- 21 Kasım 2013
- 22.887
- 71.660
Balım turşu kuruyordum ben takımı da başkası kursun artıkFitt_anne hu huuuuuyu neredeeesinnnnnnn takımmm kuracaksınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balım turşu kuruyordum ben takımı da başkası kursun artıkFitt_anne hu huuuuuyu neredeeesinnnnnnn takımmm kuracaksınnn
Ne düşmesi daha geçen gün baloncuk ayağım kaydı dedi... Allah Allah...çok geçmiş olsun. Kaçırmışım bu olayı ...iyi misin şimdi...Sagol canim yaniyor
Kıza uydum çıktım kaydim bide onuda kucagima aldim dikmis uzun kayak düstuk ikimizde
Takim kapandi diye herkes rahatladı sanırım biri gidiyor gelmiyor,biri bildirim yapmıyor,birileri yiyor falan filanBalım turşu kuruyordum ben takımı da başkası kursun artık
Haftaya ben kuruyum artık nasıl olsa haftada en yüksek yüzde benim oluryazarken sende sort terlik giy bari
Dilekte pek aktif degilki nasil takim kuracak bundan sonra takimina bakmasi lazim Fitt_anne nerdesin kiz
Dizim soyuldu ve morardi abla eylülle kayaktan kaydim kayiş o kayisNe düşmesi daha geçen gün baloncuk ayağım kaydı dedi... Allah Allah...çok geçmiş olsun. Kaçırmışım bu olayı ...iyi misin şimdi...
Kaygan yerlerde dikkatli olmak lazım.Dizim soyuldu ve morardi abla eylülle kayaktan kaydim kayiş o kayis
Yerde buldum kendimi
Baloncugada dikkat et dedim ben çakıldim
Hergun uğruyorum bildirimi mi yapiyorum ilk ugrayamadim anda bu tavır hoş değil filiz ..Takim kapandi diye herkes rahatladı sanırım biri gidiyor gelmiyor,biri bildirim yapmıyor,bireri yiyor falan filan
Ben tavir falan yapmadim şaka yaptim ama neyse kusura bakmaHergun uğruyorum bildirimi mi yapiyorum ilk ugrayamadim anda bu tavır hoş değil filiz ..
Güldüm ablacim ama dizim çok acidiKaygan yerlerde dikkatli olmak lazım.
Güldün mü kendine ben çok gülerim düştüğümde
Şaka mı öyle diyosun ne diyimBen tavir falan yapmadim şaka yaptim ama neyse kusura bakma
Herşey yavaş yavaş rayına oturur inşaallah canım . Maşaallah anlamadığı iyi. Burnu akıyorsa da geçmiş olsun sadece o kadarla kalsın aminDün hiç girmedim. Kim ne kg verdi bakamadim. Bende aldim ama tartilmadim. Akşamlari falan girla yedim dün kizi ilk kez okulda tek biraktim. Onumuzdeki haftayida atlatirsak guzel devam eder. Hic ağlamadi maşallah. Ama simdi burnum akiyor diyor
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demistim kendimce,O
Şaka mı öyle diyosun ne diyim
Kim biber yemişTakim kapandi diye herkes rahatladı sanırım biri gidiyor gelmiyor,biri bildirim yapmıyor,bireri yiyor falan filan
Cocuklugunu bile yasatmiyor hayatDizim soyuldu ve morardi abla eylülle kayaktan kaydim kayiş o kayis
Yerde buldum kendimi
Baloncugada dikkat et dedim ben çakıldim
Aslında laflar banaydı Fitt_anne . Filizimiz olmasa ne yaparız . Birinin eli maşalı olması lazımki dizginleyelim kendimizi . Ben kendi adıma diyorum tabi bu hafta baya baya aldım kilo, lafı bana soktu sen atladın hemen atlama bacım .Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demistim kendimce,
Ama sen hemen üstüne alindın şaka cektigin icin neyse
Canim benim emoji olmayınca benim mesajın üzerine yazilinca farklı anlamamam mümkün değil acikcasiKızım sana söylüyorum gelinim sen anla demistim kendimce,
Ama sen hemen üstüne alindın şaka cektigin icin neyse
Aman bisey yazmicam bidahaKim biber yemiş
Herkes baksin keyfineAslında laflar banaydı Fitt_anne . Filizimiz olmasa ne yaparız . Birinin eli maşalı olması lazımki dizginleyelim kendimizi . Ben kendi adıma diyorum tabi bu hafta baya baya aldım kilo, lafı bana soktu sen atladın hemen atlama bacım .
Şimdi yarış nasıl olucak kim kaptan ben Fransız kaldım
Zaten keyfime baktığım için aldım kiloyu ya . Keyifsizdim ne oldu kendime ettim . Burası olmasa yine alırım hatta veremem . İyiki varsınız .Herkes baksin keyfine