- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.935
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep söyledim ya,iç sesimi değil dış sesimi dinledim hep diye,çok ta faydasını gördüm bu 7 ay içinde.bizimde baska caremiz yok arkadaşım ama saglikli olmak icin saglıklı olarak kilolari vermemiz gerekiyor bende oyleyim benimde yedikce yiyesim geliyor .Dun gece misafirim icin dereotlu pogaca yaptim simdi yeni firindan kiymali boregim cikti herye sardi kokusu ama benim onumde maydonozlu limonlu suyum var belki wc ye cikabilirim diye .. sonra tartilicam .. benimde su an bu pogacadan borekten delice yiyesim var ama kendime daha cekici en sevdigim kiymali yumurta yapicam kahvaltiya ... sor burdaki herkese hatta kilosu olan herkese sorabilirsin .. ama o yedikce yiyesi geldigi anlarimizda ne bileyim bir tarcinli sut ,soyle bir turk kahvesi yanina guzelce hurma findik bizi durduruyor.yemek oncesi icilen detoks suyu bizi onluyor.. yine aksama otur mis gibi sebze yemegini ye. ohh rahat .. aksam 5 ten sonra yediklerimiz ve buyuk porsiyonlarimiz bizi bu hale getiren.. vitaminler seni ayakta tutacak bir gida degildir vitamin herkes aliyor yediklerimizde yeterli vitamin degeri kalmadi su zamanda ...sen yeter ki azimli ol istekli ol devam et .. amelyata gerek kalmadan musmutlu saglikli istedigin kiloya inebilirsin
Aferin ortime tebrikler
Canim tartini sil istersen
Guzel eksi tebrik ederim canimGeçen cuma 69,15
Bugün 68,20
-950 gr
-1 kilo yapamadım canım sağolsun
Zipzip- @Kinoalihatun @_ASTRAL_
Guzel eksi tebrik ederim canim
Teşekkürler kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canim
sil bacim hemen sil
Teşekkür ederim kuzumTebrikler canım maşallah nasıl güzel bir sonuç
Çok güzel eksi. Tebrik ederiim.Geçen cuma 69,15
Bugün 68,20
-950 gr
-1 kilo yapamadım canım sağolsun
Zipzip- @Kinoalihatun @_ASTRAL_
afiyet olsun canim
afiyet olsun canimZipzip- erenmothers @DeryaOnDiet
21 Temmuz
Sabah 8
Salata (haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, biber, maydanoz, dere otu) ve çay
Öğle 12
Sütlü nescafe
1 dilim kavun
Akşam 18
Kıymalı kabak ve yoğurt
Su 3 litre
Adım 9025
Puan 902
Eki Görüntüle 3100699
canim benim arada gel buraya kopma burdan konusalim sohbet edelimAynen canım ordayken gene hayat arada normale dönüyor gibi oluyordu kalabalıkta şimdi evde yanlız kalınca sürekli düşünüp duruyorum
İyi geceler kızlar. Bugün hem iş hem özel işler birikince kafamı kaşıyacak vakit bulamadım. Hemen gün sonu vereyim,
21 temmuz perşembe
Sabah 10.00
4 yk yulaf ezmesi,
4 yk yoğurt,
3 hurma, tarçın.
Öğlen 13.00
Haşlanmış brokoli,
1 kepçe çorba,
Yarım kase yoğurt.
Akşam 18.00
1 porsiyon köfte,
Salata,
1 dilim tahıllı ekmek,
1 nektarin.
Su:2,5 lt. @Kinoalihatun Zipzip-
Adımlar
Eki Görüntüle 3100704
Adım sayısı: 10.491 Fitt_anne
harika menu21 Temmuz Perşembe
Zipzip- Cordelia @Kinoalihatun @Elhan Tutku44 @diyetcigeldihanim
Kahvaltı 10.30
Peynirli omlet
Az beyaz peynir 4 tuzsuz zeytin
Domates biber salatalık
1 d tambuğday
Öğle 14.30
4 kaşık yoğurtlu kabak
6 köfte
3 kaşık kadar fırın makarna
Yulaf bar
Akşam 20.15
Yoğurt, salatalık, keten tohumu, chia ile smoothi 2 b kadar
Su 2 lt
Spor 7.017
canim adim yada sporum var mi gozden kacirmis olabilirim
harikaa afiyet olsun
Teşekkür ederim canim
Eline sağlık canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
umarımBen de yazıp yazıp siliyordum. Umarım sağlıklı bir düzene geçer
Teşekkürler canımÇok güzel eksi. Tebrik ederiim.
Harika tebr,k ederim
Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah. SağolunÇok şükür şimdi iyiymiş canım. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum babana
Amin canım inşallah teşekkürler dualarınız içinÇok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin, sağlıkla çıksın hastaneden inşallah
Vardım kuzum çok şükür iyi babam şimdi hastanedeyiz. Bugün de kalcak ama iyi durumu görünce rahatladımbestnur begenini gordum canim baban nasil vardin mi yanina
Iyi olmasina sevindim canimÇok teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Sağolun
Amin canım inşallah teşekkürler dualarınız için
Vardım kuzum çok şükür iyi babam şimdi hastanedeyiz. Bugün de kalcak ama iyi durumu görünce rahatladım
Harikasın muhteşemsin tebrik ederim ortimGünaydınlaarr
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 79.8
Fark - 1,8
Yüzde %2,205
Zipzip- @Kinoalihatun Tutku44 pastelfit