Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilolarımız aynı değil ama adil olurmu kapışalım dersen kapışalım hem hırs olur kızCookiie banaaa bahhh rakip olurmusun benimle kapışalım su kiloya nedersinnn aynı gidiyoruz nasılsaaaaaaa amaa seni geçerimm dermişimm bide sen geçiyormuşsun
Balcanda ektim bostanaTipik Antepli et bulgur olsun biz yeter bir de balcan
Yokk kilo verdik aynı dicektimyanlış demişimKilolarımız aynı değil ama adil olurmu kapışalım dersen kapışalım hem hırs olur kız
Yok canım akşam yemedim. Yarın 14e kadar bisey yemek yok. Midem almıyor zaten. Öğlen gelince de ton balığım var yada protein salata yaparım. Spor biraz aksıyor. Ödevler tekrarlar derse çalışma ev işi yemek cocuklar derken.içli köfte istiyorum ben de ne zamandır afiyet olsun rakip akşam da yesene
suspushanimcim ve ben eşleştik Elhan ımEşleşme yapan arkadaşlar, netlesenler haber ederse sevinirim. Kalanları da ben eşleştiririm.
Hoşgeldiniz ilk sayfadaki formu doldurman gerekiyorBende zayiflamak istiyorum katilabilir miyim grgruba
14 e kadar durursan süper ben de yarın if e başlıyorumYok canım akşam yemedim. Yarın 14e kadar bisey yemek yok. Midem almıyor zaten. Öğlen gelince de ton balığım var yada protein salata yaparım. Spor biraz aksıyor. Ödevler tekrarlar derse çalışma ev işi yemek cocuklar derken.
Hadi bakalım kim kiminkini alcak yine aynı vermiş olursak birdeYokk kilo verdik aynı dicektimyanlış demişim
Yarına az kaldı degişecek üyeler
Olsunn beraber gidelimmHadi bakalım kim kiminkini alcak yine aynı vermiş olursak birde
Gitsinde coom birlikte gitsin sen bebişine fit bir anne ol bana da fitlik bebişi getirsinOlsunn beraber gidelimm
Amiiinnn kuzummmmm ne güzel dedinnnGitsinde coom birlikte gitsin sen bebişine fit bir anne ol bana da fitlik bebişi getirsin
Allahtan yürüyüş ve sporum varda az da olsa vicdan rahat yoksa çok yedim bugün son anda olan gelişmeler yüzünden yarın tam gaz devamBugün kötü geçti kızımın dogum gunu falan filan derken
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Ogle
5 adet mercimekli kofte
Ayran
Akşam
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
İnce 1 dilim pasta
Su
3 litre
9 bin adım yürüyüş
Ve evde spor
Elhan Jou Lavinia_98
Eki Görüntüle 3273239
Aslında gayett iyi olmuş bide doğum günü fazlasınıda yiyebilirdin korudun kendiniBugün kötü geçti kızımın dogum gunu falan filan derken
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Ogle
5 adet mercimekli kofte
Ayran
Akşam
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
İnce 1 dilim pasta
Su
3 litre
9 bin adım yürüyüş
Ve evde spor
Elhan Jou Lavinia_98
Eki Görüntüle 3273239
Evet 2 devamli ac bir debamli tok hic bisey yemiyen 3 kuzum var benim esimde gec kalkar ben coktan yemis olurum genelde o kah alti ederken ben ara ogun yaparim3 oğlun mu var
Ayy benim de 2
Biz güya kahvaltı yapacaktık orada ama eşim uyanmadı daha bende rutin kahvaltı hazırlığı yapıyorum
Mangalda sıkıntı olmasi saatinde ve dozunda oldu. Ama sabah iki pogaca yedim Allah affetsin 321 pogaca tarifini denedim hicde guzel olmadi aclik ve tasan kasarlar bide evde temel gidam olan yumurta olmamasi beni mecbur biraktiHayırlı pazarlar anbucum. Kedim hayata döndü çok şükür Mangaldan değil de diğer ikramli günlerden korkarım. Endişelenme keyfini çıkar canım. Ne yiyeceğini biliyorsun