Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Akşam benim en bı sevdiğim kahvaltı yemek verme kahvaltı ver modundayim ben her daim
Saat 16 sonra meyve veren her diyetisyene kılım net 16 sonra niye insanlara şekerli gıda veriyorsunuz diye sorasım geliyor sabah gozlerim protein aradı kaptanım hele dün ki spordan sonra kahvaltı protein olmalıydı bence ve muz yenmiş afiyet bal olsun ardından hurma ciks muz süt yaparsan detoks olur muzun yanina süt aradı gözüm

Bende tam bunu sormuştum. Pirinç, patates,ekmek sekersizin baya ayrıntılı bir listesi var buda beni korkutuyor..gerçi diyetisyenden diyetisyene de değişiklik gosteriyo listeler
Aslında basit karbon yerine sağlıklı karbonu şeker yerine kimisi sayıyor kimisi saymıyorum ama patates ve pirinç içinde şeker mevcut meyve kadar olmasada ama bunların hepsini bir anda kesmek bizim yaşam standartlarımiza uymuyor bende mantık hep şu kendime uyana ceviririm isi çikolata basit şekerli gıdalar yada direk insulini etkiyen meyve gibi şeker tadı alacagim gıdalardan uzak ama yediğimde şekeri hatirlatmayacak gıdalara devam ediyorum

Ay maşallah canım . Ben dayanamayackmisim gibi geliyor tatlisizliga.
Sen hurma falan da mı yemiyordun.
Neleri yemiyorsun bı listen var mı yasaklı yenmemesi gerekenler diye

Amannn kaybolmasın
Meyve yok kurur meyve yok basit şekerli gıdaların hiçbiri yok çikolata kek şekerli kabul edilen pirinç ve patates yiyorum hala reçel yok pekmez yok bal yok

Diyetisyen listemde 16 dan sonra meyve yok canım. Tam bir diyetisyen listesi olmadığı malum zaten . Bu menü hiç orantili değil farkındayım canimm

Meyve yok kurur meyve yok basit şekerli gıdaların hiçbiri yok çikolata kek şekerli kabul edilen pirinç ve patates yiyorum hala reçel yok pekmez yok bal yok
Anladim canım. Mantıklı olanı yapıyorsun. Kendine uydurmak çok güzel. Bu kadarını yemeden durabilmen bile süper canim
3 şubat cuma menü
Sabah
Sütlü biber kavurma
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk tahin pekmez

Akşam
3 ince dilim pizza ev yapımı
4 kare çikolata
2 litre su

Zipzip- Hallederiz
Afiyet olsun canim
Sütlü biber kavurma dikkatimi çekti nasıl yapıyorsun acaba

Diyetisyen listemde 16 dan sonra meyve yok canım. Tam bir diyetisyen listesi olmadığı malum zaten . Bu menü hiç orantili değil farkındayım canimm
İçimden diyetisyene ne güzel soyleniyordum 16 sonra tüketilen meyve yediğin kekten pastadan farksızdır direk bunu göbek yağı olara vücut depo eder bundan dolayı dedim metabolizmayi yavaşlatır.

4 şubat cumartesi menü
Sabah 09.30
2 yumurtadan omlet
1 dilim siyez ekmeği

Öğle
1 kase şehriye çorbası
1 avuç leblebi
Yarım portakal
1 bardak kefir

Akşam 16.00
1 kase yoğurt
4 5 kaşık etli patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

2.5 litre su
30 dk leslie
10000 adım
Zipzip- Hallederiz Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20230204_205931_com.xiaomi.hm.health.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 32
İçimden diyetisyene ne güzel soyleniyordum 16 sonra tüketilen meyve yediğin kekten pastadan farksızdır direk bunu göbek yağı olara vücut depo eder bundan dolayı dedim metabolizmayi yavaşlatır.
Yok bacım yokk hata benim şuc benim
Ama yarın çok dikkatli olacağım

Anladim canım. Mantıklı olanı yapıyorsun. Kendine uydurmak çok güzel. Bu kadarını yemeden durabilmen bile süper canim

Afiyet olsun canim
Alışıyorsun aslında bunu ara yapıp yapmamaklada alakası var ara yapınca işte kahvenin yanına hurma istiyor insan doğal olarak yada sütun yanına meyve gibi yoğurdun içinde birşey olsa tatlansa diyoruz ara yapmayınca bunlar akla gelmiyor

İyi akşamlar kızlar. Kırmızı kaptan nazarlara geldi, donuyorum, çok bitkin hissediyorum. İnşallah üşümekten ve yorgunluktan oluşan anlık durumlardır ama yinede hemen dinlenmeye geçiyorum.
Bildirimlerimi yapayım,
4 şubat c.tesi menüler
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta ile salata,
1 kk peynir, 5 zeytin.

Öğlen 14.00
1 büyük kase mercimek çorbası.

Akşam 17.30
1 lahmacun,
Salata,
Ayran.

Su:2 lt Zipzip-

4 Şubat C.tesi adımlar
11.256 adım

Cordelia

Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canım.
Bende internette görüp denemek için yaptım
Yeşil ve kapta biberi serçe parmağı gibi doğrayıp biraz yağda kavurdum üzerine 1 kaşık un koydum onunla kavurdum sonra göz kararı süt koydum fena olmadı. Tam ismini hatırlayamadım ama buna yakın bir ismi vardı.

Gerçekten istemekle de alakalı biraz sanırım.
Bir gün gerçekten niyetlenirim ins
Afiyet olsun canim. Soğuk baklava hemde 5 dlm 5. Dilimde seni durduran neydi
Akşamki kek olmasaymis canim.
Afiyet olsun canim.
Geçmiş olsun kaptancim ilaç takviyesi yada bitki çayı falan iç iyi gelir belki.
Aa bende görmüştüm internette birkaç kere. Güzele benziyor canim teşekkür ederim
Hem msjları okuyorum hemde evin içinde geziyorum spor olsun diye
Ooo görmek istediğimiz hareketler

Kalanı eşim yedi yoksa durmaya niyetim yoktu . Keki de çocuk için yaptım arada bende yedim
Sanırım duygusal aclik yaşıyorum tatil dönüşü

Rica ederim canım afiyet olsun şimdiden

Geçmiş olsun kaptanım dikkat et kendine inşallah anlık bişeydir

Afiyet olsun canim adim fotoğrafini bekliyoruz❤
Anladim canim o zaman bozmadan devam et❤
Afiyet olsun kaptanim
3 şubat cuma menü
Sabah
Sütlü biber kavurma
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk tahin pekmez

Akşam
3 ince dilim pizza ev yapımı
4 kare çikolata
2 litre su

Zipzip- Hallederiz

Afiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canim kaçamaklari azaltip ictigin su miktarıni artirmalisin❤
Afiyet olsun kaptanim geçmiş olsun bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…