Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Esmer pirincten güzel oluyomu kız pilav😍
Menüler harikaa
sagol kaptancim, vallahi yarina iyi bir eksi bekliyorum :KK66:
aa yanlis yazmisim kaptancim, benimki siyah pirinc esmer degil, esmer hic tuketmedim.
gayet guzel oldu, bir ara diyetisyene giderken bir iki kilo almistim, onlari tukettik. Acayip tok tuttu, ve benim cocuklar da yiyorlar. seve seve yediler.
Gerci ben yemek pisirince, yiyen yesin yemeyen kendisi yapsin derim hep :KK70: onsan cocuklar da alisti ne yapsak yiyorlar sagolsunlar

GÜNAYDIN TATLIŞLARIIIM
ben geeellldiiiimmmmm
iki gündür baya bi depresiftim toparlanmaya çalışıyorum diyetimi bozmadım tabi ki ama bir an çökmüş hissettim. iki ay önce erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. zor günlerdi. şimdi ara ara sıkıntısı yokluyor. bir de son günlerde iletişime geçip tekrar kavga ettik şimdi ilk baştaki sıkıntılı halime geri döndüm. zor durumlar yani

:KK200: :KK200: ben acılaaaar kadınıııyııııımmmm
hosgeldin canim.
Kendimce nacizane fikrimi yazmak istiyorum.
Degisim guzeldir.
Bosver sil numarasini, onune bak derim sana.
Belki ki sana hakettigin degeri vermemis , uzmus. Hayat devam ediyor, gez, cik , komik film izle, muzik dinle dans et.
O seni kaybetti, bence bloke et numarasini arayamasin, aklindan da telefonundan da sil.
Hayat birinin arkasindan uzulunmeyecek kadar kisa.

Ben her insanin problem yaratan kisileri hayatindan cikartmasi gerektigini dusunmusumdur hep. Beni uzen insanla (aile haric tabiki, aile ince cizgim) hicbir zaman isim olmaz. Aninda siler onume bakarim.

Cok komik anilarim vardir iliski bitirmede :KK70: belki cocukca ama ben cok severdim Harry Potter kitaplarini, filmelerini. Eskiden esimden once erkek arkadasim vardi, cok da iyi birisiydi. Harry Potterin yeni filmi geldi gidelim dedim , ne desin beklersin ben gelmem cocuk filmi. Dedim sen filme degil bana arkadas olmaya geliyorsun ne kadar sevdigimi biliyorsun. Gelmedi, sinema cikisinda arayip ayrildim, hic de pisman degilim, benim mutlugumu dusunmeyen beni yalniz birakan insana hayatimda yer yok. Uzuldum bir iki gun unuttum gitti, ama beraber olsaydik benim mutluguma, bana deger vermeyen birisiyle beraber olacaktim.

hosgeldin canim.
Kendimce nacizane fikrimi yazmak istiyorum.
Degisim guzeldir.
Bosver sil numarasini, onune bak derim sana.
Belki ki sana hakettigin degeri vermemis , uzmus. Hayat devam ediyor, gez, cik , komik film izle, muzik dinle dans et.
O seni kaybetti, bence bloke et numarasini arayamasin, aklindan da telefonundan da sil.
Hayat birinin arkasindan uzulunmeyecek kadar kisa.

Ben her insanin problem yaratan kisileri hayatindan cikartmasi gerektigini dusunmusumdur hep. Beni uzen insanla (aile haric tabiki, aile ince cizgim) hicbir zaman isim olmaz. Aninda siler onume bakarim.

Cok komik anilarim vardir iliski bitirmede :KK70: belki cocukca ama ben cok severdim Harry Potter kitaplarini, filmelerini. Eskiden esimden once erkek arkadasim vardi, cok da iyi birisiydi. Harry Potterin yeni filmi geldi gidelim dedim , ne desin beklersin ben gelmem cocuk filmi. Dedim sen filme degil bana arkadas olmaya geliyorsun ne kadar sevdigimi biliyorsun. Gelmedi, sinema cikisinda arayip ayrildim, hic de pisman degilim, benim mutlugumu dusunmeyen beni yalniz birakan insana hayatimda yer yok. Uzuldum bir iki gun unuttum gitti, ama beraber olsaydik benim mutluguma, bana deger vermeyen birisiyle beraber olacaktim.

Keşke gençlikteki gibi olsa her şey o kadar kolaydı ki. ama sağol canım halledicem bir şekilde ilişki sırasında beni çok manüple etti o yüzden de şimdi daha çok zorlanıyorum. onun benden kat kat zorlandığına eminim ama dediğin gibi herkes kendine yapılanın kıymetini bilecek engelledim zaten her yerden ama şeytan dürtüyor özlüyorum ama işte açarsam tekrar manüple edecek diye açmıyorum :))))

sagol kaptancim, vallahi yarina iyi bir eksi bekliyorum :KK66:
aa yanlis yazmisim kaptancim, benimki siyah pirinc esmer degil, esmer hic tuketmedim.
gayet guzel oldu, bir ara diyetisyene giderken bir iki kilo almistim, onlari tukettik. Acayip tok tuttu, ve benim cocuklar da yiyorlar. seve seve yediler.
Gerci ben yemek pisirince, yiyen yesin yemeyen kendisi yapsin derim hep :KK70: onsan cocuklar da alisti ne yapsak yiyorlar sagolsunlar
Hahahahahaha güzel laftı yiyen yesin yemeyen kalksın kendi yapsın bu iyiydii🤣🤣🤣
Siyah ıda hiç duymadım haa

Keşke gençlikteki gibi olsa her şey o kadar kolaydı ki. ama sağol canım halledicem bir şekilde ilişki sırasında beni çok manüple etti o yüzden de şimdi daha çok zorlanıyorum. onun benden kat kat zorlandığına eminim ama dediğin gibi herkes kendine yapılanın kıymetini bilecek engelledim zaten her yerden ama şeytan dürtüyor özlüyorum ama işte açarsam tekrar manüple edecek diye açmıyorum :))))
tabiki haklisim canim, zaman gectikce yas aldikca daha zor olabilir.
Insallah sana hakettigin degeri veren birisyle en kisa surede tanisman dilegiyle.
Eminim o da suanda seni ariyordur bir yerlerde :*

İngilizce mi farklı bir dil mi? Ben proje yapmayı çok seviyorum. Bu seneki projemizde yabancı ortaklar çoktu. Bütün toplantılar İngilizce yapıldı ben Fransız kaldım :KK70: Bu da ASLInda biraz beni üzdü. Şimdiye kadar çoktan halletmem gerekirdi.

Tavsiye etmeme nedeniniz yoğunluk mu?
İngilizceye Saygılarımla sonsuz 😁 ben Ingilizcenin fitratimiza yatkin olduğunu düşünüyorum. 😇 ve niyet ettiniz mi halledersiniz. İngilizce ogretimi ülkemizde ne kadar eksik desek de öğreniliyor. Bunu ilk Atina da taksicilerle konuşurken farkettim. İllaki kalıyor biseyler.
Ben Almanca C1 e gidiyorum akademik olarak öğrenmeye zorluyorum kendimi o yüzden yoruyor biraz.

benimi siyahti canim, dogru esmer baska oluyor. Esmer hic almadim.
Siyah pirincin antioksidan oldugunu ogrendikten sonra tuketmeye basladim.
birara diyetisyene giderken o zaman da diyetisyne, dusuk glikemik indeksli oldugu icin diyete uygun oldugunu soylemisti.

Pisirmesi cok daha uzun suruyor, normal beyaz pirince gore. Esmer hic kullanmadim onu bilmiyorum.
Ah süper Asian marketten hep görüyordum ilgimi çekiyordu alıp deneyeceğim, teşekkürler.

Selamlar
Ogle 14.00
Bikac badem bir ceviz
Bi seftali

17.00
Yarım tabak tt makarna
Salata
Kabak
Bi iki köfte

Spor 7.500 adım
Şu 1.5

@sudansebep
Afiyet olsun güzel ama su az
Çarşamba menüm

10:30
Sade kahve

12:45
1 porsiyon bulgur pilavina salatalık yoğurt ekleyip yedim

19:00
Mercimek köfte
Salata
Karışık turşu
Süs biberi

2 saat yürüyüş

bol su içmeye devam

@Elhan Jou Jou
Biraz karbon ağırlıklı olmuş
Kızım var hehehe 😀😀
Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ❤️
İyiaksamlar carsamba menüsü

Sabah 9 da
Haslanmis yumurta
Domates
Zeytin

Aralarda
Türk kahvesi
Soda
Yesil cay

Akşam 18.00
2 adet tavuk baget firinda
Salata
Şu 2.5 litre 3 u bulur
Spor yürüyüş
Güzel canım
19 temmuz
Kahvaltı
Tavaxa tereyağlı 1 yumurta
Domates
Peynir
1 tk tahin pekmez
1 dilim ekmek
1 bardk ev yapımı kayısı suyu

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Domatts soslu karışık kızartma vardı 3 yk yedim 🙈
2 dilimde karpuz

2 lt su
Jou Jou @Elhan
Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu
18 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi

11.00 5 dilim karpuz, kk kadar peynir

15.00 şekersiz kahve

17.00 6 köfte, 1 kase yoğurt

3 litre su

13.000 adım

💙 @Elhan 💙 Cookiie Cookiie 💙 DeryaOnDiet DeryaOnDiet 💙
Güzel afiyet olsun
11:00
1 yumurta ve 1 porsiyon kaşarla sahanda yumurta
1/2 domates
6 zeytin

17:00
3 tk pirinç pilavı + 5 yk tavuk sote

20:00
Soda

2 saat yürüyüş
2 L su

@Mthn83 @Elhan
Güzel canım
Hayirli aksamlar
19 Temmuz menum
Sabah annemde kahvaltidaydim
Iki hamur kizartmasi
Bir dilim borek
Bir haslanmis yumurta :confused:

Aksam evimdeyim :kk77:
tavuklu salata
3 kasik bulgur pilavi 3 kasik yogurt
su az oldu tum gun disardaydim
Spor hic olmadi
Bugun beni cok geriletmez İnsaAllah
Benim evden cikmamam lazim sevdigim seyleri gorunce dayanamiyorum bide annem hem zayifla yavrum diyip hem yiyim diye ısrar ediyo :anne:
@Elhan :KK19:
Kaptanım çok özür dilerim ben giremedim birazcık depresyondaydım da :KK43:( ama diyetimi aslaaa bozmadım hemen bildirimimi yapayım

Sabah 10.00
Dört yemek kaşığı yoğurt iki kayısı bir küçük elma iki kaşık yulaf ve bir tatlı kaşığı keten tohumu

Eki Görüntüle 3274697

Öğle 14.00
Nohutlu salata

Eki Görüntüle 3274698
Akşam 18.00
Öğle yemeğinin aynısı nohutlu salata
Adım 9500
Su 3 litre
Cookiie Cookiie @Elhan
Süpersin yine rakip 🫣
Günaydınlar dün yazamadim🤧
Sabah domates salatalık zeytin haşlanmış yumurta biraz da biber kızartması yedim🙃

Ara şekersiz turk kahvesi

Akşam 4 5 köfte iki kaşık pirinç pilavı 👌🤓
Yesilcayimi da içtim inşallah yarın çok güzel bir sonuçla karsinizdayim💃
Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallah 🫢
dunklu menum - 19 Temmuz 2023
12:00 - 1 kase karpuz, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek
17:00- 4-5yk esmer pirincten pilav, 1 kase salata, 1 kase kiymali karnibahar yemegi

su: 2lt
spo: 30 dk yuruyus

@Elhan Jou Jou @asliogretmen
Karpuz çok değilse güzel menü 🤗

ee yani zahmet etmisim yemek yapmisim, yesinler bir zahmet :KK66:
fiyati beyaz pirincten biraz daha pahali ama gercekten uzun sure tok tutuyor.
Ben de olaya böyle bakıyorum , vakit değerli emek vermişim tabi ki yenecek. Böyle düşündüğüm için mi bilmiyorum cocuklarim istahli ev yemeklerine 😅 Gerçi benim maksimum yapabildiğim yemek yanına salata 😋🤭

Afiyet olsun güzel ama su az

Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ❤️

Güzel canım

Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu

Güzel afiyet olsun

Güzel canım

Süpersin yine rakip 🫣

Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallah 🫢

Karpuz çok değilse güzel menü 🤗
Fırınlanmış sevemiyoruz malesef ya en sağlıklısı o evet ama işte. Bende az bişey yedim 🙈

X