- 25 Ağustos 2019
- 60.500
- 110.968
- 30
Hava SIcakta kızartma ağır gelir kuzumm ondandırr ya simdi nasılsınmahvetti beni coo o mu yaptı ne oldu bilmiyorum ama sabaha kadar miğde ağrısından uyuyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava SIcakta kızartma ağır gelir kuzumm ondandırr ya simdi nasılsınmahvetti beni coo o mu yaptı ne oldu bilmiyorum ama sabaha kadar miğde ağrısından uyuyamadım
Dil kursuna
Merhabalar, ne kursuna gidiyorsunuz ?
Kız tarifte atsana , ben de dün kısır için yeşillik almıştım ama kabak yaptım. Bide yemek yapmaya bile üşeniyorum. Dolaptakileri cikarip pisirmye üşeniyorum mi ya insan.Dün gözüm döndü hamur işi kısır diyee bugün unsuz poğaca ve kısır yapmayı planlıyorum atarım foto
sagol rakibem.Ay inşallah canım, azıcık ucundan görsem yeter
Harikasın güzel rakibemmmm
boyun kaç canım, hedeflerimiz de çok yakın
wuuwuu rakipp uctuu uctuu gidiyor. 75i gormedden 74u goreceksin masallah18 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.00 5 dilim karpuz, kk kadar peynir
15.00 şekersiz kahve
17.00 6 köfte, 1 kase yoğurt
3 litre su
13.000 adım
Elhan Cookiie DeryaOnDiet
iyiyim canim sagol. dogru mu hatirliyorum kizina gidecektin, gidip geldin mi?Çok sağol çıtırım, hep iyi olalım
Selamlar iyiyim sağol sen nasılsın
Esmer pirincle normali arasında fark var mı ? Hatta siyah pirinçle fark var mı? Alıp yapmak istiyorum siyah pirinçidunklu menum - 19 Temmuz 2023
12:00 - 1 kase karpuz, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek
17:00- 4-5yk esmer pirincten pilav, 1 kase salata, 1 kase kiymali karnibahar yemegi
su: 2lt
spo: 30 dk yuruyus
Elhan Jou asliogretmen
Salı günü geldim bende,eşimle gittik o erken döndü iş durumu olduğu için.iyiyim canim sagol. dogru mu hatirliyorum kizina gidecektin, gidip geldin mi?
Harika, tebrik ederim. Benim de bugünlerde en yapmak istediğim şeyDil kursuna
canım doğumlar 1 er cm çektiriyormuş, bilginesagol rakibem.
Boyum kisa 163 civari galibaa, bayadir olcmedim boyumu cekmisimdir belki
bu hafta biraz zor da haftaya zorlayacağım. Real yakınwuuwuu rakipp uctuu uctuu gidiyor. 75i gormedden 74u goreceksin masallah
süper menüüüüdunklu menum - 19 Temmuz 2023
17:00- 4-5yk esmer pirincten pilav, 1 kase salata, 1 kase kiymali karnibahar yemegi
Elhan Jou asliogretmen
Bulamıyorum da yicek birşey canım ya ne yapcazki bilmemHava SIcakta kızartma ağır gelir kuzumm ondandırr ya simdi nasılsın
Tavsiye etmem amaHarika, tebrik ederim. Benim de bugünlerde en yapmak istediğim şey
canım doğumlar 1 er cm çektiriyormuş, bilgine
bu hafta biraz zor da haftaya zorlayacağım. Real yakın
süper menüüüü
İngilizce mi farklı bir dil mi? Ben proje yapmayı çok seviyorum. Bu seneki projemizde yabancı ortaklar çoktu. Bütün toplantılar İngilizce yapıldı ben Fransız kaldım Bu da ASLInda biraz beni üzdü. Şimdiye kadar çoktan halletmem gerekirdi.Tavsiye etmem ama
ben acılaaaar kadınıııyııııımmmmHayor olsun canım kötü bir durum yoktur inşallah
Soguk soguk seyler ye cano yaa ben dun zeytin domatesle kapattım vallahiiBulamıyorum da yicek birşey canım ya ne yapcazki bilmem
Biraz hafifledi geceye göre gaviscon galan içtim
Esmer pirincten güzel oluyomu kız pilavdunklu menum - 19 Temmuz 2023
Elhan Jou asliogretmen
benimi siyahti canim, dogru esmer baska oluyor. Esmer hic almadim.Esmer pirincle normali arasında fark var mı ? Hatta siyah pirinçle fark var mı? Alıp yapmak istiyorum siyah pirinçi
cok sevinmislerdir sizi gorunce, iyi yapmissiniz canim.Salı günü geldim bende,eşimle gittik o erken döndü iş durumu olduğu için.
sagol rakipHarika, tebrik ederim. Benim de bugünlerde en yapmak istediğim şey
canım doğumlar 1 er cm çektiriyormuş, bilgine
bu hafta biraz zor da haftaya zorlayacağım. Real yakın
süper menüüüü