Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selam kızlar iyi akşamlar bugün ki menüm

Sabah 10.40
1 avuç içi leblebi
1 avuç içi kuru üzüm
80 ml aktivia probiyotik
IMG_2312.jpeg

Akşam 18.30
7 8 adet ızgara kanat incik karışık ve çok küçük boyutta
Salata
Ayran

Su en az 2 LT
Spor yok yine Elhan Elhan Cookiie Cookiie

Masterfit Yarışması 75.Etap14.0721.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
Jou Jou Kaptan71.2
Childdevelopment Childdevelopment Transfer78.4
Nergis 35 Nergis 35 64.6
Zeytur Zeytur 94.2
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 75.6
Lavinia_98 Lavinia_98 69.65
Ellssa Ellssa 85.8
@sudansebep60.0
Mavi Takim
Cookiie Cookiie KAPTAN79.4
s i d e l y a s i d e l y a 71.45
ozlemon ozlemon Transfer72.6
TemelinSafinazi TemelinSafinazi 73.4
Kinoalihatun Kinoalihatun 86.4
Mthn83 Mthn83 79.4
asliogretmen asliogretmen 76.15
suspushanimcim suspushanimcim 68.6
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@KitapseverAnne79.9
Anbuyanbu Anbuyanbu 95.2
1 1artiikizanasi 84.5
Busra196 Busra196 0
B Beklenen2 79.7pzt
Frytiop Frytiop 76.7pzt

Sevgili Masterfit yarışmacıları bu etabimizin da son gecesine geldik. Yarın tartı bildirimlerimizi fotoğrafli, tarih nick yazılı olarak yapacağız. Beni ve kaptanlarimizi etiketlemeyi unutmayın. Yarışmaya devam etmek istiyorum notunu da eklerseniz ayrıca memnun olurum. :KK68: :KK200:Hepinize bol eksili bir cuma dilerim.:dua:

Hava güzel çok yürü koş da dışarı çıkıyorum sicakdan nefes alamıyorum evde.spor yapayım diyorum yine sıcak halsizlik bitkinlik bana yazın zor vallahi kışın beremi eldivenimi takıp saatlerce yürüyorum koşuyorum vallhi
Bisikleti dene canım. Sıcak havalarda hem surdukce esinti oluyor.

Memlekete gitmeden önce öyle etmiştim
Buhafta gece calıştığı için zaten sıcaktan bayıyorum çıkasım gelmiyo burda heryer günes gölge yok çarpar bana güneş vallahaa
Sıcaktan baya bunalmişsın canım anlasılan. Esın gece evde olunca sabah 6 gibi filan cıksan o zaman daha serın olur.

Abboovvvv kızartma 🙊🙊🙊🙊🙊
Ekmeksiz gitmedi fazla zaten 3 5 tane 🤣
Kızlar biraz morelim bozuk ailesel sorunlar var giremiyorum inşanlah yarın tartı bildirimi yapabilrim
Allah feraha çıkarsın insallah💙
sagol kaptancim, vallahi yarina iyi bir eksi bekliyorum :KK66:
aa yanlis yazmisim kaptancim, benimki siyah pirinc esmer degil, esmer hic tuketmedim.
gayet guzel oldu, bir ara diyetisyene giderken bir iki kilo almistim, onlari tukettik. Acayip tok tuttu, ve benim cocuklar da yiyorlar. seve seve yediler.
Gerci ben yemek pisirince, yiyen yesin yemeyen kendisi yapsin derim hep :KK70: onsan cocuklar da alisti ne yapsak yiyorlar sagolsunlar
Hahaha bu kesinlikle ben mecbur yiyecekler yemiyolarsa arkalarında dolasamam🤨 eşim için de geçerli çok yemek secerdi önceleri 🤐🤐
Afiyet olsun güzel ama su az

Biraz karbon ağırlıklı olmuş

Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ❤️

Güzel canım

Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu

Güzel afiyet olsun

Güzel canım

Biraz karbon ağırlıklı olmuş

Süpersin yine rakip 🫣

Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallah 🫢

Karpuz çok değilse güzel menü 🤗
Yaz olunca da kızartma ayrı güzel oluyor ekmeksiz iyi girmedi zaten 🤣
Canım ben çok kısıtladığım zamanlar kendimi diyet miuet yapamıyorum biryerde patlak veriyorum ya o yüzden kısıtlamıyorum. Yiyorum canımın istediği çoğu şeyden ama azcık yiyorum. Mesela o kızartmayı ben koca tabak ekmek bana bana yerdim ama dün 3 kaşıkmı ne ekmeksiz yedim. Napıyım yani bizde insanız o kadar kısıtlarsak sonra biryerde gözümüz dönmüş gibi gömülürüz canımızın cektiği şeye. Şahsen ben öyleyim bunu da anladım ona göre yapıyorum 😂😂
Bende böyleyim kıtlık psikolojisi oluyor sanki daha asla bulamayacakmis gibi. O yüzden biraz rahat çok diyeti düşünmeden kendime nazik davranarak🤣
Bana yarin artı geliyor o kesin😁😁
Oyüzden diyorum biyere gidiyoruz geziyoruz ediyoruzz diyet olmuyo ama kışın yapsan yapıyosun rahat rahat sıcak seni baymıyo yanii
Kışın ben hep üşürüm ya aç kalınca daha çok üşürüm o yüzden yaz daha kolay benim içinde

Hahaha bu kesinlikle ben mecbur yiyecekler yemiyolarsa arkalarında dolasamam🤨 eşim için de geçerli çok yemek secerdi önceleri 🤐🤐

Bende böyleyim kıtlık psikolojisi oluyor sanki daha asla bulamayacakmis gibi. O yüzden biraz rahat çok diyeti düşünmeden kendime nazik davranarak🤣

Kışın ben hep üşürüm ya aç kalınca daha çok üşürüm o yüzden yaz daha kolay benim içinde
Bütün kilolarımın yağlarımın sebebi değil mi zaten kızartma dünyadaki en lezzetli şeylerden birisi karışık kızartma 😋🤤

Bütün kilolarımın yağlarımın sebebi değil mi zaten kızartma dünyadaki en lezzetli şeylerden birisi karışık kızartma 😋🤤
Of of sorma bende çok severim 🤐 zayıf olanlar yemeyi bilmediklerinden zayıf bence bi karışık kızartma yap bi sarımsaklı yoğurt koy onu ye bakalım kilo alacak mısın almayacak misin🤣🤣

Ben de aynıyım kısın ac kalınca usuyorum 😏 bır de yazın meyve sebze de bol oluyor ya sankı daha cok secenek var gobı
Ama tabı kotu yanı yazın cok gezınce dıyete sadık kalmak da zorkasıyor

Of of sorma bende çok severim 🤐 zayıf olanlar yemeyi bilmediklerinden zayıf bence bi karışık kızartma yap bi sarımsaklı yoğurt koy onu ye bakalım kilo alacak mısın almayacak misin🤣🤣
Ayy canım istedi. Yarın sabsh guzel bır eksı goreyım de yapayım 😋😋

X