Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için denicem eğer diyetisyen yine yazarsa
Evet vardı kimdi hatırlamadım yeni gelen arkadaşlardandı.
Evet evet ben yazdım

Kızlar ya çok üzgünüm dün yediğim çiğkoftenin içinde şeker ve nar eksisi varmış niyetim bozuldu tekrar niyet etmek zorunda kalacağım onun içine şeker de atmazsın ya hayret bişey
Kuzum oruçta bile yanlışlıkla yediğini yaradan affediyor senin vücut mu affetmiycek devam et gitsin

Sağol tatlım. .Evet Ben 1. oldum. C Chikolata_gozlum bi coştu. sen dinlen ben birinci olurum dedi ama kayboldu.
Hep büyük konuşuyorum ama başaramıyorum. Yoğunluktan canım totom yermi gördü spor yapayım adımları bile zor yetişdirdim. Ben birinci olacaktım

Kızlar ya çok üzgünüm dün yediğim çiğkoftenin içinde şeker ve nar eksisi varmış niyetim bozuldu tekrar niyet etmek zorunda kalacağım onun içine şeker de atmazsın ya hayret bişey
Kuzu kaldığın yerden devam et bozulmamış gibi ama bir daha içinde ne olduğundan emin olmadığın şeyleri yeme apa hazır çiğ köfteyi önermiyor zaten

Kuzu kaldığın yerden devam et bozulmamış gibi ama bir daha içinde ne olduğundan emin olmadığın şeyleri yeme apa hazır çiğ köfteyi önermiyor zaten
Kendime güvensem yapicamda 1paket büskivi yersem diye şeyedemedim

Ellerine saglik cnm
Dereceye girenlere tebrikler

Bende fena degilmişim eskiden sonda olurdum
avantajlar eşitlendi tebrikler mefkuşum tebrikler KIRMIZI TAKIMMM
allah yarına da kazandınız diye tebrik etmeyi nasip etsin inşallahhh
Cok tesekkur ederiz bitanem

Bakalim yarin dananin kuyrugu kopacak
1paket büskivi yemiş olabilirim
3litre su
Zipzip- Cordelia Mefkurem
Afiyet olsun tatlim
Benim biraz gec olabilir cnm ama 12 olmadan yetişirim

Takimlara heralde girecem
Ellerine saglik cnm
Cok gecmis olsun kuzum insallah cabuk toparlanir
Afiyet olsun cnm
Küçük tasdaki ne diye soracaktim dönermiş heralde :)))

Kendime güvensem yapicamda 1paket büskivi yersem diye şeyedemedim
Yaparsın aslında canım ilk hafta zorluyor sonra alışıyorsun güzel gidiyor vücuttaki değişimde güzel oluyor daha dinç oluyorsun baya değişimler oluyor aslında sonunu getirmeyi bende çok istiyorum ama nasip bakalim

Teşekkür ederim canım

Hic bisey olmamis gibi devam et cnm

Normalde hazir çiğ kofte yennmiyor diye biliyorum cnm

Kuzum oruçta bile yanlışlıkla yediğini yaradan affediyor senin vücut mu affetmiycek devam et gitsin

Yok ya niyet edeyim devam edersen rahat bozarım

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…