Popüler Konu LenaG ile MasterFit

O yiyince yiyesin geliyo dimii nasıl verecez bilmem 😌
Canım ben çok kısıtladığım zamanlar kendimi diyet miuet yapamıyorum biryerde patlak veriyorum ya o yüzden kısıtlamıyorum. Yiyorum canımın istediği çoğu şeyden ama azcık yiyorum. Mesela o kızartmayı ben koca tabak ekmek bana bana yerdim ama dün 3 kaşıkmı ne ekmeksiz yedim. Napıyım yani bizde insanız o kadar kısıtlarsak sonra biryerde gözümüz dönmüş gibi gömülürüz canımızın cektiği şeye. Şahsen ben öyleyim bunu da anladım ona göre yapıyorum 😂😂

Canım ben çok kısıtladığım zamanlar kendimi diyet miuet yapamıyorum biryerde patlak veriyorum ya o yüzden kısıtlamıyorum. Yiyorum canımın istediği çoğu şeyden ama azcık yiyorum. Mesela o kızartmayı ben koca tabak ekmek bana bana yerdim ama dün 3 kaşıkmı ne ekmeksiz yedim. Napıyım yani bizde insanız o kadar kısıtlarsak sonra biryerde gözümüz dönmüş gibi gömülürüz canımızın cektiği şeye. Şahsen ben öyleyim bunu da anladım ona göre yapıyorum 😂😂
Gercektende öyle oluyooo ya kisıtlarsak daha kötü gomülüyoruzz mesela ben bugün öyleyim sürekli zeytin yeme aşamasındayımm🤦‍♀️

Gercektende öyle oluyooo ya kisıtlarsak daha kötü gomülüyoruzz mesela ben bugün öyleyim sürekli zeytin yeme aşamasındayımm🤦‍♀️
Dünden beri ne zeytin sevdası bu noluyooo yoksaaaaa:KK45:

Birde benim bünye bıraktığım an almaya müsait. Şimdi ben sıkı bir diyete girersem bıraktığım an alcam. O yüzden diyet mantığıyla değilde yeme düzenimi değiştirirek bunu hayatım boyunca uygulamam gerek. O yüzden yiyecekleri hayatımdan çıkarmadan neyi ne kadar yemem gerektiğinide bilmem gerek 😂

Dünden beri ne zeytin sevdası bu noluyooo yoksaaaaa:KK45:
Ayy bilmemm ya dünden beri zeytinci oldumm
Hahahaah imkansızzz beybii😁
Birde benim bünye bıraktığım an almaya müsait. Şimdi ben sıkı bir diyete girersem bıraktığım an alcam. O yüzden diyet mantığıyla değilde yeme düzenimi değiştirirek bunu hayatım boyunca uygulamam gerek. O yüzden yiyecekleri hayatımdan çıkarmadan neyi ne kadar yemem gerektiğinide bilmem gerek 😂
Evett canım dogru yapıyosun

Afiyet olsun güzel ama su az

Biraz karbon ağırlıklı olmuş

Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ❤️

Güzel canım

Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu

Güzel afiyet olsun

Güzel canım

Süpersin yine rakip 🫣

Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallah 🫢

Karpuz çok değilse güzel menü 🤗
sagol canim, birkac gundur sukur iyi gidiyorum bakalim

Afiyet olsun güzel ama su az

Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ❤️

Güzel canım

Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu

Güzel afiyet olsun

Güzel canım

Süpersin yine rakip 🫣

Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallah 🫢

Karpuz çok değilse güzel menü 🤗
Nasıl karbon ağırlıklı olmuş. Öğlenki yediğim karışımda 2 kaşık bulgur akşamki de yarım porsiyon kadardı ve bol salata ile. Üstelik faydalı karbonhidrat. Ekmek ve türevi hiç yok.

Ben de olaya böyle bakıyorum , vakit değerli emek vermişim tabi ki yenecek. Böyle düşündüğüm için mi bilmiyorum cocuklarim istahli ev yemeklerine 😅 Gerçi benim maksimum yapabildiğim yemek yanına salata 😋🤭
cocuklar icin de guzel cnaim, hem ev yemegine alisirlar.
En iyisini yapiyoruz bence, cocuklar icin de cok guzel.

evet canim, hep havasindan sikayet ederiz cok soguk diye bu yaz ilk defa yazi yasiyoruz diyebilirim. burda genelde yazliklarimiz hic eskimiyordur, kisa sureli giyildigi icin. Bu sene eskitecegiz galiba :KK70:
Yaaaabırak sıcağı ölüyom burda ben 35 derece 🥲🥲

Hayat iyi şeyleri güzellikle vermiyorsa zorla alacağız bitanem. Bırakma kendini geçmişi , yarını düşünme. Kendini toparla çok çok öpüyorum seni. 😘💐 Allah yardımcın olsun.

Önce kafanı toparla canım. Senden önemli değil hiçbirşey kilo verilir her zaman. Seni bekliyoruz 💙💐
Çocuk için yeni evrak işleri var. Her adım daha zor. İyiyim diye kendimi mutlu etmeye çalışıyorum. Buradan kopmam ama sizleri gvendiremem
Hepinizi seviyorum iyiki varsınız ❤️

Selam kızlar. Dünkü menüm çok düzensiz oldu. Günüm vardı.
Kahvaltı 11
3 YK yumurta salatası
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık

Öğle 15 30
3 YK kuru biber kavurması
Yarım patlıcan dolmasi

Akşam 18
1 YK piyaz
Eşime yapmıştım tadına bakmak için yedim

7000 adım
2 lt su
Elhan Elhan Cookiie Cookiie Nergis 35 Nergis 35

Bugün kendime C&A dan yazlık etek aldım. Daha da alacağım gibi gözukuyor hem zayıflıyorum hem de indikce iniyor fiyatlar. 🤩🤩🤩
Ooo süpersin o zaman
Yaaaabırak sıcağı ölüyom burda ben 35 derece 🥲🥲
Valaahi duşa girmekten serin yer bakmakdan bıktım artık yaniyoruxzzzzzz biz burda izmirde
Selam kızlar. Dünkü menüm çok düzensiz oldu. Günüm vardı.
Kahvaltı 11
3 YK yumurta salatası
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık

Öğle 15 30
3 YK kuru biber kavurması
Yarım patlıcan dolmasi

Akşam 18
1 YK piyaz
Eşime yapmıştım tadına bakmak için yedim

7000 adım
2 lt su
Elhan Elhan Cookiie Cookiie Nergis 35 Nergis 35
Rakibim duzensiz ama benden iyisin masalahhh mi desem acaba

Ayyy kızlar yazın diyet yapmak cokk zor karşımda dondurma mı yenilmiyor tabak tabak karpuzlar komşudan gelen kizartma kokusu off offf
Yok anamm bu yaz benide zorladı ciddenn sıkıntıdan sıcaktan hep birsey yemek istiyorum ysrın tartı günü ama hep yedim bugün 😔😔

X