Tamam canımCanım ben bu hafta hiçbirine katılmıyım ne olur ne olmaz
Her ikisine de katılıyorum@Filiz16
Cordelia
@sena zeynep
@Tutaste53
@Ayyulduz
@Pikachu_
@Nehir im
@Elisa83
@bluegreeneyes
@Aijoo
Umutumut82
fantastikaaa
@Elhan
@askrhpozitif
ekim2009
@zeyneppk
@klbk33
C _CikiLeta
@Mefkurem
aypare ackerman
@madamhd
@sardunya1038
@Mellemmaltid
@Tostombalakanne
@masal3487
@Zeynebim2020
@Lavinia_84
@prensinin annesi
Wilma11
@eceboce
@Byrmsyda1
@Nilar
Kizlar kimler masterfite katılacak
Masterfite katilmiyip adima kimler katılacak herkes yeniden yazabilir mi
Tamam canim olur o zaman 6 diyelim mi herkese uygunsaBen müsaitim kaptanım ama çalışanlar var ya sen de uygun görürsen akşam yapalım herkes menü yazarken toplanıyor ya
Kaptanım daha eve dönmedim tartı yok yani olsada karnım davul şuanSelam canim kilo bildirimi yapabilir misin
Kimi seçtin mavi takım kaptanı?Ben müsaitim kaptanım ama çalışanlar var ya sen de uygun görürsen akşam yapalım herkes menü yazarken toplanıyor ya
O zaman adima katil canimKaptanım daha eve dönmedim tartı yok yani olsada karnım davul şuancuma evde olurum katilabilirmiyim kabul etmezseniz de sorun yok
O zaman haftaya cuma başla canım. Kilon olmazsa katılamazsın.Kaptanım daha eve dönmedim tartı yok yani olsada karnım davul şuancuma evde olurum katilabilirmiyim kabul etmezseniz de sorun yok
Abla biliyorum seniZipzip-
kilo bildiriminde yazmıştım ama olsun yine yazayım ben yarışların hiç birine katılmıyorum gülüm
kazayla yarışmaya katarlar diye korkuma garantiye alıyorum tekrar yazıp
Aynen kaptanımTamam canim olur o zaman 6 diyelim mi herkese uygunsa
Bilmiyorum ki kim katılıyor canım ona göre seçeceğimKimi seçtin mavi takım kaptanı?
Daha beli degil :)
Ya geçen gün seçmelerden menü yazdım filiz kızdıBen müsaitim kaptanım ama çalışanlar var ya sen de uygun görürsen akşam yapalım herkes menü yazarken toplanıyor ya
TühZipzip-
kilo bildiriminde yazmıştım ama olsun yine yazayım ben yarışların hiç birine katılmıyorum gülüm
kazayla yarışmaya katarlar diye korkuma garantiye alıyorum tekrar yazıp
ne olduğunu bilmeyince netten baktım bebeklerin belinde oluyormuş genel de , daha önce hiç duymadım bizim ailedekilerde olmamış demek ki , bebişte mi oldu şimdi bu geyrek batmasıKızlar geyrek batması yaşayan oldumu aranızda
Geç yaz kıs sen deYa geçen gün seçmelerden menü yazdım filiz kızdıseçmelere girince menü yazılmyor
Ona da gelecek hafta katılayım o zaman kaptanım hiç olmazsa evim de rahat rahat adimlarımO zaman adima katil canim
Geyrek batmasi ne cnmKızlar geyrek batması yaşayan oldumu aranızda
Tamam ablacım öyle yapalımO zaman haftaya cuma başla canım. Kilon olmazsa katılamazsın.