- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
Dokanmiyorsa sorun olmaz sanirimEvettt yaaa ben soda ictim ama bidaha icsem fazla gelirmi acepp buzlu buzlu
Masterfit Yarışması 75.Etap | 14.07 | 21.07 | Fark | Yüzde | |
---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | |||||
| 71.2 | ||||
| 78.4 | ||||
| 64.6 | ||||
| 94.2 | ||||
| 75.6 | ||||
| 69.65 | ||||
| 85.8 | ||||
@sudansebep | 60.0 | ||||
Mavi Takim | |||||
| 79.4 | ||||
| 71.45 | ||||
| 72.6 | ||||
| 73.4 | ||||
| 86.4 | ||||
| 79.4 | ||||
| 76.15 | ||||
| 68.6 | ||||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | |||||
@KitapseverAnne | 79.9 | ||||
| 95.2 | ||||
1 1artiikizanasi | 84.5 | ||||
| 0 | ||||
B Beklenen2 | 79.7pzt | ||||
| 76.7pzt |
emmiyorsa bırak canım babasınaYürüyüş ve koşmak hayal oldu canım kızımla zorbüyüyünce anca
Bisikleti dene canım. Sıcak havalarda hem surdukce esinti oluyor.Hava güzel çok yürü koş da dışarı çıkıyorum sicakdan nefes alamıyorum evde.spor yapayım diyorum yine sıcak halsizlik bitkinlik bana yazın zor vallahi kışın beremi eldivenimi takıp saatlerce yürüyorum koşuyorum vallhi
Memlekete gitmeden önce öyle etmiştimemmiyorsa bırak canım babasına
Içtim canımm hibiskusu 10 gün içip 3 ay içmemek gerekiyormuş cok zararı oluyormuş kizlar haberiniz olsun ben daha içmiyorumDokanmiyorsa sorun olmaz sanirim
Sıcaktan baya bunalmişsın canım anlasılan. Esın gece evde olunca sabah 6 gibi filan cıksan o zaman daha serın olur.Memlekete gitmeden önce öyle etmiştim
Buhafta gece calıştığı için zaten sıcaktan bayıyorum çıkasım gelmiyo burda heryer günes gölge yok çarpar bana güneş vallahaa
Ekmeksiz gitmedi fazla zaten 3 5 taneAbboovvvv kızartma
Allah feraha çıkarsın insallahKızlar biraz morelim bozuk ailesel sorunlar var giremiyorum inşanlah yarın tartı bildirimi yapabilrim
Hahaha bu kesinlikle ben mecbur yiyecekler yemiyolarsa arkalarında dolasamamsagol kaptancim, vallahi yarina iyi bir eksi bekliyorum
aa yanlis yazmisim kaptancim, benimki siyah pirinc esmer degil, esmer hic tuketmedim.
gayet guzel oldu, bir ara diyetisyene giderken bir iki kilo almistim, onlari tukettik. Acayip tok tuttu, ve benim cocuklar da yiyorlar. seve seve yediler.
Gerci ben yemek pisirince, yiyen yesin yemeyen kendisi yapsin derim heponsan cocuklar da alisti ne yapsak yiyorlar sagolsunlar
Yaz olunca da kızartma ayrı güzel oluyor ekmeksiz iyi girmedi zatenAfiyet olsun güzel ama su az
Biraz karbon ağırlıklı olmuş
Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Güzel canım
Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu
Güzel afiyet olsun
Güzel canım
Biraz karbon ağırlıklı olmuş
Süpersin yine rakip
Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallah
Karpuz çok değilse güzel menü
Bende böyleyim kıtlık psikolojisi oluyor sanki daha asla bulamayacakmis gibi. O yüzden biraz rahat çok diyeti düşünmeden kendime nazik davranarakCanım ben çok kısıtladığım zamanlar kendimi diyet miuet yapamıyorum biryerde patlak veriyorum ya o yüzden kısıtlamıyorum. Yiyorum canımın istediği çoğu şeyden ama azcık yiyorum. Mesela o kızartmayı ben koca tabak ekmek bana bana yerdim ama dün 3 kaşıkmı ne ekmeksiz yedim. Napıyım yani bizde insanız o kadar kısıtlarsak sonra biryerde gözümüz dönmüş gibi gömülürüz canımızın cektiği şeye. Şahsen ben öyleyim bunu da anladım ona göre yapıyorum
Kışın ben hep üşürüm ya aç kalınca daha çok üşürüm o yüzden yaz daha kolay benim içindeBana yarin artı geliyor o kesin
Oyüzden diyorum biyere gidiyoruz geziyoruz ediyoruzz diyet olmuyo ama kışın yapsan yapıyosun rahat rahat sıcak seni baymıyo yanii
Bütün kilolarımın yağlarımın sebebi değil mi zaten kızartma dünyadaki en lezzetli şeylerden birisi karışık kızartmaEkmeksiz gitmedi fazla zaten 3 5 tane
Allah feraha çıkarsın insallah
Hahaha bu kesinlikle ben mecbur yiyecekler yemiyolarsa arkalarında dolasamameşim için de geçerli çok yemek secerdi önceleri
Yaz olunca da kızartma ayrı güzel oluyor ekmeksiz iyi girmedi zaten
Bende böyleyim kıtlık psikolojisi oluyor sanki daha asla bulamayacakmis gibi. O yüzden biraz rahat çok diyeti düşünmeden kendime nazik davranarak
Kışın ben hep üşürüm ya aç kalınca daha çok üşürüm o yüzden yaz daha kolay benim içinde
Of of sorma bende çok severimBütün kilolarımın yağlarımın sebebi değil mi zaten kızartma dünyadaki en lezzetli şeylerden birisi karışık kızartma
Ben de aynıyım kısın ac kalınca usuyorumEkmeksiz gitmedi fazla zaten 3 5 tane
Allah feraha çıkarsın insallah
Hahaha bu kesinlikle ben mecbur yiyecekler yemiyolarsa arkalarında dolasamameşim için de geçerli çok yemek secerdi önceleri
Yaz olunca da kızartma ayrı güzel oluyor ekmeksiz iyi girmedi zaten
Bende böyleyim kıtlık psikolojisi oluyor sanki daha asla bulamayacakmis gibi. O yüzden biraz rahat çok diyeti düşünmeden kendime nazik davranarak
Kışın ben hep üşürüm ya aç kalınca daha çok üşürüm o yüzden yaz daha kolay benim içinde
Ayy canım istedi. Yarın sabsh guzel bır eksı goreyım de yapayımOf of sorma bende çok severimzayıf olanlar yemeyi bilmediklerinden zayıf bence bi karışık kızartma yap bi sarımsaklı yoğurt koy onu ye bakalım kilo alacak mısın almayacak misin
Kolay gelsin canım, bozmazsan pazartesıye eksısın onu dusunYarın misafirim gelecek onlara hazırlık yapıyorum inşallah bozmam amin