Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cookiie Cookiie banaaa bahhh rakip olurmusun benimle kapışalım su kiloya nedersinnn🤪🤪🤪🤪🤪 aynı gidiyoruz nasılsaaaaaaa amaa seni geçerimm dermişimm bide sen geçiyormuşsun :KK17: :KK17: :confused:
Kilolarımız aynı değil ama adil olurmu 😂😂 kapışalım dersen kapışalım hem hırs olur kız :kk77::sopa:

Kızlarrr haftasonu yoğunluğu düğünler doğum günleri oradan oraya geziyorum buraya girmeye pek valit bulamıyoeum ama yarın burada olucAm kaçamak yapmak yok. Ben onca davete karşı düzgün geçirdim çok şükür çok fazla abartmadan 🤩🤩

:KK57: içli köfte istiyorum ben de ne zamandır :KK14: afiyet olsun rakip akşam da yesene 🤪
Yok canım akşam yemedim. Yarın 14e kadar bisey yemek yok. Midem almıyor zaten. Öğlen gelince de ton balığım var yada protein salata yaparım. Spor biraz aksıyor. Ödevler tekrarlar derse çalışma ev işi yemek cocuklar derken.😶‍🌫️

Eşleşme yapan arkadaşlar, netlesenler haber ederse sevinirim. Kalanları da ben eşleştiririm.
suspushanimcim suspushanimcim ve ben eşleştik Elhan Elhan ım🩷
Bende zayiflamak istiyorum katilabilir miyim grgruba
Hoşgeldiniz ilk sayfadaki formu doldurman gerekiyor 💕
Yok canım akşam yemedim. Yarın 14e kadar bisey yemek yok. Midem almıyor zaten. Öğlen gelince de ton balığım var yada protein salata yaparım. Spor biraz aksıyor. Ödevler tekrarlar derse çalışma ev işi yemek cocuklar derken.😶‍🌫️
14 e kadar durursan süper ben de yarın if e başlıyorum 🤩

Bugün kötü geçti kızımın dogum gunu falan filan derken
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Ogle
5 adet mercimekli kofte
Ayran
Akşam
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
İnce 1 dilim pasta

Su
3 litre
9 bin adım yürüyüş
Ve evde spor
Elhan Elhan Jou Jou Lavinia_98 Lavinia_98

20230716_121331.jpg

Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Ogle
5 adet mercimekli kofte
Ayran
Akşam
Menemen
İnce 1 dilim pasta

Su
3 litre
9 bin adım yürüyüş
Ve evde spor

Eki Görüntüle 3273239
Allahtan yürüyüş ve sporum varda az da olsa vicdan rahat yoksa çok yedim bugün son anda olan gelişmeler yüzünden yarın tam gaz devam

Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Ogle
5 adet mercimekli kofte
Ayran
Akşam
Menemen
İnce 1 dilim pasta

Su
3 litre
9 bin adım yürüyüş
Ve evde spor

Eki Görüntüle 3273239
Aslında gayett iyi olmuş bide doğum günü fazlasınıda yiyebilirdin korudun kendini 😍😍🥰

3 oğlun mu var 😅
Ayy benim de 2 🤣
Biz güya kahvaltı yapacaktık orada ama eşim uyanmadı daha bende rutin kahvaltı hazırlığı yapıyorum
Evet 2 devamli ac bir debamli tok hic bisey yemiyen 3 kuzum var :KK54:benim esimde gec kalkar ben coktan yemis olurum genelde o kah alti ederken ben ara ogun yaparim

Hayırlı pazarlar anbucum. Kedim hayata döndü çok şükür 🥰 Mangaldan değil de diğer ikramli günlerden korkarım. Endişelenme keyfini çıkar canım. Ne yiyeceğini biliyorsun :confused:
Mangalda sıkıntı olmasi saatinde ve dozunda oldu. Ama sabah iki pogaca yedim Allah affetsin 321 pogaca tarifini denedim hicde guzel olmadi aclik ve tasan kasarlar bide evde temel gidam olan yumurta olmamasi beni mecbur birakti :eek:

X