- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
İlk seviyenin 20 gün olanı 2021 in takvimiKısa olanı mı varmış 40 gün diye başladım öyle degilmiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk seviyenin 20 gün olanı 2021 in takvimiKısa olanı mı varmış 40 gün diye başladım öyle degilmiydi
Gri olan değil mi canım 18 gün diyorİlk seviyenin 20 gün olanı 2021 in takvimi
Ellerine zihnine gonlune saglik kaptanim, ben ikisinde de varim .
yarin bildirimleri en gec 12.00 ye kadar fotoğraflı ve nick tarih yazili bir sekilde bekliyorum
Adim yarismasi Cumartesi gunu baslayacak,Carsamba aksami son bulacak
Adim sınıri 10.000
Cumartesi ve pazar adimlari %1 avantaj
Pazartesi-sali-carsamba adimlari %1avantaj saglayacak
pazartesi kaptanlarin bildirimleri özelden fotografli ve ayni tarti ile olacak ,fotografli bildirim yapmayan hukmen yenik sayilacak..
Masterfite katilan üyeler dogrudan adim yarisina katilir.
MasterFit e katilmak istemeyenler yarin bildirim ile bildirsinler
Masterfite katilmayarak Adim yarisina katilmak isteyenlerde ayrica belirtmeli ...
@Filiz16
Cordelia
@sena zeynep
@Tutaste53
Fitt_anne
@Pikachu_
@Nehir im
F Frozen01
@bluegreeneyes
@Aijoo
@Umutumut82
@fantastikaaa
Elhan
askrhpozitif
@ekim2009
@zeyneppk
@klbk33
@Noisy Girl
@Mefkurem
@aypare-
@madamhd
@sardunya1038
@Mellemmaltid
@Tostombalakanne
@masal3487
@Zeynebim2020
@Lavinia_84
prensinin annesi
@Migim
@eceboce
@Byrmsyda1
@Nilar
Evet canım bundan önceki uyguladıkları takvim son takvimi bende incelemedim henüz bulursam onu da atayimGri olan değil mi canım 18 gün diyor
Neyse canım ben 40 gün diye tekrar başladım boşver dikkatli olsam yetecek bana canım çiğ köfte çekerse kısır yerim yapacak bisey yokEvet canım bundan önceki uyguladıkları takvim son takvimi bende incelemedim henüz bulursam onu da atayim
Kendin yapabilirsin canım apaya göre uzun olanı yapmak en iyisi zatenNeyse canım ben 40 gün diye tekrar başladım boşver dikkatli olsam yetecek bana canım çiğ köfte çekerse kısır yerim yapacak bisey yok
Benim de fazla sporlar vardi yazmadim ama bundan sonra dikkat edip yazayim.Eline emegine saglik canim
Ayrica ilk 5 e giren Cordelia , @Filiz16 @sena zeynep ,@Tostombalakanne ,@Pikachu_ tebrik ediyorum
Sensin ay galpli Guzel ekimim seni seviyorum ne güzel bir cümleözel bir şey varrr .. seni seviyorum ay kalplimmmm
Maksat kilo vermek ya canım uzun olanı yapmak yaşam biçimi yapmak gerekir dimi iyi olur dediğin gibi sen ne zaman geliyorsun bak ben yeniden başladımKendin yapabilirsin canım apaya göre uzun olanı yapmak en iyisi zaten
Sanirim bizimki soğuk algınlığı çok fena grip olmus dediAktardan aldım ben sende al hemen canım
Abla benim gözlerimi yasartmadi alıp bir denesin bence esin
Çok geçmiş olsun canım dişte ateş 38 üstüne çıkmaz rabbim şifa versin
Sağol ablam şuan iyiyim elhamdülillah
Güneş yüzlüm derim bendeSensin ay galpli Guzel ekimim seni seviyorum ne güzel bir cümle
insallah ablamAfiyet olsun cnm
İnşallah cocugun ateşi düşerde beraber dinlenirsiniz
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun tatlim perşembe hatrina aksam meyve olmasa daha iyi olurmus :)
Kesinlikle hiç bir yiyecektr olmayan hazdir motive olup mücadele etmekKızlar bu hafta çok güzel geçti. Zayıflamaktan ve yememekten keyif aldım.
Evet buldum @Byrmsyda1Evet vardı kimdi hatırlamadım yeni gelen arkadaşlardandı.
Ben de çok tatlı olduğunu bir daha söylerimGüneş yüzlüm derim bende
Savaş mı çıktı
Çok tesekkürler bu geceyide atlatırsak isallah yarina iyi olacazÇok geçmiş olsun.
Tamam ablam ben büyük sözü dinlerimİçime gene kurt düştü...
Bilmediğim bir durum mu oldu yohsam ...bilip de söylemeyenin tatlım uyma sen onlara...