- 21 Ekim 2019
- 5.219
- 26.049
Vallahi bende öyle günler uzun ayrı çok sıcak ayri zor tutuyorum kendimiYok anamm bu yaz benide zorladı ciddenn sıkıntıdan sıcaktan hep birsey yemek istiyorum ysrın tartı günü ama hep yedim bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi bende öyle günler uzun ayrı çok sıcak ayri zor tutuyorum kendimiYok anamm bu yaz benide zorladı ciddenn sıkıntıdan sıcaktan hep birsey yemek istiyorum ysrın tartı günü ama hep yedim bugün
Vallahii izmir daha fena bizden allah yardımcınız olsunOoo süpersin o zaman
Valaahi duşa girmekten serin yer bakmakdan bıktım artık yaniyoruxzzzzzz biz burda izmirde
Rakibim duzensiz ama benden iyisin masalahhh mi desem acaba
Bilmiyorum yani yazın diyet cok zorrVallahi bende öyle günler uzun ayrı çok sıcak ayri zor tutuyorum kendimi
kizin totisimiz donuyor valla ama son birkac yildir havalarda baya isinma oldu.Yaaaaaaa ne kötü kız oda -20 falan yaşayamazsın ama alışmıssındırr
kiz en kolay diyet yazin, hava guzel cik yuru, kos.Bilmiyorum yani yazın diyet cok zorr
Allah kolaylıklar versin canımİngilizceye Saygılarımla sonsuz ben Ingilizcenin fitratimiza yatkin olduğunu düşünüyorum. ve niyet ettiniz mi halledersiniz. İngilizce ogretimi ülkemizde ne kadar eksik desek de öğreniliyor. Bunu ilk Atina da taksicilerle konuşurken farkettim. İllaki kalıyor biseyler.
Ben Almanca C1 e gidiyorum akademik olarak öğrenmeye zorluyorum kendimi o yüzden yoruyor biraz.
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun güzel ama su az
Biraz karbon ağırlıklı olmuş
Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Güzel canım
Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu
Güzel afiyet olsun
Güzel canım
Biraz karbon ağırlıklı olmuş
Süpersin yine rakip
Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallah
Karpuz çok değilse güzel menü
Hahahah iyi bariii totonuzz ısınsınkizin totisimiz donuyor valla ama son birkac yildir havalarda baya isinma oldu.
Yürüyüş ve koşmak hayal oldu canım kızımla zor büyüyünce ancakiz en kolay diyet yazin, hava guzel cik yuru, kos.
Meyve, sebzenin fiyati daha uygun.
Bence yaz tam diyet yapilacak mevsim
Bende katiliyorum. Karpuz kiraz varken sicakta beni istah icin etkilemezken gecelere kadar otururken banada zor geliyo yarin bol - liir İnsaAllahBilmiyorum yani yazın diyet cok zorr
Bana yarin artı geliyor o kesinBende katiliyorum. Karpuz kiraz varken sicakta beni istah icin etkilemezken gecelere kadar otururken banada zor geliyo yarin bol - liir İnsaAllah
Hava güzel çok yürü koş da dışarı çıkıyorum sicakdan nefes alamıyorum evde.spor yapayım diyorum yine sıcak halsizlik bitkinlik bana yazın zor vallahi kışın beremi eldivenimi takıp saatlerce yürüyorum koşuyorum vallhikiz en kolay diyet yazin, hava guzel cik yuru, kos.
Meyve, sebzenin fiyati daha uygun.
Bence yaz tam diyet yapilacak mevsim
Al bendende o kadarBana yarin artı geliyor o kesin
Oyüzden diyorum biyere gidiyoruz geziyoruz ediyoruzz diyet olmuyo ama kışın yapsan yapıyosun rahat rahat sıcak seni baymıyo yanii
Geçmiş olsun o haldee yarından sonra izne çıkıyorummAl bendende o kadar
Aaaa sendrmi hibiskus cayı ictin hahahaah denk geldi20 temmuz
Sabah sirkeli su
10 da kahvaltı
Domates peynir zeytin
1.dilim tam.bugday ekmeği
Turk kahvesi
Hibuskus cayi
Yesil cay
2.top.dondurma
Akşam 17.30
5 kaşık kabak yemeği
2 kaşık bamya
2 kaşık pilav
Şu 3.5 litre
Spor 13.bin adım yürüyüş
Elhan
Jou
s i d e l y a
Evet canım sicakta buzlu buzlu en sevdiğim cay sodayla birlikte iyi gidiyorAaaa sendrmi hibiskus cayı ictin hahahaah denk geldi
Evettt yaaa ben soda ictim ama bidaha icsem fazla gelirmi acepp buzlu buzluEvet canım sicakta buzlu buzlu en sevdiğim cay sodayla birlikte iyi gidiyor
1 porsiyon yazmışsın canım bulgur pilavına 2 kaşık değil de bir de mercimek köftesi var ondada bulgur var bir de miktarları belli olursa daha iyi yorumlayabilirizNasıl karbon ağırlıklı olmuş. Öğlenki yediğim karışımda 2 kaşık bulgur akşamki de yarım porsiyon kadardı ve bol salata ile. Üstelik faydalı karbonhidrat. Ekmek ve türevi hiç yok.