 ama cok yeme tabiii
Yok yok yemem ama onun haberi olucak millete sofra hazirlatip ben diyetteyimde cok sacma zaten :KK70: ben kısırı cok severim oda bilir kesin kısır yapar bolca onu yerim yada kizmassa kahve icmeye diye gidip ara yapicam. Bakalim artik saatimiz nasil uyucak :kk77:

Yok yok yemem ama onun haberi olucak millete sofra hazirlatip ben diyetteyimde cok sacma zaten :KK70: ben kısırı cok severim oda bilir kesin kısır yapar bolca onu yerim yada kizmassa kahve icmeye diye gidip ara yapicam. Bakalim artik saatimiz nasil uyucak :kk77:
Aynen yaaa diyettryim diyince degisik bakıyolar 😁😁 kısırr cok kilo aldırmaz kuzu salatalık ya bak kısır dedin canım çekti heee

Ben de aynıyım kısın ac kalınca usuyorum 😏 bır de yazın meyve sebze de bol oluyor ya sankı daha cok secenek var gobı
Ama tabı kotu yanı yazın cok gezınce dıyete sadık kalmak da zorkasıyor
Yazın dondurma en çok zorlayan beni🤣
Ayy canım istedi. Yarın sabsh guzel bır eksı goreyım de yapayım 😋😋
Ayy hadi insallahh
Kolay gelsin canım, bozmazsan pazartesıye eksısın onu dusun 😉
Evet ya kendimi tutarım insallah😬😬
Tatlım pazar günü 44 derece olacakmış 🥺buharlaşıp yok olacağız gibi . Gömbe' de festival olacakmış kaçalım mi? İkizleri al gel birine ben bakarım. :confused:
Bu kara haber daha da terleten beni 🤣 valla evden cikmiyoruz klimanın altından kalkmiyoruz. Ne güzel bir davet teşekkür ederim ama misafirim var 😌

Geçen cuma 79.4
Güncel 78.00
Fark -1.4 kg
Eki Görüntüle 3275351
Elhan Elhan
Jou Jou
Ooo süpersin tebrikler
Gecen cuma:71.2
Bugun :71.8
Fark:+700
🙊🙊🤪😁😁😁

Bugün fırsatım olursa bi spor salonuna inecem insallahh😌

Elhan Elhan Cookiie Cookiie

Eki Görüntüle 3275365
Kiz spor salonu var degerlendirsene nimet nimet keşke benim oturduğum yerde de olsa sık sık giderim
Eki Görüntüle 3275371
Net cekememisim simdi farkettim valla 🤣
Eski kilo 76.7
Guncel kilo 74.8
Fark -1.9
🥰🥰 B Beklenen2 Elhan Elhan Jou Jou Cookiie Cookiie
Masalahhh tebrikler
İşte geldimmm
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 82 💃💃
Fark 2.5 kiloo
Superrrrr tebrikler