Seninle de aynı takımda olmalıydık coo rakip olmayı sevmedim seninleHe vallahi öyle oldu bende anlamadım
Tahmin ettim onu alacağınıozlemon güle güle bebeğimm Childdevelopment hosgeldin canım cumaya cok guzel eksiler bekliyorum senden ençok ta senden ama
Yok canım ya sıcaklardan pek iştah yok yiyemiyorum kışın yine şişcezSen artı aldın sandım oda 300 falan düsündüm 7 lere inmişsin olsunn yaa güzel veriyorsun takdir ettim gerçekten
Niye en cok benden ya ben bu ara hic modda değilimHe vallahi öyle oldu bende anlamadım
Tahmin ettim onu alacağınıozlemon güle güle bebeğimm Childdevelopment hosgeldin canım cumaya cok guzel eksiler bekliyorum senden ençok ta senden ama
Cuma 85.8
Soğuk şeyler ye rakip kaptanım. Dondurma meselâYok canım ya sıcaklardan pek iştah yok yiyemiyorum kışın yine şişcez
Ne demek modda olmamak. Sen kırmızı takımlısın kendine gelNiye en cok benden ya ben bu ara hic modda değilim
Senin ki normal sen ara verdin bende bayram da ara vermiştim iki kilo aldım yoksa şimdi 67 ydim zaten neyse Veririz inşallah kısa sürede sabır gerektiren bişey birde biraz nefis körülemekAynennn bi inersin bi çıkarsın enazından bende 70den kurtulsam memlekete gitmeden once 70dim 3kiloyla gelmisim hissettim yani aldiğıma bi korsem çok sıkıyodu busefer dedim aha aldım
yaaa canomm cok zorlanıyorum memleketten geldim yaa gitmeseydim suan 67 idim ya simdi cok zor geliyo banaa epeyy yanii ama disimi sıkıyorum kilo lu olmak bazen hic yakışmıyor hicbirseyim olmamaya başladı buyuk beden uctu gitti duba gibi görünüyorum sonra derdimiz kilo olsa iyi
Sanki bana yazmışsın gibi gaza geldim yaaSen yaparsın sen benden daha iyi kilo veriyorsun sen benide geçersin eminimben de bir 68 67 lere ineyim bir daha 70 ler görmememk için
Misafir ve düğün trafiği var bu ara bilmiyorum dikkat edebilir miyim yaNe demek modda olmamak. Sen kırmızı takımlısın kendine gel
Daha iyi ya işte bol hareketle işin kolaylaşır. Bir de böyle düşünMisafir ve düğün trafiği var bu ara bilmiyorum dikkat edebilir miyim ya