- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
He kiz insan alirda 13 nasil alir azcik kizdiriyimAmin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He kiz insan alirda 13 nasil alir azcik kizdiriyimAmin kuzum
13 değil kız 23 almayı başardımHe kiz insan alirda 13 nasil alir azcik kizdiriyim
sagol canimmOhh masallah canim
İç iç ben bugünde yaptım bakalım bir hafta denicem
Kaybeden takım o hafta kaçamak yapamasin cezamizda bu olsun
Çok geçmiş olsun canım
Allah beterinden korusun rabbim şifa versin iyi soğukkanliligini koruyabilmissin yazın başında bizimde küçük kızın başına bir kaza geldi dışarıda oynarken düştü dişleri dudagini kesmiş sandık meğer hem dudağı kesilmiş hem üstteki süt dişi kökten çıkmış ama o kani görünce elim ayagim çekildi hiçbir şey yapamadım Allah'tan yanlız degildim
O zaman kaybetmeye mahkum olur
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah
Günaydın canım çok geçmiş olsun
Günaydın canım bdv nin sonunu genelde ban oluyor ordami ban yedin
Günaydın canım
Ben izlemiyorum mümkün mertebe yapılanları canım çekiyor sonrası Bana eziyet oluyor
Günaydın abla
Kolay gelsin ablam
3-5 sene mi napiyon kızGünaydın
Tebrikler canım
Tebrik ederim abla çok güzel
Geçmiş olsun kaydırakta ne işin var diyecektim okudum sonradan
Herkesin bu mesaja üzülmesi benimse gülmem
Afiyet olsun canım
Banada el at. Bugünde mutfağa giriştim. Bitirdimmi 3-5 sene temizlik yapmam bidaha.
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım kendini tanıtırmısın
Kilo bildirmeyebler ne yapacak spor kaptaniçem? Pazartesi bildiririm diye şey etmişdim.
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım. Afiyet olsun
Off canım çok geçmiş olsun. Nasıl şuan?
Afiyet olsun canım sporlarında şahane
nerelerde ne yapiyor gri olmus profiliKmsl Hnd galiba 2.ciye banlanmak istiyosun
allahım sabırlar versinnn cok zor bir durum ..Bu kadar enerji dolu olmanın bir bedeli olmalıydı kötü bir haber almasam olmazdı eltimin kardeşi 6 ay önce prematüre doğum yapmıştı O gün bugündür hastanedeydi yavrucak savaşıyordu ama bugün yenik düşmüş boğazıma bir öküz oturdu
Vaktinde dogsaydi benim kardeşimin bebeğiyle bir olacaklardi Allah'ım hiç bir annenin ciğerini yakmasin
imtihan dunyasında hersey var ... mallarimızla canlarımizla eşlerimizle herseyimizle sınanacağımızı soyluyor Rabbimm ... su an agir bir imtihan geciriyor allah yar ve yard. olsunBol eksili başlangıcın olsun canim
Allah razı olsun kızlar yazik kizin yuzu gülmedi bir türlü ilk eşinden şiddet gördü ayrıldı şimdiki evliliğin dede uzun uğraşlar sonucu hamile kalmıştı nasip olmadı yavrusunu kucağına almak
Kuzum ben birşey demedim, siz ne derseniz haklısınız bende + bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Şaşırmamak ve kırmakta haklısınız .Hastay dediler öyle duydum
Bizde boş geçmez bundan sonra her ay doğum günü çıkar Kasım da oğlum ve ben Aralık'ta eşim
Tabiki siz mersk etmeyin diye yoksa niye atayım kilomu
Geçmiş olsun kuzum
Canım ben birşey diyemem niye diyeyim ki hepimizin böyle zamları var ama ben bir anda o kiloyu gorunce şaşırdım
Gel gel
Ne işin var kaydirakta acaba
Canım çok geçmiş olsun Rabbim korumus
Günaydın guzelikler
Afiyet olsun canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Sağolun canlarAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Allah sabr versin.
Dedim ben ona ben demeden gene gidip laf söylemişGitti bizim niyazi
Bdv de dolasmanin bedeli
Ne oluyorDedim ben ona ben demeden gene gidip laf söylemiş
Hangi konu bir bakiyim merak ettim dun +18 de bir konu vardi o mu yoksaDedim ben ona ben demeden gene gidip laf söylemiş
Bakta bana da haber ver merak ettim bendeHangi konu bir bakiyim merak ettim dun +18 de bir konu vardi o mu yoksa
Selam. Yüzüm yoktu gelmeye o yuzden uzaklaştim birkac gunAijoo kaç gündür yoksun
kmsl banlanmis canimNe oluyor
Tmm bir bakiyimBakta bana da haber ver merak ettim bende
Niye öyle diyorsun en fazla kiloyu ben aldım 2.700 ile yüzsüz yüzsüz geldim . Sanki gidecek başka yerimiz varda. Burdan uzaklaşma , uzaklaşırsan kurtlar kapar. Ne edecez gülüm öyle de böyle de zayıflayacağız başka yolu yooooookkkkk.Selam. Yüzüm yoktu gelmeye o yuzden uzaklaştim birkac gun
Dün hiç girmedim. Kim ne kg verdi bakamadim. Bende aldim ama tartilmadim. Akşamlari falan girla yedim dün kizi ilk kez okulda tek biraktim. Onumuzdeki haftayida atlatirsak guzel devam eder. Hic ağlamadi maşallah. Ama simdi burnum akiyor diyorNiye öyle diyorsun en fazla kiloyu ben aldım 2.700 ile yüzsüz yüzsüz geldim . Sanki gidecek başka yerimiz varda. Burdan uzaklaşma , uzaklaşırsan kurtlar kapar. Ne edecez gülüm öyle de böyle de zayıflayacağız başka yolu yooooookkkkk.
Tabi dilek gelirseÇok özür dilerim takıma ugrayamadim akşamdan beri dün misafir geldi evrene nasıl bı enerji gonderdiysrm 3 gündür misafirim eksik değilBugünde pazar turşu aşkıyla uyandım turşuluk bamys aldım onlsrls uğraşıyordumFitt_anne nasıl bir takım kuracak? Sportif kişileri mi kilosu fazla olanları mi , yoksa eski arkadaşlarıni mi seçecek? Reklamlardan sonra.
Hep Acun olmak istedim. Yarışın ortasında kural değiştirmek...
Sonra seyirciye sosyal mesaj vermek ...
Şort ve terlikle yarışma yönetmek...
Hevesimi burda alayım bari.
TekrarDene olayı bı cozeydi önceGünaydın kızlar süper bir moralle kalktim elhamdülillah şimdi kahvaltı hazırlayayim geliyorum haftaya ben kendi takımımı kurucam bu hafta Fitt_anne deneye kaptirdik
Heeeey şişkolar ben şişko ortada mı kalayım şimdiGünaydın
Günaydın
İyi yolculuklar.
Almayan pişman olur.
Ne oluyor
Selam. Yüzüm yoktu gelmeye o yuzden uzaklaştim birkac gun