- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 29
Çok teşekkür ederimNazar değmesin @KitapseverAnne ile ikinize. Maşallah
Amin cumlemizinkiniaa kizlar sandim :) allah bagislasin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimNazar değmesin @KitapseverAnne ile ikinize. Maşallah
Amin cumlemizinkiniaa kizlar sandim :) allah bagislasin canim
Evet canım sakın bozma moraliniGünaydın herkesee
Bu sabah+1.5 la uyandim
Regl günündeyim onun etkisimi acaba yaa
Yaaaaa insallahh aranızda düzelir kuzummKızlar biraz morelim bozuk ailesel sorunlar var giremiyorum inşanlah yarın tartı bildirimi yapabilrim
Yok bozmuyorm kaldığımız yerden devamEvet canım sakın bozma moralini
Bende olcam gibi sisiyorumm kilomda durduYok bozmuyorm kaldığımız yerden devam
Ya ben sıvı diyeti yapıyordum çok başarılı gidiyordu nazar mi oldu ne artik yapamıyorumBende olcam gibi sisiyorumm kilomda durdu
vucutt arada yapıyo öylee tatile çıkmadan 71 dim ve 2 kilo alınca onu verdim 2haftada baskadabirsey yok yani tabi yoruyo insanı o ayrıYa ben sıvı diyeti yapıyordum çok başarılı gidiyordu nazar mi oldu ne artik yapamıyorum
Canım dikkat et kendine her şey gelip geçici hiç bir şey takma kafanaKaptanım çok özür dilerim ben giremedim birazcık depresyondaydım da ( ama diyetimi aslaaa bozmadım hemen bildirimimi yapayım
Sabah 10.00
Dört yemek kaşığı yoğurt iki kayısı bir küçük elma iki kaşık yulaf ve bir tatlı kaşığı keten tohumu
Eki Görüntüle 3274697
Öğle 14.00
Nohutlu salata
Eki Görüntüle 3274698
Akşam 18.00
Öğle yemeğinin aynısı nohutlu salata
Adım 9500
Su 3 litre
Cookiie @Elhan
Olsun ödem ödemdiirrrKizlar ilk hafta diye sanirim odem atiyorum ama guzel bi eksi gelecek galiba yarin
Evet alışkanlk haline getirmek işte durumu gerekiyorvucutt arada yapıyo öylee tatile çıkmadan 71 dim ve 2 kilo alınca onu verdim 2haftada baskadabirsey yok yani tabi yoruyo insanı o ayrı
Baktin olmuyo başka yöntemler yapcaksın detokslar başka şekilde yapmak lazım arada değiştirmek gerekirmiş ozaman farklılık gösterebiliyor yediklerimizi içtiklerimizi degiştirmek lazım oluyoEvet alışkanlk haline getirmek işte durumu gerekiyor
Hayor olsun canım kötü bir durum yoktur inşallahKaptanım çok özür dilerim ben giremedim birazcık depresyondaydım da ( ama diyetimi aslaaa bozmadım hemen bildirimimi yapayım
Sabah 10.00
Dört yemek kaşığı yoğurt iki kayısı bir küçük elma iki kaşık yulaf ve bir tatlı kaşığı keten tohumu
Eki Görüntüle 3274697
Öğle 14.00
Nohutlu salata
Eki Görüntüle 3274698
Akşam 18.00
Öğle yemeğinin aynısı nohutlu salata
Adım 9500
Su 3 litre
Cookiie @Elhan
Önce kafanı toparla canım. Senden önemli değil hiçbirşey kilo verilir her zaman. Seni bekliyoruzGünaydın bu ara kendimle ilgilenmiyorum. Bı sure düzenli gelmeyebilirim. Yarın bı kiloma bakayım ne durumdayım
Bir süre misafir gibi gelip gideyim. Sizi aksattim kusura bakmayın
@KitapseverAnne senden ayrıca özür dilerim canım. Daha destekleyici olmak isterdim.
Cookiie kaptanım güvenini layık olamadım kusura bakma.
Bu dönem pek kendimde değilim.
mahvetti beni coo o mu yaptı ne oldu bilmiyorum ama sabaha kadar miğde ağrısından uyuyamadımAbboovvvv kızartma