Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet suyu ne kadar çok içersem kaçamaklar okqdar az oluyor ne güzel 2 litre su içmeye başlamıştım tatilde bayağı salmisim umarım toparlarım sayenizde

Börek,yaş pasta,kek. Miktarlar az da olsa menüdeki dengeyi bozuyor bence canım. Şalgam da ödem tutturabilir. Dünde vardı birinin menüsünde yazacaktım unutmuşum kimindı hatırlamıyorum şuan
Yine benim menü de vardı şalgam çarşıdaydık epey bi süre bişey yemeyince keki arabada atıştırdım, pastada canım çekti valla aslında canım habire istiyor da böyle diyet moduna girince daha çok istiyor biraz önce de 3 dilim elma yedim

3 şubat cuma menü
Sabah
Sütlü biber kavurma
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk tahin pekmez

Akşam
3 ince dilim pizza ev yapımı
4 kare çikolata
2 litre su

Zipzip- Hallederiz
Sütlü biber kavurma nasıl bişey hiç duymadım da
Birde oh oh yarasın nasıl olsa kırmızı takımdasın canım

4 şubat
Sabah 1 filtre kahve
12 gibi 2 haş yumurta 1 dilim peynir 1 domates 1 kapya biber 1 dilim peynir
1 roybos çayı
Ara 3 ceviz 2 kuru incir
18.00
2 servis kaşığı türlü yemeği 1 servis kaşığı pilav
1 ayran
2,5 lt su
2 mil leslie 20 dk dans
7900 adım
Cordelia Zipzip- Hallederiz

Eklentiler

• Screenshot_20230204-214335_Samsung Health.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 20
Sütlü biber kavurma nasıl bişey hiç duymadım da
Birde oh oh yarasın nasıl olsa kırmızı takımdasın canım
Bende internette görüp denemek için yaptım
Yeşil ve kapta biberi serçe parmağı gibi doğrayıp biraz yağda kavurdum üzerine 1 kaşık un koydum onunla kavurdum sonra göz kararı süt koydum fena olmadı. Tam ismini hatırlayamadım ama buna yakın bir ismi vardı. İnşallah yaramaz ödül olarak yedim ama

Ben de kaymaklı biliyorum sütlü nasıl oluyor?

Afiyet olsun
Teşekkür ederim canım.
Bende internette görüp denemek için yaptım
Yeşil ve kapta biberi serçe parmağı gibi doğrayıp biraz yağda kavurdum üzerine 1 kaşık un koydum onunla kavurdum sonra göz kararı süt koydum fena olmadı. Tam ismini hatırlayamadım ama buna yakın bir ismi vardı.

Değişik bişeymiş, cuma görürüz bakalım yaradı mı yaramadı mı

Afiyet olsun canim ❤

Tabiki yarın yemeyeceksin
Şu saatten sonra artikim daha da birşey yemiyorsun canim benim
Afiyet olsun canim

Merhaba bol kalorili bir günü bitirip geldim. Bugün ki menü yoruma kapalıdır kızlar. Menü yazacağım ama yorum olmasın lütfen teşekkür ederim
Sabah yumurta salatası ve 2 dilim (kibrit kutusunun yarısı kadar) peynir
Saat 15 de pasta poğaça (hiç salata türü yoktu hepsi unlu urunlerdi)
Akşama kadar misafirlikte kaldık
Saat 21 de yarım fırın balık salata
Şimdiye kadar 1.5 lt yi geçti su
Biraz hareket amaçlı adım attım şuan 5 bin adım. Çocuklari yatirip spor yaparım inşallah

Selam kızlar, ben hala diyet moduna giremedim sanırım, neyse buraya yazınca başlarım inşallah

12.00. 1 kıymalı pide, 1 TK bal

15.00 1 küçük muz

21.00 1 kase yayla çorbası, brokoli salatası,1 dilim ekmek , 1 kuru incir

Bugün disardaydik geç geldik anca yedik yemeği

Şu:1.5 lt anca

Kaptanına yasak değildir yorum sanırım
Aslında korktuğun kadar kötü değil menün. Akşam hafif balıkla kapatmışsin iyi bişey bu.
Yarın da karbonhidrattan uzak bir menü olursa pazartesiye eksi ile başlarız canim. Afiyet olsun canim adımı 6.000 e tamamlarsan süper olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…