- 21 Ekim 2019
- 5.219
- 26.049
Sağol canım benimAmann olsunn cokguzell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimAmann olsunn cokguzell
Hoşgeldiniiizz tabi ki katılabilirsiniz öncelikle ilk sayfadaki formu dolduruyoruzMerhaba hayırlı akşamlar herkese bnde katılabilir miyim listeye
Senin menulerine hayranım çok dengeli besleniyorsun masalahhh16 Temmuz menüm
Sabah 10.00
4 yemek kaşığı yoğurt, çeyrek avakado, iki yemek kaşığı yulaf, kayısı kurusu
Eki Görüntüle 3273249
Öğle 13.00
Ton balıklı salata
Eki Görüntüle 3273251
Ara 16.00
Eki Görüntüle 3273252
Akşam 18.00
Susuz yeşil fasülye
Eki Görüntüle 3273253
Su 3 litre
Adım 11.600
Jou Elhan
Aa beklenen gelmişMerhaba hayırlı akşamlar herkese bnde katılabilir miyim listeye
Afiyet olsun kaptanım16 Temmuz menüm
Sabah 10.00
Eki Görüntüle 3273249
Öğle 13.00
Ton balıklı salata
Eki Görüntüle 3273251
Ara 16.00
Eki Görüntüle 3273252
Akşam 18.00
Susuz yeşil fasülye
Eki Görüntüle 3273253
Su 3 litre
Adım 11.600
Jou Elhan
Sağol canım benim sen de öyle ama çok güzel menülerin varSenin menulerine hayranım çok dengeli besleniyorsun masalahhh
Merhaba canım uzun zaman oldu tabi şişip şişip geldim bu arada hatırlanmak ne kadar güzelmiş çok sevindim canımAa beklenen gelmiş
Hoş geldin canım Geçen sene buradaydın. Tabi ki katılabilirsin. Cumaya kadar hazırlık bölümüne yazarım seni. Yarın kontrol tartimiz var.
Kilo almasan buraya gelmezsin iyi iyi şişkolari severiz biz. Bebis yürümeye başladı mı ?Merhaba canım uzun zaman oldu tabi şişip şişip geldim bu arada hatırlanmak ne kadar güzelmiş çok sevindim canım
Maşaallahh sana yavvv16 Temmuz menüm
Sabah 10.00
Eki Görüntüle 3273249
Öğle 13.00
Ton balıklı salata
Eki Görüntüle 3273251
Ara 16.00
Eki Görüntüle 3273252
Akşam 18.00
Susuz yeşil fasülye
Eki Görüntüle 3273253
Su 3 litre
Adım 11.600
Jou Elhan
Büyüdü canım 19 aylık olduk teyzesi yürümeyi geçtim çok yaramaz tabi geç gelince biraz yaramazlığa da katlanıyoruzKilo almasan buraya gelmezsin iyi iyi şişkolari severiz biz. Bebis yürümeye başladı mı ?
Sağlıkla , sevgiyle büyüsün yavrucak.Büyüdü canım 19 aylık olduk teyzesi yürümeyi geçtim çok yaramaz tabi geç gelince biraz yaramazlığa da katlanıyoruz
Al bendende o kadar beniim gobek degil basen bacak kollar yekpareeADINIZ: ( isteğe bağlı )adım beklenendi ama sonunda beklediğime kavuştum 5 yıl sonra gelen mucizem bebeğime sonunda kavuştum
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:tüp bebek tedavileri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: çünkü kocaman bir göbeğim kalın kollarım ve olmayan kıyafetlerim var daha ne olsun
HoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı )adım beklenendi ama sonunda beklediğime kavuştum 5 yıl sonra gelen mucizem bebeğime sonunda kavuştum
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:tüp bebek tedavileri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: çünkü kocaman bir göbeğim kalın kollarım ve olmayan kıyafetlerim var daha ne olsun