Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menü
Sabah 1 yumurtadan omlet domates zeytin
Ara yeşil cay kahve
Akşam kabak yoğurt 🤐 içine yulaf keten tohumu koyup yedim Allah affetsin hiç güzel degildi 🤣
Hadi kilo vermiş olayım çok açım simdiden🫥👻
Afıyet olsun canım. Er bu menuye eksı gelır yarına 😉

Menum sabah kahve ile gecistirdim 14:00 de ayranasi corbasi
17:00 2 yumurta
19:00 4 ad. Erik
21:00 1 tabak ali nazik 3 yk bulgur pilavi
Suan sodami iciyorum
Gece yarisida bitki cayi icerim
Gunduz cok guzel dıkkat etmıssın de sadece aksam yemegının saatı bıraz gec olmus

Ekmeksiz gitmedi fazla zaten 3 5 tane 🤣

Allah feraha çıkarsın insallah💙

Hahaha bu kesinlikle ben mecbur yiyecekler yemiyolarsa arkalarında dolasamam🤨 eşim için de geçerli çok yemek secerdi önceleri 🤐🤐

Yaz olunca da kızartma ayrı güzel oluyor ekmeksiz iyi girmedi zaten 🤣

Bende böyleyim kıtlık psikolojisi oluyor sanki daha asla bulamayacakmis gibi. O yüzden biraz rahat çok diyeti düşünmeden kendime nazik davranarak🤣

Kışın ben hep üşürüm ya aç kalınca daha çok üşürüm o yüzden yaz daha kolay benim içinde
Dogrudur canım herkesin farklı görüşü var şimdi 😌

Sıcaktan baya bunalmişsın canım anlasılan. Esın gece evde olunca sabah 6 gibi filan cıksan o zaman daha serın olur.
AYnen kuzumm iste sabaa kalk kalkabilirsen çık yanii 😁😁 ikiside uyurken sabah çıkmak daha mantıklı bak bu hic aklıma gelmemisti
Site içerisinde spor salonu var koşu bandı var ama zararlı iyi gelmiyo bana

Ooofff o kadar emek hiç eksilmedim arttım bile
Sabah 11.00
1 yumurta ve bitki çayı

IMG_9058.jpeg
Öğle 14.00
Öp peynirli diyet bulgurlu salata

IMG_9061.jpeg

Akşam 17.00
Mercimek çorbası

IMG_9063.jpeg

Saat 19
2 hurma biraz kuru üzüm kuru erik
IMG_9065.jpeg

Su 3 litre
Adım yok ama temizlik var :KK66:))
Cookiie Cookiie Elhan Elhan
🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Kızlar günaydın 😍 ben pazarteaiden beri tatildeyim, yazamıyorum. Tabi diyete de uymuyorum. Normalde 2 öğün yiyen ben 3 öğün yiyorum 😂 ama tatlı ve abur cuburdan uzak durdum valla. Bol bol da yüzdüm. Muhtemelen + ile döneceğim aranıza. Ama eğer kabul ederseniz yarın sabah tartılarak aranıza geri dönmek istiyorum 🙏

Elhan Elhan ozlemon ozlemon

Bana yarin artı geliyor o kesin😁😁
Oyüzden diyorum biyere gidiyoruz geziyoruz ediyoruzz diyet olmuyo ama kışın yapsan yapıyosun rahat rahat sıcak seni baymıyo yanii
Yaaa o en beteriz zaten. Arkadaslar caviroyo devamli erteliyorum bugu tartidan sonra vidicem :KK49: ama piknikler cok karisik tam nefis terbiyesi. Tok cikinca pek sorun olmuyo ama yemek saatin gecmisse vay halime :KK17:

Yaaa o en beteriz zaten. Arkadaslar caviroyo devamli erteliyorum bugu tartidan sonra vidicem :KK49: ama piknikler cok karisik tam nefis terbiyesi. Tok cikinca pek sorun olmuyo ama yemek saatin gecmisse vay halime :KK17:
Iste şöylede varr okadar yaptı yemesende ayıp oluyor bide yanii olmuyo yememek 🤣

X