- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 35
Benim menüler hep standart mi kaptanım bana mı öyle geliyor artıkAfiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim menüler hep standart mi kaptanım bana mı öyle geliyor artıkAfiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Menulerin evet genel olarak aynı gibi canim ama hafta ici genelde tek öğünle gecirdin ve kahvalti tarzindaydiBenim menüler hep standart mi kaptanım bana mı öyle geliyor artık
Canım afiyet olsun foto atabilir misin?4 Şubat:
Kahvaltı saat 10-11 arası) 1 bardak detoks suyu
2 sigara böreği,(airfryde) 2diilm kızarmış ekmek, 1 dlm selam 5 zeytin, bir dilim süzme peynir, 2 3 tane patates, 2 t. K tahin pekmez 2 3 dilim domates
Ara: 2 3 ısırık üzümlü kek, 1 çatal yaş pasta
Akşam: 16:00
Yarım palamut, salata, 1 dilim ekmek 1 bardak şalgam
Ara: 17:00'da badem içi, kuru üzüm, leblebi, yarım avuç kadar, 1 hurma, şekersiz çay
Su: 2 lt , detoks suyu da içtim gün içinde
Spor: 100 ip atlama
Adım: 6195
Ucmelekannesi Cordelia
Evet canim spor salonunda . Ay hiç bana göre bir spor değil canim yaa. Sırf hocaya uymak için yaptım. Diğer harekleride evde zorlandigimda hemen bıraktığımı fartettim orda yaparken. Hocayla olunca yarıda birakamayip sonuna kadar devam ettimSpor salonunda mi yapiyorsunuz hoca ile ? ip atlamak başlı başina spor zaten tek onu yapinca bile tükeniyor insan
Canım uyuması normal . Ateş zaten halsizlik yapar. Vücut uyuyarak toparlyacak kendini. Yemiyor diye sıkıntı yapma. Leylak in dediği gibi normal. Hatta ısrar bile etme canim.amin kuzum inşallah
çok teşekkür ederim, bıraktım zaten girdim yanına karnım ağrıyor dedi azıcık masaj yaptım geri uyudu
inanır mısın çok sever diye puding aldım ona bile ağzını kapatıyor istemeeemmm diye
sağol canımm
hala uyuyor kızlar, ara ara uyanıp ya karnım ya başım ağrıyor deyip ağrıyor ben masaj yapınca rahatlayıp geri uyuyor
bir yanım ne güzel bırak uyusun dinlnesin diyor ama bi yanım da endişe ediyor, normal di mi kızlar bu kadar uyuması
hiç bir hastalığında bu kadar halsiz düşmemişti çünkü
Afiyet olsun canim4 Şubat 2023 c.tesi
Sabah
1 kk peynir
2 yumurta
8 zeytin
1 sütlü kahve
150 gram (3 adet köfte)
Haşlanmış esmer bulgur (1 çay bardağı çiğ)
10 gram çikolata kahve ile
Yarım bardak ayran
2 litte su
Zipzip- @DombiliKus
Afiyet olsun canim güzel dengeli bir menü. Adım da var daha ne olsunMenü bildirimi
Sabah 12:30 dışarda işlerim vardı geç kaldı
Sahanda yumurta
Domates salatalık
Kk peynir 1 zeytin
1.5 dilim TB ekmegi
Kahve çay
Akşam 17:30
Az hamsi tava
Bol bol salata
1.5 dilim TB ekmegi
Çay kahve
Su 2
Spor:
Adım:10679
Ucmelekannesi Cordelia Zipzip-
Cumartesi eksi ile başlayınca moral motivasyon yüksek oluyor birde sekersizlik var işin icinde ödül ne yapsam diye düşünüyorum ama bulamıyorum oğluma künefe sözüm var tuttuğum gün ödülum olsun diyorum havalardan fırsat olmadı ona da öyle kaldı gitti benim ödül işiMenulerin evet genel olarak aynı gibi canim ama hafta ici genelde tek öğünle gecirdin ve kahvalti tarzindaydi
Cuma gunleri kucuk bir odul verebilirsin kendine
Börek,yaş pasta,kek. Miktarlar az da olsa menüdeki dengeyi bozuyor bence canım. Şalgam da ödem tutturabilir. Dünde vardı birinin menüsünde yazacaktım unutmuşum kimindı hatırlamıyorum şuan4 Şubat:
2 sigara böreği,(airfryde) 2diilm kızarmış ekmek, 1 dlm selam 5 zeytin, bir dilim süzme peynir, 2 3 tane patates, 2 t. K tahin pekmez 2 3 dilim domates
Ara: 17:00'da badem içi, kuru üzüm, leblebi, yarım avuç kadar, 1 hurma, şekersiz çay
Ucmelekannesi Cordelia
Ay bende aklıma hep tatlı geliyor ödül diyinceŞekersiz bir ödül yok bütün istediklerim sekerli
Hangi ilçesinde görev yaptınız benimde ilk görev yerim erzurum Horasan ilçesiydiİlk gorev yerim Erzurum'un ilceaiydi, Nisan sonu karlar eridiginde toprağı görünce çok şaşırmıştımhiç o kadar uzun gormemisligim yoktubir de İzmir'de buyudugumu düşünürsek
Rabbim şifa versin,dikkat et canım kendine
Sabah pekmez ile gelen insülin günü götürmüş salgama dikkat ödemi cogaltir4 Şubat:
Ucmelekannesi Cordelia
Benimde bünye alıştı şeker aramiyor artık regl de bile hiç zorlanmadim açıkçası böyle oluncada dengeyi bozmayayim diye yiyemiyorum arada meyve istiyor canım aman meyve için şeker olmayayim diyip vazgeciyorumAy bende aklıma hep tatlı geliyor ödül diyince
Eksim var ki kaybolmasın diyeEvet canim spor salonunda . Ay hiç bana göre bir spor değil canim yaa. Sırf hocaya uymak için yaptım. Diğer harekleride evde zorlandigimda hemen bıraktığımı fartettim orda yaparken. Hocayla olunca yarıda birakamayip sonuna kadar devam ettim
Canım uyuması normal . Ateş zaten halsizlik yapar. Vücut uyuyarak toparlyacak kendini. Yemiyor diye sıkıntı yapma. Leylak in dediği gibi normal. Hatta ısrar bile etme canim.
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel dengeli bir menü. Adım da var daha ne olsun
Emin ol senin gibi birileri var meselaa bennn hiç anlamam hiççMatematik benim kadar kötü olamaz,kasiyerlik yapamam, dukkanim olsa para ustu hesaplayamam, ustune sayarim belki. Siz bana1 lira verin ben size 10 bunu hic anlayamam
Ay maşallah canım . Ben dayanamayackmisim gibi geliyor tatlisizliga.Benimde bünye alıştı şeker aramiyor artık regl de bile hiç zorlanmadim açıkçası böyle oluncada dengeyi bozmayayim diye yiyemiyorum arada meyve istiyor canım aman meyve için şeker olmayayim diyip vazgeciyorum
Amannn kaybolmasınEksim var ki kaybolmasın diye
Bende tam bunu sormuştum. Pirinç, patates,ekmek sekersizin baya ayrıntılı bir listesi var buda beni korkutuyor..gerçi diyetisyenden diyetisyene de değişiklik gosteriyo listeler39 gündür hiç şeker tuketmemisim şekerli gıda almamışım pirinç pilavı patates sayilmazsa sıfır şeker ile hayata devam ediyormuş
Çok geçmiş olsun canım.insallah iyileşir dinlenerek kıyamamamin kuzum inşallah
çok teşekkür ederim, bıraktım zaten girdim yanına karnım ağrıyor dedi azıcık masaj yaptım geri uyudu
inanır mısın çok sever diye puding aldım ona bile ağzını kapatıyor istemeeemmm diye
sağol canımm
hala uyuyor kızlar, ara ara uyanıp ya karnım ya başım ağrıyor deyip ağrıyor ben masaj yapınca rahatlayıp geri uyuyor
bir yanım ne güzel bırak uyusun dinlnesin diyor ama bi yanım da endişe ediyor, normal di mi kızlar bu kadar uyuması
hiç bir hastalığında bu kadar halsiz düşmemişti çünkü