Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar sabahları wc çıkamıyorum bu yüzden tartılınca ne kadar net çıkıyor bilmiyorum bir fikri olan yazsın ricam olur

Cuma günü 69.65
Pazartesi 69.60
-50 grm vay be
Elhan Elhan Jou Jou @Ekrl
Ozaman cumaya daha iyi bi bombaa olurr banada aynı şekilde oldu wc ye çıkamadım ve gramım fazla çıktı üzüldümde çok mecbur kahvaltida ettim acimdan öldüm😏😏

Inşallah bu hafta cis cos yemedim ama porsiyonlar cok oldu sanırım. Menümü de günlük yazacağım.

Esine geçmiş olsun ablacim. Esine hak veriyorum bahcede bak ama eve almak için iyice dusinmek gerek. Evin ferdi gibi oluyor. Bi yere giderken kafan meşgul oluyor birine bıraksan onun düzeni bozuluyor. Bunları da düşünmek lazım.

Ellerine sağlık ablacim. Cok sagolasin. Bu hafta daha gayretli olacağım ins.
ben de hafta sonunda birz fazla yedim yine. Bugun yeni yeniden baslayacagim

Masterfit Yarışması 75.Etap14.0716.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
Jou Jou Kaptan71.2
@ozlemon72.6
@Ekrl64.6
@Zeytur94.2
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 75.6
@Lavinia_9869.65
@Akrrep85.8
@sudansebep60.0
Mavi Takim
Cookiie Cookiie KAPTAN79.4
@s i d e l y a71.45
@Kevssooo78.6
@TemelinSafinazi73.4
@Kinoalihatun86.4
@Mthn8379.4
@asliogretmen76.15
@suspushanimcim68.6
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
kitapzede kitapzede 79.9
@Anbuyanbu95.2
@1artiikizanasi84.5
Kırmızı ve Maviş takımın sevgili üyeleri harika bir yeni etap sizinle olsun. :KK68:
ellerine saglik cnaim

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım ne dersin? İkili yarışalım mı? Seni geçeyim mi? :KK47:
olur canim, yarisalim. Cok guzel olur. Telefonuma cumartesi gunu su kacti, o yuzden bugun ve yarin sadece iseyerindeki bilgisayardan yazacagim ama yarin ksama gelir telefonum, bu vesileyle telefonu da yenilemis oldum eskiydi baya :KK70:

Bugün pazaarrrrr kocalarınıza uymayın kızlarrrr :duduk::duduk: vallahaaa vururumm hepinuziiii düşmana çatlatmayaa geldikkk bu cuma sizi bomba haberlerbekliyoruzzzzz rakiplerimizii geçiyorruuzzz güzel sonuçlar alıyoruzz ondan sonra sizinle güzel bi kutlama yapıcazzz :KK49::KK49::KK49::KK49:bolbol suyumuzu içiyoruzz sporumuzu yapıyoruzz ollmadı yürüyüş fırsatınız varsa hiç üşenmiyoruzz herşey çok daha güzel olcakk :rolleyes::rolleyes::rolleyes: çıtırrr garulaarrr olcazzz düşmanlarımızı çatır çuturr çatlatacağuuuzzzzzzz
Beni yanıltmayacağınızı çok çok eminimm sizlere çok ama çok guveniyorummm🥰🥰🥰

@ozlemon
@Ekrl
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@Zeytur
@Lavinia_98
@sudansebep
@Akrrep
sagol kaptancim, haftasonunda azcik fazla kacti ama sabitim en azindna almamisim.

Günaydın
Yediğim hurmalar 1 kilo olarak beni tirmaladi
Güncel 80.4
Cookiie Cookiie Elhan Elhan
Kaptanım söz vermek istiyorum eksi için ama çok guvenemedim kendime. Neyse işe başlıyoruz ya belki yapabilirim kaç aydır al ver
Cumaya eksi gelirsin canım sen yaparsın bu işi ben sana güveniyorum 🙏🏼

Günaydınnn sabah erkenden doktora gittik raporum uzadı hala belim düzelmedi çocukla ne zormuş. Annemi o kadar çok arıyorum ki 😢

Cuma 79,9
Pazartesi 80,5
+600 gram

Haftasonu serpme kahvaltı eseri sanırım. Hareket de kısıtlı. Bunlar bahane değil ama az dinlenip kendime geleyim kızım uyuyunca hemen ödem atıcılarla devam.

Tarifi size de yazayım isteyen denesin :)
2 tane ananaslı yeşil çay demliyorum bir bardak suda soğuyunca içine 1 maden suyu 500 ml su. Dolaba atıyorum gelip gidip içiyorum aynı gün. Dyt tarifi ♥️

X