- 25 Ağustos 2019
- 60.500
- 110.968
- 30
Oooo polonyadamı yasiyorsunhic bilmiyorum mi canim. Ben Polonyada yasiyorum.
Turkiyeye tatile gittigimizde hic diyet yapmadigimdan almadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo polonyadamı yasiyorsunhic bilmiyorum mi canim. Ben Polonyada yasiyorum.
Turkiyeye tatile gittigimizde hic diyet yapmadigimdan almadim
Canım ben çok kısıtladığım zamanlar kendimi diyet miuet yapamıyorum biryerde patlak veriyorum ya o yüzden kısıtlamıyorum. Yiyorum canımın istediği çoğu şeyden ama azcık yiyorum. Mesela o kızartmayı ben koca tabak ekmek bana bana yerdim ama dün 3 kaşıkmı ne ekmeksiz yedim. Napıyım yani bizde insanız o kadar kısıtlarsak sonra biryerde gözümüz dönmüş gibi gömülürüz canımızın cektiği şeye. Şahsen ben öyleyim bunu da anladım ona göre yapıyorumO yiyince yiyesin geliyo dimii nasıl verecez bilmem
Gercektende öyle oluyooo ya kisıtlarsak daha kötü gomülüyoruzz mesela ben bugün öyleyim sürekli zeytin yeme aşamasındayımmCanım ben çok kısıtladığım zamanlar kendimi diyet miuet yapamıyorum biryerde patlak veriyorum ya o yüzden kısıtlamıyorum. Yiyorum canımın istediği çoğu şeyden ama azcık yiyorum. Mesela o kızartmayı ben koca tabak ekmek bana bana yerdim ama dün 3 kaşıkmı ne ekmeksiz yedim. Napıyım yani bizde insanız o kadar kısıtlarsak sonra biryerde gözümüz dönmüş gibi gömülürüz canımızın cektiği şeye. Şahsen ben öyleyim bunu da anladım ona göre yapıyorum
Dünden beri ne zeytin sevdası bu noluyooo yoksaaaaaGercektende öyle oluyooo ya kisıtlarsak daha kötü gomülüyoruzz mesela ben bugün öyleyim sürekli zeytin yeme aşamasındayımm
Ayy bilmemm ya dünden beri zeytinci oldummDünden beri ne zeytin sevdası bu noluyooo yoksaaaaa
Evett canım dogru yapıyosunBirde benim bünye bıraktığım an almaya müsait. Şimdi ben sıkı bir diyete girersem bıraktığım an alcam. O yüzden diyet mantığıyla değilde yeme düzenimi değiştirirek bunu hayatım boyunca uygulamam gerek. O yüzden yiyecekleri hayatımdan çıkarmadan neyi ne kadar yemem gerektiğinide bilmem gerek
sagol canim, birkac gundur sukur iyi gidiyorum bakalimAfiyet olsun güzel ama su az
Biraz karbon ağırlıklı olmuş
Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Güzel canım
Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu
Güzel afiyet olsun
Güzel canım
Süpersin yine rakip
Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallah
Karpuz çok değilse güzel menü
Nasıl karbon ağırlıklı olmuş. Öğlenki yediğim karışımda 2 kaşık bulgur akşamki de yarım porsiyon kadardı ve bol salata ile. Üstelik faydalı karbonhidrat. Ekmek ve türevi hiç yok.Afiyet olsun güzel ama su az
Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Güzel canım
Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu
Güzel afiyet olsun
Güzel canım
Süpersin yine rakip
Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallah
Karpuz çok değilse güzel menü
cocuklar icin de guzel cnaim, hem ev yemegine alisirlar.Ben de olaya böyle bakıyorum , vakit değerli emek vermişim tabi ki yenecek. Böyle düşündüğüm için mi bilmiyorum cocuklarim istahli ev yemeklerine Gerçi benim maksimum yapabildiğim yemek yanına salata
evet canim, hep havasindan sikayet ederiz cok soguk diye bu yaz ilk defa yazi yasiyoruz diyebilirim. burda genelde yazliklarimiz hic eskimiyordur, kisa sureli giyildigi icin. Bu sene eskitecegiz galibaOooo polonyadamı yasiyorsun
Nerden bilebiliriz belkideAyy bilmemm ya dünden beri zeytinci oldumm
Hahahaah imkansızzz beybii
Evett canım dogru yapıyosun
Amann suss vallahiNerden bilebiliriz belkide
Yaaaabırak sıcağı ölüyom burda ben 35 dereceevet canim, hep havasindan sikayet ederiz cok soguk diye bu yaz ilk defa yazi yasiyoruz diyebilirim. burda genelde yazliklarimiz hic eskimiyordur, kisa sureli giyildigi icin. Bu sene eskitecegiz galiba
tabi o da cok fazla ama kuzum burda kisin biz eksi 20,30lari gorduk. Inan o sicaktan daha kotu.Yaaaabırak sıcağı ölüyom burda ben 35 derece
Hayat iyi şeyleri güzellikle vermiyorsa zorla alacağız bitanem. Bırakma kendini geçmişi , yarını düşünme. Kendini toparla çok çok öpüyorum seni. Allah yardımcın olsun.
Çocuk için yeni evrak işleri var. Her adım daha zor. İyiyim diye kendimi mutlu etmeye çalışıyorum. Buradan kopmam ama sizleri gvendirememÖnce kafanı toparla canım. Senden önemli değil hiçbirşey kilo verilir her zaman. Seni bekliyoruz
Ooo süpersin o zamanBugün kendime C&A dan yazlık etek aldım. Daha da alacağım gibi gözukuyor hem zayıflıyorum hem de indikce iniyor fiyatlar.
Valaahi duşa girmekten serin yer bakmakdan bıktım artık yaniyoruxzzzzzz biz burda izmirdeYaaaabırak sıcağı ölüyom burda ben 35 derece
Rakibim duzensiz ama benden iyisin masalahhh mi desem acaba
Yok anamm bu yaz benide zorladı ciddenn sıkıntıdan sıcaktan hep birsey yemek istiyorum ysrın tartı günü ama hep yedim bugünAyyy kızlar yazın diyet yapmak cokk zor karşımda dondurma mı yenilmiyor tabak tabak karpuzlar komşudan gelen kizartma kokusu off offf
Yaaaaaaa ne kötü kız oda -20 falan yaşayamazsın ama alışmıssındırrtabi o da cok fazla ama kuzum burda kisin biz eksi 20,30lari gorduk. Inan o sicaktan daha kotu.