- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Günaydın canımGunaydin kizlar
Hayirli yolculuklar canım iyi eğlencelerGecmis yapamiyorum yola cikiyoruz gece donuste burda olurum insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGunaydin kizlar
Hayirli yolculuklar canım iyi eğlencelerGecmis yapamiyorum yola cikiyoruz gece donuste burda olurum insallah
Sagol canim ❤Günaydın canım
Hayirli yolculuklar canım iyi eğlenceler
Tatlı dillim teşekkür ederim canımSüper tatlım.
Harika.
Merhaba güzelim.
Hoşgeldin canım.
Süpersin.
Tmm canım. Haftaya at mutlaka.
Adımların kraliçesi, yağların korkulu rüyası. Süpersin.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsjn canım.
Selam canım. Hoşgeldin.
Beni kadrosuna alan olur mu ki@TekrarDene nasıl bir takım kuracak? Sportif kişileri mi kilosu fazla olanları mi , yoksa eski arkadaşlarıni mi seçecek? Reklamlardan sonra.
Hep Acun olmak istedim. Yarışın ortasında kural değiştirmek...
Sonra seyirciye sosyal mesaj vermek ...
Şort ve terlikle yarışma yönetmek...
Hevesimi burda alayım bari.
Ahh kuzum çok üzüldüm geçmiş olsun.Oyle canim. Allah esirgedi valla verilmis sadakamiz varmis.
Inan gun icinde yorucu sey yapmadim ama kendimi cok yorgun hissediyorum. Simdi yatiyorum
Yarin sakin kafayla yazmaya calisirim listemi
@bluegreeneyes sende aklimdasin canim
Sagol canim
Günaydın çok geçmiş olsun canim şişlik olması çok normal bir haftaya iner önemli olan enfeksiyon kapmamasi ve sürekli kremini sürüp pipi başını geri doğru sivazlaman lazimki kapanmasın benim kcuuk oglum da öyle oldu ikinci kez sünnet oldu çocuğumCok sükür üstümden büyük bir yük kalkti. Agrisi hic olmadi cok sükür ama sislik tam gaz devam
Evet haftaya bildirecegim Allah izin verirse
Ama benanaOooo sende çok şey istiyosun abla antalya antalya dedin gittin bide buharlascanmi
Teşekkür ederim canım.maşallahhhh
tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
Selam canim
Sağol canim
Afiyet olsun gecmis olsun canim
Sagol canim
Kiz anneeee anneee birlikte kayalim dedi ben napcam orda dedim ağladi 1 2 derken ücuncuye kucagina al beni dedi kayakta dik uzun hizli kayiyor anlamadim dengemi kaybettim eylulle birlikte cumburlop yere yerde beton
Sagol canim
Sagol canim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canım
birbesteTeşekkür ederim canım.
Çok sevdiğim bir dünürüm vardı enerjin bana onu hatırlatıyor gelse sen de onu çok severdin @birbeste
GünaydınGünaydın
GünaydınGunaydin kizlar
İyi yolculuklar.Gecmis yapamiyorum yola cikiyoruz gece donuste burda olurum insallah
Almayan pişman olur.Beni kadrosuna alan olur mu ki
Mapusa niye girdinGünaydın kızlar
Dün banlıydım foto atamadım
Amannnn saçma sapan konularMapusa niye girdin
Birsey olmaz ufff olmus bende kayarim ki kimse yokkenKaydiraktan düşen ben Eki Görüntüle 2918130
Cok sukur canim iyiyim sagolYat dinlen canım inşallah sabah daha iyi kalkarsin
iyi yolculuklar kaptan gonlunuzce bir dugun olsunGecmis yapamiyorum yola cikiyoruz gece donuste burda olurum insallah
gecmisnolsun canim usuttu tabi sabahlari sogukGünaydin kızlar hayırlı hafta sonlari. Hastalara cok gecmis olsun bizde sabah 6 bucukta kucuk kizimin kusmasiyla uyandik
allah kurtarmis :)Günaydın kızlar
Dün banlıydım foto atamadım