Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kilo bildirimi
Geçen hafta :74.00
Bu hafta :72.2
Fark :-1.8
bilgeyogii Zipzip-
Tebrikler canim her zamanki gibi harikasin
Geçen hafta:81.15
Bu hafta:82.60
Fark:+1,45
Yüzde:+1.79
Zipzip- Eki Görüntüle 3201906
Niye boyle oldu canim
Menulerini pek takip edemwdim
Sonucta 70 lerdesin canim
Geçen hafta: 75.35
Bu hafta: 75.95
Fark: +600
Yine batırdım du bakalım geri toparlayacagım inşAllah Jasminium84
Sarı takımda olmak isterim Zipzip- @Poldelya
Ah canim yaa o kadar emek bosa gidiyo
2 haftadir artidasin
Bunu kendine yapma
belki 60 lari gormustun simdiye kadar
anladim canim:)

tebrikler iki takimada
27 Şubat için kaldı son 24 gün 7 kilo hedeften gitti 1.8 geriye kaldı 5.2 hadi bakalım olacak bu iş evet benimle beraber hedef koyan arkadaşlar ne durumdasınız
ben hedefimi ramazana koydum canim
70 veya 70.9 arasi bisey olmak
Hayırlı cumalar
Ptesi 67.900
Cuma 67.400
Fark - 500
Hayirli cumalar canim guzel eksi

2 cuma önce 77.8
Şimdi 78.7
Artış +900
% +1.16

Zipzip- Jasminium84 kaptanlarim hakkınızı helal edin. Ben gerçekten bir düzen oturtamiyirum herhangi bir takımda yer almadan sizlerle sohbete geleyim

Eklentiler

• IMG_20230203_125528.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Günaydin hayirli cumalar
Biraz zipla oldugun yerde
Aksamdan beri zipladim
Sag ol zipzipim
@Willemijn- canım beni kaç kez etiketle mişsin çok sağol iyim geldim inşallah bu hafta bir heycanla başlamak istiyorum
Hos geldin benim pilim bitti valla
Çok cok haklisin, eline saglik.
Eline saglik

Silkelen ve kendine gel lütfen olmuyor yapamıyorum öyle boyle yok net yok diyeti kafanda yapamıyorum ile başlarsan yapamazsın ama sen kendini motive etmek yerine devamlı modunu dusuruyorsun salsan ne olacak ben söyleyim mi alinmaca yok önce 90 sonra 3 rakamlı sayılar bu defa 80 bile sana müthiş bir rakam gelecek neden yolunu uzatiyorsun neden bu arkadasim var diyete basladiginda 75 kilo idi şimdi 110 kilo çünkü 3 yaptı 4 gün saldı sonra yine sonra yine bir döngü başlattı o diyetisyenler bu diyetisyen gezdi hiç biri ona uymadı çünkü kendi yapmak istemedi isteyip basaramayacagin emek veripte sonuç alamayacagimiz hiçbirsey yok peki gerçekten de sor kendine hakkını veriyor musun bu işin

Kacamaklara ragmen cok guzell harikasinnn
Sağ ol ama dün detoks yaptim. Detoks dısı kahve ve yogurt yedim, onceki gunu kurtarayim diye. Ki hayatimdaki detokslar sayilidir. Transfer de oldum ya takima, daha cok faydam olsun diye. Şükür ki basardim

Heeee bu sefer de 6000 i geceneyince nasıl olsa olmadı diye düşündüm . Dışarda kar var dışarıda yürümeden 6000 adım yapamıyorum. Olabilir aslında ama evde , onu da kol saati ile saymak lazım.
Kendimi hazır hissedince bir takımda yer alabilirim emeğine sağlık tekrar kusura bakma

Kabulum haklısın
Bahane için birsuru ama söyleyebilirim ama sonuçta hepsi bahane
Ne bileyim elifcim hiç yapamadım ki. Daha önce yaptım yine yaparım diyemiyorum

Not aldığın her yere eksini yaz kalan rakamı yaz devamlı motive et kendini olacak 70 ne ki 60 lardan bir rakam göreceğiz

Çok güzel yazmışsın benm de motivasyona ihtiyacım vardı iyi oldu şurda hedefine kalmış 3-4 kilo bırakmamam lazım, aslında bir haftadırda güzel yiyip içiyorum ama yine de 600 gram vermişim bu beni daha bi gaza getirdi

Çok sağol kuzucum takıldı sonundada devamlı olmayacakmış yemek yerken yada dışardayken takın dedi dr,bildiğin takoz gibi konuşmada değişti tabi.En sonda zamanı gelince başka sabit olan takılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…