A1o1 ve şokun kini beğenmedimSağol canım A101 markası lezitadan alıyor eşim biz beğeniyoruz dene istersen
Valla ben kesin onu seçerdim.O kadar cok secmeyin dedinki, yarin sen kaptan olacan demekki
Bursa diyoz sanaA1o1 ve şokun kini beğenmedim
Aman allah korusunO kadar cok secmeyin dedinki, yarin sen kaptan olacan demekki
Efsaneeeee.
Tavuk döner soruyorsan gedik var şokta fena değil. Et döner gurme dedim zaten.A1o1 ve şokun kini beğenmedim
Migrostan almıştım ama markasıni hatırlamıyorum bunu kesinlikle deniycemKesinlikle yok.en iyisi migros ta satılıyor. Gurme döner. İdare eder.
Tesekkur ederim canımEline emegine saglik canim
Ayrica ilk 5 e girenCordelia , E Elif_Eylul M MissHayaLet ,@Tostombalakanne ,@Pikachu_ tebrik ediyorum
Tavuk dönerde de lezita almıştım çok kötüydü deriler vardı bol bolTavuk döner soruyorsan gedik var şokta fena değil. Et döner gurme dedim zaten.
Seçme beni tostombalak var bak o kaptan olmak istiyor onu seç
Tek geçerim. Bize İskender diye birseyler yediriyorlar burada. Çok şükür bir kez yedim Bursada.Bursa diyoz sana
Bemce de görsün gerçi bebeim popom yer gormuyor hiç bir zaman tam oturayım diyorum ya bebe uyanıyor ya kız okuldan geliyor ya küçük kız birşey istiyorOtur canım otur kıçımız yer görsün
Bı de kokuyor garip.Tavuk dönerde de lezita almıştım çok kötüydü deriler vardı bol bol
A1o1 ve şokun kini beğenmedim
Gittin diye alindimi yoksaşimdilik iyiler bence gerçi ben her gülümseyene iyi diyip seviyorum diye baba oğuldan boyuna laf işitiyorum :))))
tontiş cumaları mesaj atıyor bazen ben yazmadan yazıp hal hatır sormuyor:)
O olacak zaten.Seçme beni tostombalak var bak o kaptan olmak istiyor onu seç
Yok o iskender degil bursa kebabı canımTek geçerim. Bize İskender diye birseyler yediriyorlar burada. Çok şükür bir kez yedim Bursada.
Evde 6 boğaz 6o dan 24oBursa diyoz sana