- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın pastelfitim ekside olman guzel tebrik ederimGünaydııııın
Pilatesimi yaptım geldim . 100 gr da vermişim
Geçen cuma 56,4
Bu cuma 56,3
Fark -100 gr
Zipzip- Kinoalihatun Tutku44 Begonya2 Elhan
oh sukur saglicakla eve gecersiniz tez zamanda insaÇok teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Sağolun
Amin canım inşallah teşekkürler dualarınız için
Vardım kuzum çok şükür iyi babam şimdi hastanedeyiz. Bugün de kalcak ama iyi durumu görünce rahatladım
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın pastelfitim ekside olman guzel tebrik ederim
Ben de cok özledim hepinizi.
Nasıl olduğum belli değil. Siz nasılsınız?
Maalesef olumsuz konusuyorlar salı günü operasyon olacak. Bugün başka veterinerlere göstereceğiz.
Biraz fazla yedim sanki. Gerci pazartesiye gore eksideyim. Bakalim birkac gun daha devam edeyim
Günaydın fastelcim ekside olman blile harika tebrik ediyorumGünaydııııın
Geçen cuma 56,4
Bu cuma 56,3
Fark -100 gr
çok güzel
Tebrik ederim cnm eksin cok guzel
harikasinnnnnnnn
Tebrik ederim cnm her eksi candırGünaydııııın
Geçen cuma 56,4
Bu cuma 56,3
Fark -100 gr
Cordeliam kendine dikkat et. Seni çok iyi anlıyorum biliyorsun. Ümidini kaybetme, o durumdan iyileşen kediler var. Biraz zaman alabilir tabi. İnşallah iyi olsun emeklerin boşa çıkmasın, sen de iyi ol. Arada gelmeye çalış , biraz kafan dağılsın. Seni seviyoruz fitkaptanımBen de cok özledim hepinizi.
Nasıl olduğum belli değil. Siz nasılsınız?
Maalesef olumsuz konusuyorlar salı günü operasyon olacak. Bugün başka veterinerlere göstereceğiz.
Teşekkür ederim orticimHarikasın muhteşemsin tebrik ederim ortim
Süper tebrik ederim çok ciddi gitmiş nerdeyse 5 kiloya yakın
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Hanımcım özledim seni görümcem aramıza girdisen bana niye fastel diyonGünaydın fastelcim ekside olman blile harika tebrik ediyorum
Tabisi teşekkür ederimTebrik ederim cnm her eksi candır
Teşekkür ederim kaptancıımEksin cok guzel tebrik ederim canim
Matematiğim çöktü hesaplarken4 kilo 200 gr mıııTebrik ederim canım şahane şahane şahane
Cok cok uzuldum Inșaallah saglıgına kavusur. Bende cok korkuyorum kızım da kucuk sıkıstıracak bıgun kapıya dıyeBi tanesi kapıya, sıkıştı günlerdir hastanedeyim. Röntgen ve mr sonuçlarına göre çok olumsuz konuşuyorlar. Felç kalacakmış. Salı operasyon yapılacak rahatlaması için ama yine umitli değiller.