- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
sagol kaptancim, vallahi yarina iyi bir eksi bekliyorumEsmer pirincten güzel oluyomu kız pilav
Menüler harikaa
hosgeldin canim.GÜNAYDIN TATLIŞLARIIIM
ben geeellldiiiimmmmm
iki gündür baya bi depresiftim toparlanmaya çalışıyorum diyetimi bozmadım tabi ki ama bir an çökmüş hissettim. iki ay önce erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. zor günlerdi. şimdi ara ara sıkıntısı yokluyor. bir de son günlerde iletişime geçip tekrar kavga ettik şimdi ilk baştaki sıkıntılı halime geri döndüm. zor durumlar yani
ben acılaaaar kadınıııyııııımmmm
Torun çok mutluydu evdeydik zaten havada sıcaktı akşamları dışarı çıkabildik,çarşıya gittik bolcana toka aldırdı gene süslüdür biraz.cok sevinmislerdir sizi gorunce, iyi yapmissiniz canim.
hosgeldin canim.
Kendimce nacizane fikrimi yazmak istiyorum.
Degisim guzeldir.
Bosver sil numarasini, onune bak derim sana.
Belki ki sana hakettigin degeri vermemis , uzmus. Hayat devam ediyor, gez, cik , komik film izle, muzik dinle dans et.
O seni kaybetti, bence bloke et numarasini arayamasin, aklindan da telefonundan da sil.
Hayat birinin arkasindan uzulunmeyecek kadar kisa.
Ben her insanin problem yaratan kisileri hayatindan cikartmasi gerektigini dusunmusumdur hep. Beni uzen insanla (aile haric tabiki, aile ince cizgim) hicbir zaman isim olmaz. Aninda siler onume bakarim.
Cok komik anilarim vardir iliski bitirmedebelki cocukca ama ben cok severdim Harry Potter kitaplarini, filmelerini. Eskiden esimden once erkek arkadasim vardi, cok da iyi birisiydi. Harry Potterin yeni filmi geldi gidelim dedim , ne desin beklersin ben gelmem cocuk filmi. Dedim sen filme degil bana arkadas olmaya geliyorsun ne kadar sevdigimi biliyorsun. Gelmedi, sinema cikisinda arayip ayrildim, hic de pisman degilim, benim mutlugumu dusunmeyen beni yalniz birakan insana hayatimda yer yok. Uzuldum bir iki gun unuttum gitti, ama beraber olsaydik benim mutluguma, bana deger vermeyen birisiyle beraber olacaktim.
ne guzel simdi ananem aldi diye takiyordur suslu.Torun çok mutluydu evdeydik zaten havada sıcaktı akşamları dışarı çıkabildik,çarşıya gittik bolcana toka aldırdı gene süslüdür biraz.
Hahahahahaha güzel laftı yiyen yesin yemeyen kalksın kendi yapsın bu iyiydiisagol kaptancim, vallahi yarina iyi bir eksi bekliyorum
aa yanlis yazmisim kaptancim, benimki siyah pirinc esmer degil, esmer hic tuketmedim.
gayet guzel oldu, bir ara diyetisyene giderken bir iki kilo almistim, onlari tukettik. Acayip tok tuttu, ve benim cocuklar da yiyorlar. seve seve yediler.
Gerci ben yemek pisirince, yiyen yesin yemeyen kendisi yapsin derim heponsan cocuklar da alisti ne yapsak yiyorlar sagolsunlar
tabiki haklisim canim, zaman gectikce yas aldikca daha zor olabilir.Keşke gençlikteki gibi olsa her şey o kadar kolaydı ki. ama sağol canım halledicem bir şekilde ilişki sırasında beni çok manüple etti o yüzden de şimdi daha çok zorlanıyorum. onun benden kat kat zorlandığına eminim ama dediğin gibi herkes kendine yapılanın kıymetini bilecek engelledim zaten her yerden ama şeytan dürtüyor özlüyorum ama işte açarsam tekrar manüple edecek diye açmıyorum :))))
ee yani zahmet etmisim yemek yapmisim, yesinler bir zahmetHahahahahaha güzel laftı yiyen yesin yemeyen kalksın kendi yapsın bu iyiydii
Siyah ıda hiç duymadım haa
Aynen bayılıyor tokalara filanne guzel simdi ananem aldi diye takiyordur suslu.
Ben hic görmedim nerelerde satılıyorr peki migrostada hic çarpmadı gözümeee yani zahmet etmisim yemek yapmisim, yesinler bir zahmet
fiyati beyaz pirincten biraz daha pahali ama gercekten uzun sure tok tutuyor.
İngilizceye Saygılarımla sonsuzİngilizce mi farklı bir dil mi? Ben proje yapmayı çok seviyorum. Bu seneki projemizde yabancı ortaklar çoktu. Bütün toplantılar İngilizce yapıldı ben Fransız kaldımBu da ASLInda biraz beni üzdü. Şimdiye kadar çoktan halletmem gerekirdi.
Tavsiye etmeme nedeniniz yoğunluk mu?
benim kizlar da aynisiAynen bayılıyor tokalara filan
hic bilmiyorum mi canim. Ben Polonyada yasiyorum.Ben hic görmedim nerelerde satılıyorr peki migrostada hic çarpmadı gözüme
Ah süper Asian marketten hep görüyordum ilgimi çekiyordu alıp deneyeceğim, teşekkürler.benimi siyahti canim, dogru esmer baska oluyor. Esmer hic almadim.
Siyah pirincin antioksidan oldugunu ogrendikten sonra tuketmeye basladim.
birara diyetisyene giderken o zaman da diyetisyne, dusuk glikemik indeksli oldugu icin diyete uygun oldugunu soylemisti.
Pisirmesi cok daha uzun suruyor, normal beyaz pirince gore. Esmer hic kullanmadim onu bilmiyorum.
Bu kızlar süslüler zaten bayılıyorlar bunlara tak takıştır havasındalarbenim kizlar da aynisiannem ne alsa farketmez en kucuk birsey bile olsa ananem aldi diye nmasil seviniyorlar. Simdi senin torun da her takista seni hatirlayacak
Valla bana kalsa öyle yapcam ama adam işten geliyo yemek istiyo bende onla yiyom yapıncaSoguk soguk seyler ye cano yaa ben dun zeytin domatesle kapattım vallahii
Afiyet olsun güzel ama su azSelamlar
Ogle 14.00
Bikac badem bir ceviz
Bi seftali
17.00
Yarım tabak tt makarna
Salata
Kabak
Bi iki köfte
Spor 7.500 adım
Şu 1.5
@sudansebep
Biraz karbon ağırlıklı olmuş
Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versinKızım var hehehe
Güzel canımİyiaksamlar carsamba menüsü
Sabah 9 da
Haslanmis yumurta
Domates
Zeytin
Aralarda
Türk kahvesi
Soda
Yesil cay
Akşam 18.00
2 adet tavuk baget firinda
Salata
Şu 2.5 litre 3 u bulur
Spor yürüyüş
Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu
Güzel afiyet olsun18 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.00 5 dilim karpuz, kk kadar peynir
15.00 şekersiz kahve
17.00 6 köfte, 1 kase yoğurt
3 litre su
13.000 adım
@Elhan Cookiie DeryaOnDiet
Güzel canım
Biraz karbon ağırlıklı olmuşHayirli aksamlar
19 Temmuz menum
Sabah annemde kahvaltidaydim
Iki hamur kizartmasi
Bir dilim borek
Bir haslanmis yumurta
Aksam evimdeyim
tavuklu salata
3 kasik bulgur pilavi 3 kasik yogurt
su az oldu tum gun disardaydim
Spor hic olmadi
Bugun beni cok geriletmez İnsaAllah
Benim evden cikmamam lazim sevdigim seyleri gorunce dayanamiyorum bide annem hem zayifla yavrum diyip hem yiyim diye ısrar ediyo
@Elhan
Süpersin yine rakipKaptanım çok özür dilerim ben giremedim birazcık depresyondaydım da( ama diyetimi aslaaa bozmadım hemen bildirimimi yapayım
Sabah 10.00
Dört yemek kaşığı yoğurt iki kayısı bir küçük elma iki kaşık yulaf ve bir tatlı kaşığı keten tohumu
Eki Görüntüle 3274697
Öğle 14.00
Nohutlu salata
Eki Görüntüle 3274698
Akşam 18.00
Öğle yemeğinin aynısı nohutlu salata
Adım 9500
Su 3 litre
Cookiie @Elhan
Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallahGünaydınlar dün yazamadim
Sabah domates salatalık zeytin haşlanmış yumurta biraz da biber kızartması yedim
Ara şekersiz turk kahvesi
Akşam 4 5 köfte iki kaşık pirinç pilavı
Yesilcayimi da içtim inşallah yarın çok güzel bir sonuçla karsinizdayim
Karpuz çok değilse güzel menüdunklu menum - 19 Temmuz 2023
12:00 - 1 kase karpuz, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek
17:00- 4-5yk esmer pirincten pilav, 1 kase salata, 1 kase kiymali karnibahar yemegi
su: 2lt
spo: 30 dk yuruyus
@ElhanJou @asliogretmen
Ben de olaya böyle bakıyorum , vakit değerli emek vermişim tabi ki yenecek. Böyle düşündüğüm için mi bilmiyorum cocuklarim istahli ev yemeklerineee yani zahmet etmisim yemek yapmisim, yesinler bir zahmet
fiyati beyaz pirincten biraz daha pahali ama gercekten uzun sure tok tutuyor.
Fırınlanmış sevemiyoruz malesef ya en sağlıklısı o evet ama işte. Bende az bişey yedimAfiyet olsun güzel ama su az
Çok şanslısın Allah Sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Güzel canım
Fena değil kızartma yerine fırınlanmış olsa güzel olurdu
Güzel afiyet olsun
Güzel canım
Süpersin yine rakip
Kızartma olmasa güzel gidiyormuş miktarı azdır inşallah
Karpuz çok değilse güzel menü
O yiyince yiyesin geliyo dimii nasıl verecez bilmemValla bana kalsa öyle yapcam ama adam işten geliyo yemek istiyo bende onla yiyom yapınca