Ama bol kilo alsın diyorsunSize cidden iyilik yaramıyor. Ne güzel ceza yok işte. Aaaa üzüyorsun ama beni.
Afiyet olsun ablacim ❤Perşembe
Sabah sade kahve
11.30
2 h. Yumurta
2 dil. Peynir
Ara
2 activa
16.30
1 tb sandwich ekm.
Peynir
(aslinda planim tavuk göğsü yapmakti , cok yorgundum, alisverise gidemedim, evede geç yaptim yemegi, cok acikinca bunu yedim)
2 lt su
Bitki cayi
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Bazi şeylere üzülsek de hersey olacagina variyor cnmÇok sağol canım başım ağrıyor uyursam daha iyi olacam
Iyi geceler canim ❤İyi geceler
Bugunku menum
Kahvalti 11.00
İki haslanmis yumurta
Yesillik,domates
İki gun kurusu kayisi
Uc ceviz
Ara kahve hurma,12 badem
Aksam 18.30
Bir tabak yogurtlu ispanak
2.5 litre suEki Görüntüle 2933664
Afiyet olsun kizlarSabah 09.00 - 1d.ekmek, 1 kk b peynir, 3 zeytin, domates, 1h yumurta
Öğle 12.30 - 1kase mercimek çorbası, 1kase salata, 1d ekmek
Akşam 18.30 - 1 tabak pırasa yemeği
Su 2lt
Spor - 9639 adım 963puan
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Eki Görüntüle 2933669
Sağol tatlimAfiyet olsun ablacim ❤
Hepisini kırmızılar yidiMavi mi kırmızı mi? Ona göre tepki verecem. Mavişler yediyse afiyet bol kilo olsun. Kırmızılar yediyse hemen 5.000 adım ceza.
Aktardan aldım ben sende al hemen canımHemen bakayım canım Ilaç içmekten iyidir
Abla benim gözlerimi yasartmadi alıp bir denesin bence esinbenim koca için istiyordum şimdi dedim , mentollüymüş az gözü sızlatabiliyormuş dedim ben istememm vay vay vay vıy vıy vıy dedi yaaaaha bire başına masaj yapmak zorunda mıyım ben :)
Çok geçmiş olsun canım dişte ateş 38 üstüne çıkmaz rabbim şifa versinK.bakmayın aktif olamadım bugün oğlum çok hasta dün geceden ne beni yatirdi ne eşimi sabaha kadar battaniyeyle salladik insanin evladinin hasta olmasi ne kadar kötü bisey sabaha kadar ateşi vardi gün içerisindede devam etti kahvalti dahi yapamadim hastaneye götürdük fena nezle olmuş dedi test yaptirin dedi ben diş çıkariyo dedim ama ishal bile olmus küçücük çocuk nasıl atlatcak hepsi birden
Sağol ablam şuan iyiyim elhamdülillahŞifa olsun insallah tatlim
Alacağım canımAktardan aldım ben sende al hemen canım
Abla benim gözlerimi yasartmadi alıp bir denesin bence esin
Çok geçmiş olsun canım dişte ateş 38 üstüne çıkmaz rabbim şifa versin
Sağol ablam şuan iyiyim elhamdülillah
Niye heba olsun. Sağlıklı beslendin. Ne zaman baslayacaksin tekrar?Alacağım canımben tekrar niyet ettim yatsı namazından sonra 1 haftam heba oldu
Canım bugün niyet ettim yarın 1. Gün 9 seviyeyi tamamlamak için eksiksiz yapmam gerekiyordu şimdi ben aman boşver dersem yarın kesin hata yaparım 1haftam gitti yapacak bir şey yok maalesef yeniden başlarım acemilik yapmam artıkNiye heba olsun. Sağlıklı beslendin. Ne zaman baslayacaksin tekrar?
Heba falan olmadı canım sağlıklı sağlıklı veriyorsun işte kiloları 8. Günün diye devam etAlacağım canımben tekrar niyet ettim yatsı namazından sonra 1 haftam heba oldu
Sen uzun olanı mi yapıyorsun kısa olanimiCanım bugün niyet ettim yarın 1. Gün 9 seviyeyi tamamlamak için eksiksiz yapmam gerekiyordu şimdi ben aman boşver dersem yarın kesin hata yaparım 1haftam gitti yapacak bir şey yok maalesef yeniden başlarım acemilik yapmam artık
Kısa olanı mı varmışSen uzun olanı mi yapıyorsun kısa olanimi