Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ADINIZ: ( isteğe bağlı )adım beklenendi ama sonunda beklediğime kavuştum 5 yıl sonra gelen mucizem bebeğime sonunda kavuştum 😊
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:tüp bebek tedavileri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: çünkü kocaman bir göbeğim kalın kollarım ve olmayan kıyafetlerim var daha ne olsun😊
Hoşgelmiş mucizeniz 😍 Benim de kızım 22 aylık 🫠 sağlıkla büyüsünler güzel ömürleri olsun gerisini biz hallederiz 💪
ADINIZ:gulsum ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:77.5
HEDEF KİLONUZ:60
MESLEGINIZ:y.asistani
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareketsizlik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:eski formuma kavusmak
FitVenus FitVenus

Jou Jou Cookiie Cookiie
Hoşgeldin Gülsüm 💕
29 canim:KK43:

Teşekkür ederim 🌷

Amin ablacim sag olasın❤️
Başın sağolsun kuzum benim de çok yakınım bu ameliyatı oldu.çok şükür hiçbir sıkıntısı yok ama insan duyunca bir aklına getiriyor Allah korusun çok zor :KK43:

canlarım
bu diyet saatleriyle ilgili ben de araştırdığım şeyleri sizinle paylaşayım.
:KK200:öğünler arasında 4 saat açlık çok önemli evet. sabah uyanınca en azından ilk 2 saat bir şey yememekte öyle.
:KK200:işin aslı şu yapabiliyorsak sporu sabah açlığıyla yapmak gerekiyor.
:KK200:öğünler arasında 4 saat boşluk bırakmak gerekiyor ama bu her zaman mümkün olmayabiliyor. özellikle ara öğün eklediğimiz beslenme programlarında. o zamanlarda öğünlerin arasını mümkün olduğunca açmaya çalışıyoruz. burada önemli olan akşam saat 6-7 den sonra öğünleri bitirmek

hangi sistemin daha iyi olduğuna gelince yani sık sık yemek mi yoksa 2 öğünlük aralıklı oruç mu?

:KK200:benim size tavsiyem metabolizmanızı denemeniz ve şaşırtmanız. yani 2 ay aralıklı oruç yaptıysak sonraki 1-2 ay 3 ana bir ara öğünle metabolizmayı da şaşırtmış oluyoruz.
:KK200:aralıklı oruç yaparken bile çoğumuz 2 öğün besleniyoruz. 1-2 ay böyle mi yaptık sonra araya bir ara öğün koyalım. bir süre de böyle devam edelim.
bu beslenme stillerini 1 er 2 şer ay düzenli devam ettirirsek veeee

bütün bunları yaparken boool suuu
ve 1 saatten biraz fazla yürüyüşle verilemeyecek kilo yok
Çok güzel bilgiler çok teşekkür ederim tam bi haftadır aralıklı oruç yapıyorum. Sırt bel ağrım gitti dinç uyanıyorum o kadar mutluyum
Ki herkese tavsiye ederim😍

Bir şey soracağım isimlerin yanındaki kırmızı tik nedir acaba ben foruma gelmeyeli çok şey değişmiş 😊
Bu konuda farklı yorumlar var canım. Kadın olduğu kanıtlanmış kişilermişiz :süslü: Adresi , iletişim bilgileri dogrulanmiş üyeler...bir başkası yaşlı üyelere veriliyormuş :işsiz:

Uzun zaman burdan ayrı kalınca unuttum tabi kuralları pazartesi fotosuz bildirim yapcaz cuma fotolu olcak 2 hafta deneme sürem bitince listeye alınacağım değil mi ? Son olarak şuan kaptan kim listeye kimi etiketleyeceğim ondan sordum
Canım daha önce listeye giren eski üyeleri çok bekletmiyoruz. Cuma günü gelmiş olsaydın isteğine göre beklemeden yarışmaya alırdık. Zipzip kaptanım iş hayatına dahil olduğundan şimdilik ben bakıyorum. Geçen haftalarda ozlemon ilgilendi. 🥰 Liste ve diğer işlerle ben ilgilenebilirim diyen olursa etiket işini seve seve bırakabilirim. Yarışmamız devam etsin yeter ki.

ADINIZ:gulsum ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:77.5
HEDEF KİLONUZ:60
MESLEGINIZ:y.asistani
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareketsizlik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:eski formuma kavusmak
FitVenus FitVenus

Jou Jou Cookiie Cookiie
Hoş geldin canım ❤️ Birkaç yıl önce bizimleydin. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Bugün güncel kilonu bildirirsen cumaya yarışmaya dahil ederiz. Hazırlık bölümüne bugün eklerim.

Günaydın
Yediğim hurmalar 1 kilo olarak beni tirmaladi
Güncel 80.4
Cookiie Cookiie Elhan Elhan
Kaptanım söz vermek istiyorum eksi için ama çok guvenemedim kendime. Neyse işe başlıyoruz ya belki yapabilirim kaç aydır al ver
Günaydın 🌻
Son bir emre kadar hurma yemek yasaklanmıştır. :confused:
Yaparsın kuzum niye yapamayasin niyetini al hedefe odaklan. Hayırlı işler dilerim eboşum. :KK60:

Cuma 68.6
Bugun 68.2
Cumaya hedefim 66. 8 bu hafta motive ve kararliyim. 1000025427.jpg

X