Anca giriyorum çocuktan ne zaman fırsat olursaCanım bu mesajları daha erken görmeyi çok isterdim biliyormusun
Sabah çok bulantım vardı 1 lokma simit yedim
Öğlen tavuk pirzola 2 yk çorba 2 yk bulgur pilavı salata
Akşam kısır(salatası azdı)
Magnum yedim
Spor yok
Korumamız gerek coom geri almamalıyız aslaaHAhahaha dogru ama kışa gene arada koruyalımm
Sence sende canımBeybisummm cansın sennn her nekadar rakip olsakta sen benim için çok ayrısın
Çok teşekkür ederim düşünmen yeterBen izmirdeyim evet kula maden suyu güzel dir kırılacak şey.olmamisolsa yollardım
böylesi olabilir bak, sadece bildirim yapmamızı kabul ederse canım kaptanımÇok şükür canim,sorun olmasin sağlıkla zayiflasin inşallahteşekkür ederim
Canım ben de anamın yanindayimmenü paylaşmamak için izinden dönmedim listeye,iş cigirindan çıksın da istemiyorum.Zaten iki ileri bı geri gidiyorum iyice kopmak istemedim.Seni de listede goremeyince bı durteyim dedim Elhan da kabul ederse sana da uyarsa menu paylasmadan kıyıda kosede duralım listeye girmeyelim ama bildirim yapalım ki takipli olalım derim ama sen bilirsin yine de cancağızım
Afiye olsun canım adımın çok güzelİyi Geceler
17 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.00 6 yk ekşimikli biberli omlet, 5 dilim karpuz
15.00 1 sade soda
17.30 3 yk patlıcan yemeği, 3 yk taze fasülye, 2 küçük dolma, salata, 1 kase yoğurt
3 litre su
15.203 adım
Afiyet olsın cAnımBirkaç gündür hiç uğrayamadim. Dün akşam geldim evimee. Paylaşmadigim menüleri paylaşayım
Pazar menüsü
1 tavada yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz domates salatalık
Ara
8-9 kiraz
6 fındık
Akşam
2 yk haslama et
6 YK patlıcan yemeği
2 küçük dilim karpuz
30 dk eva
2,5 lt su
Pazartesi menüsü
Sabah
2 dilim peynir
2 ceviz
Domates salatalık
Ara
Türk kahvesi
Hurma
Akşam
1 kepçe domates çorbası
Peynirli salata
2 lt su
Eki Görüntüle 3273736
Elhan Cookiie @Ekrl
Bilemedim canım ben yerdim olurdu aman keserse kessin yoruldum yaniiGüzel canım tek öğün ama
Güzel afiyet olsun
Maşallah afiyet olsun ne denir ki başka
Kaçamağı Akşamla dengelemişsin sanki fena durmuyor
Güzel ayet olsun canım
Güzel afiyet olsun
Kaçamaklı olmuş birazcık
Güzel olmuş canım
Teşekkür ederim
Muz ve kakaoyu ezip dolaba at çok güzel oluyor tavsiye ederim dondurma niyetine puding gibi de yiyebilirsin
Tam tersi maydanoz un süt kestiğini okumuştum hep emzirirken yememeye çalışıyordum bebeğim küçükken
Aaaaa iyi ettinizzz annenlerde diyete devammıBurdayımmm geldiimmm
Ani bi kararla tatile çıktık agustosun sonlarına doğru çıkacaktık öne cektik ben ve çocuklarım ailemin yanına geldik.
Giremedim 2 3 gün haber veremedim ama artık burdayımJou
Birazdan yüruyüşe çıkıyorum baktım kilom durduKorumamız gerek coom geri almamalıyız aslaa
Kuluptekileri mı okuyorsunBiraz motivasyon olsun diye diyet başarı hikayeleri okuyorum tavsiye ederim @Lavinia_98 sana tavsiye etmem bosver okuma sen
wuuwuu raki[p disli cikti. Menun de harikaa, sporun daa.İyi Geceler
17 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.00 6 yk ekşimikli biberli omlet, 5 dilim karpuz
15.00 1 sade soda
17.30 3 yk patlıcan yemeği, 3 yk taze fasülye, 2 küçük dolma, salata, 1 kase yoğurt
3 litre su
15.203 adım
Biz rakip değilde birlik beraber olalım teşvik grubu olalım bnce canım
Aynen birbirimizi tesfik edelim Takip edelim
Ben okudummmmKuluptekileri mı okuyorsun
Benim de var benimkini de okuben de gidip okuyayım
İnsaAllah okullar acilana kadar forma girsek superrrr olucakGunaydin hanimlarrrr guzel dusuk kalorili bir gun geciririz insAllah