- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
aferinn simay bu bittiii bölgesele devam .... ısını kaybetmeee
sporunu yapmayan yapamayan yapmak isteyipte kalkmayannn de haydiiii
Benim kızlar uyudu bende yatar kızlar iyi geceler bol eksili hafta sonları olsun inşallah
evet bende merak ediyorrummmmmFitt_anne nasıl bir takım kuracak? Sportif kişileri mi kilosu fazla olanları mi , yoksa eski arkadaşlarıni mi seçecek? Reklamlardan sonra.
Hep Acun olmak istedim. Yarışın ortasında kural değiştirmek...
Sonra seyirciye sosyal mesaj vermek ...
Şort ve terlikle yarışma yönetmek...
Hevesimi burda alayım bari.
cok gecmis olsun canimmm3 omirilik ameliyatim ve 70 gün önce 2.sezeryanim var. Yapabilenin önünde saygiyla eğilirim ama ben yapmaya kalksam g.tü başı dağıtırım ancak. Yinede yaparken dikkat et lütfen . Hicbir saglik sorunum yokken yere birden eğilip doğruluyord ve omiriligimi yırttım.
Canim sabah uyanmis arayacaktim ama hic sorma basima gelenlericanım bir haber var mı en son ne durumda
oyyyy canımmm allahım esirgemis korumusss yine . allahım acil sifalar versin canımmCanim sabah uyanmis arayacaktim ama hic sorma basima gelenleri
Benim kucuk kiz annemgilde dustu kafasini masaya carpti
Kanlar akti o an direk kucakladim soguk kanliligimi korumaya calisiyorum ama elim ayagim titriyodu arabayi nasil surdum bilmiyorum acile gittik
2 doktor geldi bakti dikis atmayalim dediler kucuk oldugu icin
Pansuman yapip gonderdiler ama ben benden gectim
Simdi uyuttum
Iyi cok sukur genel durumu falan iyi yani
Allah beterinden korusun
Bende durumlar bu kizlar ne yedim ne ictim hic hatirlamiuorum kendime gelim yazarim insallah
Fitt_anne nasıl bir takım kuracak? Sportif kişileri mi kilosu fazla olanları mi , yoksa eski arkadaşlarıni mi seçecek? Reklamlardan sonra.
Hep Acun olmak istedim. Yarışın ortasında kural değiştirmek...
Sonra seyirciye sosyal mesaj vermek ...
Şort ve terlikle yarışma yönetmek...
Hevesimi burda alayım bari.
Gecmis olsun canimCanim sabah uyanmis arayacaktim ama hic sorma basima gelenleri
Kanlar akti o an direk kucakladim soguk kanliligimi korumaya calisiyorum ama elim ayagim titriyodu arabayi nasil surdum bilmiyorum acile gittik
Simdi uyuttum
Allah beterinden korusun
Bende durumlar bu kizlar ne yedim ne ictim hic hatirlamiuorum kendime gelim yazarim insallah
Oyle canim. Allah esirgedi valla verilmis sadakamiz varmis.oyyyy canımmm allahım esirgemis korumusss yine . allahım acil sifalar versin canımm
cok üzüldümm
uyumaya calis dinlen sende canim benimm
Sagol canimGecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun.Canim sabah uyanmis arayacaktim ama hic sorma basima gelenleri
Simdi uyuttum
Allah beterinden korusun
Zaten şort terlik var.yazarken sende sort terlik giy bari
Dilekte pek aktif degilki nasil takim kuracak bundan sonra takimina bakmasi lazimFitt_anne nerdesin kiz
canımm stres sıkıntı seni yormus olmali sabah olsun hayirla gelsinn cok opuyorum ranbim beterinden korusunOyle canim. Allah esirgedi valla verilmis sadakamiz varmis.
Inan gun icinde yorucu sey yapmadim ama kendimi cok yorgun hissediyorum. Simdi yatiyorum
Yarin sakin kafayla yazmaya calisirim listemi
bluegreeneyes sende aklimdasin canim
Sagol canim
Soguk uygulama yapiyorm. Gazli bezi islatip buzluga koyup soguyunca sariyorm hafif.inşallah şişide çabuk iner doktor bir şey önermedi mi soğuk veya buz uygulama diycem de yeri minnacık yer nereye konsun buz
Evet cnm bildiricem.Yarin bildirebilir misin?
Afiyet olsun canımMenüm gelsin
Sabah(11:00)
1 yumurta ile menemen
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Zeytin
Peynir
1 bardak tek şekerli çay
14:00
1 kupa sutlu türk kahvesi
2-3 cikolatali Antep fıstığı draje
17:00
2 biber dolması
1 kase yoğurt
21:00
2 incir
Sıvı: 1 lt Dukan birasi,1 kupa detox çayı, 2 lt su
Adım :7107
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Selam canimSlm kızlar iyi geceler nasılsınız konsept değişmiş beni de dahil edin size zahmet öpüldünüzZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sağol canimgeçmiş olsun şükür bir yerinize ana kız önemli bir şey olmamış kırık çıkık burkulma falan yok
Afiyet olsun gecmis olsun canimMenu
Sabah
1 tam bugday sandvich ekmwgine tost
1 kk peynir
1tk findik ezmesi
Domates salatalik
1 yumurta
21de
1 dlm peynle ekmek
2 avuc leblebi
Kizlar ogleden sonra midemi usuttum galiba aksama kadar kustum en son bastirsin diye bunlari yedim E Elif_EylulCordelia 6534 adim
Eki Görüntüle 2918236 Eki Görüntüle 2918237
Sagol canimSenin ne isin var kaydirakta çocuk musun kiz
Bende kizi kaydiraga oturtmaya calisirken dustun sandim
Bacaginin resmini ucundan gorunce tarti fotosu sandim
Tekrar gecmis olsun yara kremi sur canim
Sagol canimGeçmiş olsun.
Sagol canimallah razi olsun canım benim
canım bir haber var mı en son ne durumda
ben hatırlayamadim
hic deme bizde egzotik seyler bekledik
bende bugun yaptım dukan birazdan icicem
hay masallah allah bereketini versin kaptanim
6 yaş ve civari evladi olanlar bu sarkiyi iyi bilir
nasıl gidiyor duzen oturmadı mi canim
gecmis olsun canim
gecmiş olsun canım benimincinme yoksa tez gecer insa
Gecmis olsun canimCanim sabah uyanmis arayacaktim ama hic sorma basima gelenleri
Simdi uyuttum
Allah beterinden korusun
Afiyet olsun canımCordelia
Zipzip-
E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2918259 Eki Görüntüle 2918260 Eki Görüntüle 2918261 Eki Görüntüle 2918262 Eki Görüntüle 2918263 Eki Görüntüle 2918264
bacak egzersizlerine bugun basladim allahim nasil mutlu olrum incecik bacaklarim olursa
herkeseee iyi gecelerrr