Afiyet olsun canim su çok az birde yemek yememissin ki ne oglen ne aksam varBugün ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Haslanmış yumurta
Bol yeşillik tabağı
Sıcak su
11'de sıcak su 1 adet yeşil elma
1'de 1 kase çorba
1 kase cacık 1 tatlı kaşığı zerdeçal
15'de sıcak su 3 adet kuru kayısı
Akşam sadece yoğurt tüketimim olacak
1 litre de su tüketimim oldu
15 dakika da Leslie yaptım
5578 de adim attım
E Elif_Eylul @fantastikaaaMefkurem Zipzip- @Cordeliaa
Tamam yarin son carpiyi attiktsn sonra yeni listeye gececegimEline sağlıkbenim hanemi boş bırak lütfen çarpı atma kötü oluyorum
Listeler cuma başlıyor istersen eklemem canimZor gelmeye basladida
Şifa olsun insallah tatlimİnşallah canım aldım bakalım simdi burda aktarda varmis
He ekleme bidahaAfiyet olsun canim su çok az birde yemek yememissin ki ne oglen ne aksam var
Tamam yarin son carpiyi attiktsn sonra yeni listeye gececegim
Listeler cuma başlıyor istersen eklemem canim
Geçmiş olsun canımK.bakmayın aktif olamadım bugün oğlum çok hasta dün geceden ne beni yatirdi ne eşimi sabaha kadar battaniyeyle salladik insanin evladinin hasta olmasi ne kadar kötü bisey sabaha kadar ateşi vardi gün içerisindede devam etti kahvalti dahi yapamadim hastaneye götürdük fena nezle olmuş dedi test yaptirin dedi ben diş çıkariyo dedim ama ishal bile olmus küçücük çocuk nasıl atlatcak hepsi birden
Yarın öğrenirsinNe gördun tartıda
Kiz sen daha kaç yasindasin Allah seni napmasin ben senden yaşlıyım girmediğim delik yokHala alışmaya çalışıyorum normalde çok sosyal değilim bu hafta tam ayak uydururum inşallah
Benim çok yemek tüketimim olmuyor ama stresden kilo veremiyorum ve çok fazla ödemin oluyorAfiyet olsun canim su çok az birde yemek yememissin ki ne oglen ne aksam var
Tamam yarin son carpiyi attiktsn sonra yeni listeye gececegim
Listeler cuma başlıyor istersen eklemem canim
Masterfit ve adıma varım katılacagım ama kaptanlık beni seçmeyin
yarin bildirimleri en gec 12.00 ye kadar fotoğraflı ve nick tarih yazili bir sekilde bekliyorum
Adim yarismasi Cumartesi gunu baslayacak,Carsamba aksami son bulacak
Adim sınıri 10.000
Cumartesi ve pazar adimlari %1 avantaj
Pazartesi-sali-carsamba adimlari %1avantaj saglayacak
pazartesi kaptanlarin bildirimleri özelden fotografli ve ayni tarti ile olacak ,fotografli bildirim yapmayan hukmen yenik sayilacak..
Masterfite katilan üyeler dogrudan adim yarisina katilir.
MasterFit e katilmak istemeyenler yarin bildirim ile bildirsinler
Masterfite katilmayarak Adim yarisina katilmak isteyenlerde ayrica belirtmeli ...
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@sena zeynep
@Tutaste53
@Ayyulduz
@Pikachu_
Nehir6161
@Elisa83
@bluegreeneyes
@Aijoo
@Umutumut82
@fantastikaaa
@Elhan
@askrhpozitif
ekim2009
@zeyneppk
@klbk33
@Noisy Girl
Mefkurem
@aypare-
@madamhd
sardunya1038
@Mellemmaltid
@Tostombalakanne
@masal3487
@Zeynebim2020
@Lavinia_84
@prensinin annesi
Wilma11
@eceboce
@Byrmsyda1
@Nilar
Kiz sen daha kaç yasindasin Allah seni napmasin ben senden yaşlıyım girmediğim delik yok
yarışların hiç birine katılmayanların da fotolu tartı bildirmesi şart mı gülümUnuttugum birsey olmamistir insallah
O beni ilgilendirmez kaptan secerse kaptan olursunMasterfit ve adıma varım katılacagım ama kaptanlık beni seçmeyin
Sart degil abla normal bildirim yapabilirsinyarışların hiç birine katılmayanların da fotolu tartı bildirmesi şart mı gülüm
afiyet olsun gülümBugün ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Haslanmış yumurta
Bol yeşillik tabağı
Sıcak su
11'de sıcak su 1 adet yeşil elma
1'de 1 kase çorba
1 kase cacık 1 tatlı kaşığı zerdeçal
15'de sıcak su 3 adet kuru kayısı
Akşam sadece yoğurt tüketimim olacak
1 litre de su tüketimim oldu
15 dakika da Leslie yaptım
5578 de adim attım
E Elif_Eylul @fantastikaaaMefkurem Zipzip- @Cordeliaa
Canım iyi hepsi çok güzel de Pazartesi’yi de zorunlu yapmayın tartıyı lütfen Cuma zaten zorunlu hiç bir yere gidemiyorum tartı var diye
yarin bildirimleri en gec 12.00 ye kadar fotoğraflı ve nick tarih yazili bir sekilde bekliyorum
Adim yarismasi Cumartesi gunu baslayacak,Carsamba aksami son bulacak
Adim sınıri 10.000
Cumartesi ve pazar adimlari %1 avantaj
Pazartesi-sali-carsamba adimlari %1avantaj saglayacak
pazartesi kaptanlarin bildirimleri özelden fotografli ve ayni tarti ile olacak ,fotografli bildirim yapmayan hukmen yenik sayilacak..
Masterfite katilan üyeler dogrudan adim yarisina katilir.
MasterFit e katilmak istemeyenler yarin bildirim ile bildirsinler
Masterfite katilmayarak Adim yarisina katilmak isteyenlerde ayrica belirtmeli ...
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@sena zeynep
@Tutaste53
@Ayyulduz
@Pikachu_
Nehir6161
@Elisa83
@bluegreeneyes
@Aijoo
@Umutumut82
@fantastikaaa
@Elhan
@askrhpozitif
ekim2009
@zeyneppk
@klbk33
@Noisy Girl
Mefkurem
@aypare-
@madamhd
sardunya1038
@Mellemmaltid
@Tostombalakanne
@masal3487
@Zeynebim2020
@Lavinia_84
@prensinin annesi
Wilma11
@eceboce
@Byrmsyda1
@Nilar
hee zaten hala artıdayım artıda olduğumu mu fotoyla kanıtlayayım demiSart degil abla normal bildirim yapabilirsin
Evde olmuyor musun sabah tartilsanCanım iyi hepsi çok güzel de Pazartesi’yi de zorunlu yapmayın tartıyı lütfen Cuma zaten zorunlu hiç bir yere gidemiyorum tartı var diyebirde Pazartesi olursa ben ne yapacak
şimdilik iyiler bence gerçi ben her gülümseyene iyi diyip seviyorum diye baba oğuldan boyuna laf işitiyorum :))))Komsularin nasil cnm ısındinmi
Tontis ariyormu seni
Her zaman değil ama mesela haftaya Pazar mangal yapacaklar kardeşimde kalacam ordan işe GidiyorumEvde olmuyor musun sabah tartilsan
AnLdim canim o zaman o hafta bildirimsiz olursunHer zaman değil ama mesela haftaya Pazar mangal yapacaklar kardeşimde kalacam ordan işe Gidiyorum
Ama bu haksızlık takıma eksi gelecekseAnLdim canim o zaman o hafta bildirimsiz olursun