Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun kuzum tek öğün ne güzel durabiliyosun
Dün bide bi elma ve az biraz çayla karışık çerez yedim.

Tek öğün kurstan anca eve gelmem 14u buluyor biseyler hazırla ye diyesiye bu vakte kalıyor. Ben de gün boyu evde olsam yerdim sanırım. Kursta yeme imkanım çok olmuyor zaten dersin ağırlığından iştah vs kalmıyor. Eve gelince de ödev yetiştir dersleri tekrar et yemeye vakit kalmıyor. 😁

:KK9: :KK9: :KK9:
Afiyet olsun canım ❤️
:KK68:
Dün bide bi elma ve az biraz çayla karışık çerez yedim.

Tek öğün kurstan anca eve gelmem 14u buluyor biseyler hazırla ye diyesiye bu vakte kalıyor. Ben de gün boyu evde olsam yerdim sanırım. Kursta yeme imkanım çok olmuyor zaten dersin ağırlığından iştah vs kalmıyor. Eve gelince de ödev yetiştir dersleri tekrar et yemeye vakit kalmıyor. 😁
Merhabalar, ne kursuna gidiyorsunuz ?

Günaydın bu ara kendimle ilgilenmiyorum. Bı sure düzenli gelmeyebilirim. Yarın bı kiloma bakayım ne durumdayım
Bir süre misafir gibi gelip gideyim. Sizi aksattim kusura bakmayın
kitapzede kitapzede senden ayrıca özür dilerim canım. Daha destekleyici olmak isterdim.
Cookiie Cookiie kaptanım güvenini layık olamadım kusura bakma.
Bu dönem pek kendimde değilim.

Günaydın bu ara kendimle ilgilenmiyorum. Bı sure düzenli gelmeyebilirim. Yarın bı kiloma bakayım ne durumdayım
Bir süre misafir gibi gelip gideyim. Sizi aksattim kusura bakmayın
kitapzede kitapzede senden ayrıca özür dilerim canım. Daha destekleyici olmak isterdim.
Cookiie Cookiie kaptanım güvenini layık olamadım kusura bakma.
Bu dönem pek kendimde değilim.
Hayat iyi şeyleri güzellikle vermiyorsa zorla alacağız bitanem. Bırakma kendini geçmişi , yarını düşünme. Kendini toparla çok çok öpüyorum seni. 😘💐 Allah yardımcın olsun.

X