- 21 Kasım 2013
- 23.044
- 72.936
Haftasonu ve haftaici yüzdesini ayırmanız çok gozel olmuş adımda kaptanımUnuttugum birsey olmamistir insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftasonu ve haftaici yüzdesini ayırmanız çok gozel olmuş adımda kaptanımUnuttugum birsey olmamistir insallah
Otur canım otur kıçımız yer görsünAdım yarısı bitti ise bugün oturayım
Tontis sıkıntılı bı tipti sanki iyi olmuş bence senin için mesafe oluşması ablaşimdilik iyiler bence gerçi ben her gülümseyene iyi diyip seviyorum diye baba oğuldan boyuna laf işitiyorum :))))
tontiş cumaları mesaj atıyor bazen ben yazmadan yazıp hal hatır sormuyor:)
Aha gözü yaşlı sümüklü bitane dahaEvde olmuyor musun sabah tartilsan
Afiyet olsun canım14.10.2021 Perşembe yitiksifa 7. Günüm
Sabah 10 da
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12 de
Eki Görüntüle 2933592
Ara öğün
Akşam 18.15 de
Eki Görüntüle 2933591
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
fantastikaaa
Afiyet olsun Cnmhazır dönermi markası ne acaba14.10.2021 Perşembe yitiksifa 7. Günüm
Sabah 10 da
Saat 12 de
Eki Görüntüle 2933592
Ara öğün
Akşam 18.15 de
Eki Görüntüle 2933591
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
fantastikaaa
Tebrikler kızlar ayaklarınıza sağlık
Evet vardı kimdi hatırlamadım yeni gelen arkadaşlardandı.Birisi sisgo yazmis profile yanlış mı okudum bende
Var bursa iskenderAfiyet olsun Cnmhazır dönermi markası ne acaba
4o yılda bir hazır döner alıyorum ama ben şimdiye kadar pek beğendiğim çıkmadı içine sinen kesinlikle bu çok güzel dediğiniz varmı kizlar
Kesinlikle yok.en iyisi migros ta satılıyor. Gurme döner. İdare eder.Afiyet olsun Cnmhazır dönermi markası ne acaba
4o yılda bir hazır döner alıyorum ama ben şimdiye kadar pek beğendiğim çıkmadı içine sinen kesinlikle bu çok güzel dediğiniz varmı kizlar
Herkes sussun geçmiş yapıcam. Son 25 sayfaHerkes sussun dizi izlicem
Efsaneeeee.Var bursa iskender
Porsiyonu 60 tl
Hem karnım doysun hem pastam bitmesin pek uymadı ama anla iştetaşın altına herkes elini koyacak mastırfit yarışması için bir günbak bu daha iyi olduMasterfit ve adıma varım katılacagım ama kaptanlık beni seçmeyin
Sağol canım A101 markası lezitadan alıyor eşim biz beğeniyoruz dene istersenAfiyet olsun Cnmhazır dönermi markası ne acaba
Oldu Ozaman ben bı kilo et alıp tüm aileye kavurma yapmaya devamVar bursa iskender
Porsiyonu 60 tl
@Byrmsyda1Evet vardı kimdi hatırlamadım yeni gelen arkadaşlardandı.
O kadar cok secmeyin dedinki, yarin sen kaptan olacan demekkiMasterfit ve adıma varım katılacagım ama kaptanlık beni seçmeyin
Aynen sen bakma bana ben zengin oldum incir toplayincaOldu Ozaman ben bı kilo et alıp tüm aileye kavurma yapmaya devam