- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.414
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçtan ayrıldım...İtiraf yok demek ki,3-4 varmı
Ben bilmem onu sahi kaçtı.kaçtan ayrıldım...
17 haziranda 71,3 tu...Ben bilmem onu sahi kaçtı.
Selam canım hoşgeldin , bende yeniyim ve emziriyorum ama benim bebiş henüz 2,5 aylık inşallah hep birlikte vercez kilolarınızıKızlar selam, ben de katılmak istiyorum aranıza. 14 aylık bebeği olan, emziren ve çalışan bir anneyim. Emzirme psikolojisi insanı diyet fikrinden soğutuyor. Bir de çalışırken yoruluyorum. Uykusuz geceler bir yandan. Beni uzun süredir tek mutlu eden şey yemekti. Biraz silkelenmek istiyorum açıkçası
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) succulent
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 63.1
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: mühendis
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: —
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski güzel günlerime geri dönmek istiyorum. Eski kıyafetlerimi giymek istiyorum. Fazla kilolar yüzünden alışveriş de yapmıyorum. Tek tip giyinip hiçbir şey yapmadan kilo vermeyi bekliyorum. Kısır döngüden çıkmam lazım.
Gene çok fazla almamışsın veririsin merak etme.17 haziranda 71,3 tu...
15 temmuzda 73,1
dün de tatildim.. 74,8
Selam canım hoşgeldin , bende yeniyim ve emziriyorum ama benim bebiş henüz 2,5 aylık inşallah hep birlikte vercez kilolarınızı
Evet. Akşam menü ve sporumuzu yazıyoruz. Cuma günü nick ve tarihle resimli kilo bildirimi yapıyoruzTeşekkürler kızlar. Umarım ki pazartesi gazı olarak kalmasın devamı gelsin inşallah.
Şimdi her gün buraya gelip menü ve sporu mu yazacağız.
Geçmiş olsunEki Görüntüle 3102100 gunaydinnnnn hanimlarrr rahatsizdim cuma bildirim yapamamistim sukur koronadan kurtuldum 60 hedefimdi ama biraz hedefi sasirdim
Cumaya kadar dikkat edersen çoğunu yollarsın17 haziranda 71,3 tu...
15 temmuzda 73,1
dün de tatildim.. 74,8
Kolay gelsin canimİşe güce geçiyorum. Gelirim kahvemle
Günaydın canimHerkese günaydın , şimdi tartıldım 82,9 geldim hedefe varana kadar durmak yok
Evet her aksam ya da vakit olmazsa sabahlari menu ve sporunu yazarsinTeşekkürler kızlar. Umarım ki pazartesi gazı olarak kalmasın devamı gelsin inşallah.
Şimdi her gün buraya gelip menü ve sporu mu yazacağız.
Günaydın canim iyilesmene ve 5 li rakamlari görmene sevindimEki Görüntüle 3102100 gunaydinnnnn hanimlarrr rahatsizdim cuma bildirim yapamamistim sukur koronadan kurtuldum 60 hedefimdi ama biraz hedefi sasirdim
Teşekkür ederim ablacimGörüşürüz kaptanım kolay gesin sanada
Günaydın canim
Selam canim cumaya eksiye düşersinSlm kızlar sabahki kontrol tartım sabitti 78.8 Zipzip- dün akşam yemeğim kacmasa belki eksi de gelirdi bakalim bu hafta full konsantre adım ve ogunlerimi planlayıp eksi gelirim cumaya inşallah
672Spora geçiyorum. 2700 adımdayım
Günaydın canim kolay gelsinGünaydınlar misafirlerim gitti, bundan sonraki aşama ev toparlamak çünkü il dışı tayinler bugün açılıyor
Evet canim pazar günüZipzip- kaptanım sınavın hafta sonu değil mi ?
Allah zihin açıklığı versin canımEvet canim pazar günü
Teşekkür ederim canımAllah zihin açıklığı versin canım