Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dün gözüm döndü hamur işi kısır diyee bugün unsuz poğaca ve kısır yapmayı planlıyorum atarım foto
Kız tarifte atsana , ben de dün kısır için yeşillik almıştım ama kabak yaptım. Bide yemek yapmaya bile üşeniyorum. Dolaptakileri cikarip pisirmye üşeniyorum mi ya insan.

Ben de açım ama yemeyecegim. Bu arada bisey demem gerekiyor. Ben Sali akşam menumu yazdıktan sonra eşim akşam yemegini yerken ben de biraz ekmek ve köfte yedim. Ertesi iki gün tek öğün yaptım görmüşsünüzdür, ertesi gün adimimi fazla tuttum ve bisiklet de sürdüm. Insallah gitmiştir hatta eksiye geçmişimdir

dunklu menum - 19 Temmuz 2023
12:00 - 1 kase karpuz, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek
17:00- 4-5yk esmer pirincten pilav, 1 kase salata, 1 kase kiymali karnibahar yemegi

su: 2lt
spo: 30 dk yuruyus

Elhan Jou asliogretmen
Esmer pirincle normali arasında fark var mı ? Hatta siyah pirinçle fark var mı? Alıp yapmak istiyorum siyah pirinçi

Harika, tebrik ederim. Benim de bugünlerde en yapmak istediğim şey
sagol rakibem.
Boyum kisa 163 civari galibaa, bayadir olcmedim boyumu cekmisimdir belki
canım doğumlar 1 er cm çektiriyormuş, bilgine
wuuwuu rakipp uctuu uctuu gidiyor. 75i gormedden 74u goreceksin masallah
bu hafta biraz zor da haftaya zorlayacağım. Real yakın
dunklu menum - 19 Temmuz 2023
12:00 - 1 kase karpuz, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek
17:00- 4-5yk esmer pirincten pilav, 1 kase salata, 1 kase kiymali karnibahar yemegi

su: 2lt
spo: 30 dk yuruyus

Elhan Jou asliogretmen
süper menüüüü

Tavsiye etmem ama
İngilizce mi farklı bir dil mi? Ben proje yapmayı çok seviyorum. Bu seneki projemizde yabancı ortaklar çoktu. Bütün toplantılar İngilizce yapıldı ben Fransız kaldım Bu da ASLInda biraz beni üzdü. Şimdiye kadar çoktan halletmem gerekirdi.

Tavsiye etmeme nedeniniz yoğunluk mu?

GÜNAYDIN TATLIŞLARIIIM
ben geeellldiiiimmmmm
iki gündür baya bi depresiftim toparlanmaya çalışıyorum diyetimi bozmadım tabi ki ama bir an çökmüş hissettim. iki ay önce erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. zor günlerdi. şimdi ara ara sıkıntısı yokluyor. bir de son günlerde iletişime geçip tekrar kavga ettik şimdi ilk baştaki sıkıntılı halime geri döndüm. zor durumlar yani
Hayor olsun canım kötü bir durum yoktur inşallah
ben acılaaaar kadınıııyııııımmmm

Esmer pirincle normali arasında fark var mı ? Hatta siyah pirinçle fark var mı? Alıp yapmak istiyorum siyah pirinçi
benimi siyahti canim, dogru esmer baska oluyor. Esmer hic almadim.
Siyah pirincin antioksidan oldugunu ogrendikten sonra tuketmeye basladim.
birara diyetisyene giderken o zaman da diyetisyne, dusuk glikemik indeksli oldugu icin diyete uygun oldugunu soylemisti.

Pisirmesi cok daha uzun suruyor, normal beyaz pirince gore. Esmer hic kullanmadim onu bilmiyorum.

Harika, tebrik ederim. Benim de bugünlerde en yapmak istediğim şey

canım doğumlar 1 er cm çektiriyormuş, bilgine

bu hafta biraz zor da haftaya zorlayacağım. Real yakın

süper menüüüü
sagol rakip
cekmis olabilirim o zaman 2 dogumdan sonra yasla da zaten kisaliyoruz, platform topuklu ayakkkabilar sagolsun, kurtaricilarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…