Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Masterfit Yarışması 75.Etap14.0721.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
Jou Kaptan71.2
Childdevelopment Transfer78.4
Nergis 35 64.6
Zeytur 94.2
DeryaOnDiet 75.6
Lavinia_98 69.65
Ellssa 85.8
@sudansebep60.0
Mavi Takim
Cookiie KAPTAN79.4
s i d e l y a 71.45
ozlemon Transfer72.6
TemelinSafinazi 73.4
Kinoalihatun 86.4
Mthn83 79.4
asliogretmen 76.15
suspushanimcim 68.6
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@KitapseverAnne79.9
Anbuyanbu 95.2
1 1artiikizanasi 84.5
Busra196 0
B Beklenen2 79.7pzt
Frytiop 76.7pzt

Sevgili Masterfit yarışmacıları bu etabimizin da son gecesine geldik. Yarın tartı bildirimlerimizi fotoğrafli, tarih nick yazılı olarak yapacağız. Beni ve kaptanlarimizi etiketlemeyi unutmayın. Yarışmaya devam etmek istiyorum notunu da eklerseniz ayrıca memnun olurum. Hepinize bol eksili bir cuma dilerim.

Bisikleti dene canım. Sıcak havalarda hem surdukce esinti oluyor.

Memlekete gitmeden önce öyle etmiştim
Buhafta gece calıştığı için zaten sıcaktan bayıyorum çıkasım gelmiyo burda heryer günes gölge yok çarpar bana güneş vallahaa
Sıcaktan baya bunalmişsın canım anlasılan. Esın gece evde olunca sabah 6 gibi filan cıksan o zaman daha serın olur.

Abboovvvv kızartma
Ekmeksiz gitmedi fazla zaten 3 5 tane
Kızlar biraz morelim bozuk ailesel sorunlar var giremiyorum inşanlah yarın tartı bildirimi yapabilrim
Allah feraha çıkarsın insallah
Hahaha bu kesinlikle ben mecbur yiyecekler yemiyolarsa arkalarında dolasamam eşim için de geçerli çok yemek secerdi önceleri
Yaz olunca da kızartma ayrı güzel oluyor ekmeksiz iyi girmedi zaten
Bende böyleyim kıtlık psikolojisi oluyor sanki daha asla bulamayacakmis gibi. O yüzden biraz rahat çok diyeti düşünmeden kendime nazik davranarak
Bana yarin artı geliyor o kesin
Oyüzden diyorum biyere gidiyoruz geziyoruz ediyoruzz diyet olmuyo ama kışın yapsan yapıyosun rahat rahat sıcak seni baymıyo yanii
Kışın ben hep üşürüm ya aç kalınca daha çok üşürüm o yüzden yaz daha kolay benim içinde

Bütün kilolarımın yağlarımın sebebi değil mi zaten kızartma dünyadaki en lezzetli şeylerden birisi karışık kızartma

Bütün kilolarımın yağlarımın sebebi değil mi zaten kızartma dünyadaki en lezzetli şeylerden birisi karışık kızartma
Of of sorma bende çok severim zayıf olanlar yemeyi bilmediklerinden zayıf bence bi karışık kızartma yap bi sarımsaklı yoğurt koy onu ye bakalım kilo alacak mısın almayacak misin

Ben de aynıyım kısın ac kalınca usuyorum bır de yazın meyve sebze de bol oluyor ya sankı daha cok secenek var gobı
Ama tabı kotu yanı yazın cok gezınce dıyete sadık kalmak da zorkasıyor

Of of sorma bende çok severim zayıf olanlar yemeyi bilmediklerinden zayıf bence bi karışık kızartma yap bi sarımsaklı yoğurt koy onu ye bakalım kilo alacak mısın almayacak misin
Ayy canım istedi. Yarın sabsh guzel bır eksı goreyım de yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…