- 16 Mart 2008
- 45.734
- 223.124
Efsane geliyorAyyy insalhh kaptanim vallahi cumaya hazırlanıyorum 2 bardak su içip 1 .5 saat yuruyusumü yaptim geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efsane geliyorAyyy insalhh kaptanim vallahi cumaya hazırlanıyorum 2 bardak su içip 1 .5 saat yuruyusumü yaptim geldim
Günaydın canımın içi Cok güzel bir gün seninle olsun.Günaydın mutlu sabahlar
Hoş geldin annecim.Arkadaşlar merhaba. Ben önce tatil sonra eşimin memleketi derken bayagidir ugrayamadim buralara. Musadeniz olursa kaldığım yerden devam etmek istiyorum.@Elhan
Çok sağol çıtırım, hep iyi olalımSevindim iyi olmana
Ben de iyiyim çok şükür. iyi diyelim iyi olalım.
Selamlar iyiyim sağol sen nasılsınselam canim, nasilsin?
Dün bide bi elma ve az biraz çayla karışık çerez yedim.Afiyet olsun kuzum tek öğün ne güzel durabiliyosun
Hay maşallah ya ben de isterdim ama olmuyor vakit yok. Bu şekilde bile akşam pertim çıkıyor.Ayyy insalhh kaptanim vallahi cumaya hazırlanıyorum 2 bardak su içip 1 .5 saat yuruyusumü yaptim geldim
Afiyet olsun canım
Merhabalar, ne kursuna gidiyorsunuz ?Dün bide bi elma ve az biraz çayla karışık çerez yedim.
Tek öğün kurstan anca eve gelmem 14u buluyor biseyler hazırla ye diyesiye bu vakte kalıyor. Ben de gün boyu evde olsam yerdim sanırım. Kursta yeme imkanım çok olmuyor zaten dersin ağırlığından iştah vs kalmıyor. Eve gelince de ödev yetiştir dersleri tekrar et yemeye vakit kalmıyor.
Gözleri, bakışı bal bu çocukkkk resmen bence bir teşekkür var o bakışlardaYıllarca kedim olsun diye dua ettim. Bu şekilde nasip oldu. Çok teşekkür ederim bitanem Tamamen iyileşti günümün çoğu bahçede onunla geçiyor.
Eki Görüntüle 3274666
Dün gözüm döndü hamur işi kısır diyee bugün unsuz poğaca ve kısır yapmayı planlıyorum atarım fotoGünaydın citir hatunlar
Bugün kabaklar pisecek mi ,detoks suları hazir mi
Baksana sende gün boyu koşturup aç durabiliyorsun canım ben bütün gün evdeyimHay maşallah ya ben de isterdim ama olmuyor vakit yok. Bu şekilde bile akşam pertim çıkıyor.
Ben de +1.5 aldım regli zamanı şimdi yavaş yavaş veriyorum su tutuyor vücut galiba yediklerime sadece 2 gün dikkat etmemiştim regli de gelicek diye şiştikce şiştim şimdi gidiyor yavaş yavaş sıkma canını.Günaydın herkesee
Bu sabah+1.5 la uyandim
Regl günündeyim onun etkisimi acaba yaa
Kesinlikle öyledir yarın dahaa çıkabilirsinGünaydın herkesee
Bu sabah+1.5 la uyandim
Regl günündeyim onun etkisimi acaba yaa
Bende cok dikkat ettim aslinsa niye oldu anlamadimBen de +1.5 aldım regli zamanı şimdi yavaş yavaş veriyorum su tutuyor vücut galiba yediklerime sadece 2 gün dikkat etmemiştim regli de gelicek diye şiştikce şiştim şimdi gidiyor yavaş yavaş sıkma canını.
Canim insanlara çok iyi geliyor o bakışlar, geldiği için ben de ona teşekkür ediyorum aslındaGözleri, bakışı bal bu çocukkkk resmen bence bir teşekkür var o bakışlarda
Hayat iyi şeyleri güzellikle vermiyorsa zorla alacağız bitanem. Bırakma kendini geçmişi , yarını düşünme. Kendini toparla çok çok öpüyorum seni. Allah yardımcın olsun.Günaydın bu ara kendimle ilgilenmiyorum. Bı sure düzenli gelmeyebilirim. Yarın bı kiloma bakayım ne durumdayım
Bir süre misafir gibi gelip gideyim. Sizi aksattim kusura bakmayın
kitapzede senden ayrıca özür dilerim canım. Daha destekleyici olmak isterdim.
Cookiie kaptanım güvenini layık olamadım kusura bakma.
Bu dönem pek kendimde değilim.