- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Ellerine saglik canimÇarşamba kupalarının sahipleri
North River
Fitt_anne
YaparsinMinii
Tutku44
@bestnur
erenmothers
hepinizi cookca tebrik ederimmm
hatlar cok karisti 40 sayfayi oturup kagida doktum kizlar umarım eksik yanlis yokturEki Görüntüle 3100696
Kinoalihatun
North River
Hallederiz
Fitt_anne
@60kiloyum
YaparsinMinii
Begonya2
Tutku44
pastelfit
@bestnur
@zeyneppk
DeryaOnDiet
erenmothers
_ASTRAL_
ahh bugun son gun
Aynen canım ordayken gene hayat arada normale dönüyor gibi oluyordu kalabalıkta şimdi evde yanlız kalınca sürekli düşünüp duruyorumah herkes evlerine dahilinca iste zorluk basliyor allah sabr versin kuzum
Herkes bir gün kabak yiyecekKabak dünyasında onlineyz aşkoobol acılı kabaklı yumurta
Unuttum dediğim kadar varmışkiz bu neee biz zaten sali carsamba persembe icin yarisa koyulduk
adim sayisi demi baci
Eline sağlık canımÇarşamba kupalarının sahipleri
North River
Fitt_anne
YaparsinMinii
Tutku44
@bestnur
erenmothers
hepinizi cookca tebrik ederimmm
hatlar cok karisti 40 sayfayi oturup kagida doktum kizlar umarım eksik yanlis yokturEki Görüntüle 3100696
Kinoalihatun
North River
Hallederiz
Fitt_anne
@60kiloyum
YaparsinMinii
Begonya2
Tutku44
pastelfit
@bestnur
@zeyneppk
DeryaOnDiet
erenmothers
_ASTRAL_
ahh bugun son gun
Arkadaşlar ben bi hafta burda olamıcam, babam rahatsızlandı hastanede şu an. Başka şehirde olduğumuz için eşimle yoldayız. Bu haftayı da bitirdik arkadaşların hakkına girmeyeyim dedimben bu sabah tartıldım tabi foto yok maalesef elimde, 73,5 kiloydum. Yarın sabahki kilomu bu sayabilirseniz bu haftayı böyle kapatmış olurum
Bugün sabah bişi yemedim öğle yulaf muz süt karışımı içtim akşm da çorba ve köfte yedim.
Babama dua edebilirseniz çok sevinirim, şu süreci sağlıkla inşallah atlatınca görüşürüz yeniden.
Sevgiler
@zeyneppkKinoalihatun Zipzip- Tutku44
Çok şükür şimdi iyiymiş canım. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum babanaAmin inşallah canımkalp krizi geçirmiş babam anjiyo yapmışlar stent takmışlar şimdi iyiymiş, yoğun bakımdaymış 2 gündür bugün bana haber verdiler uzaktayım üzülmeyeyim diye dememişler şimdi iyiymiş canlı da görüştüm normal odaya almışlar
ah herkes evlerine dahilinca iste zorluk basliyor allah sabr versin kuzum2 gün oldu doneli canım yavaş yavaş toparliyorlar işte
rica ederim.canımEllerine saglik canim
rica ederim bacıHerkes bir gün kabak yiyecek
Unuttum dediğim kadar varmış
Eline sağlık canım
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar. Bugün hem iş hem özel işler birikince kafamı kaşıyacak vakit bulamadım. Hemen gün sonu vereyim,
21 temmuz perşembe
Sabah 10.00
4 yk yulaf ezmesi,
4 yk yoğurt,
3 hurma, tarçın.
Öğlen 13.00
Haşlanmış brokoli,
1 kepçe çorba,
Yarım kase yoğurt.
Akşam 18.00
1 porsiyon köfte,
Salata,
1 dilim tahıllı ekmek,
1 nektarin.
Su:2,5 lt.Kinoalihatun Zipzip-
Adımlar
Eki Görüntüle 3100704
Adım sayısı: 10.491Fitt_anne
canim aksam yemegini baya gec yemissin
bol bol dua gondermekten baska care yok kuzuAynen canım ordayken gene hayat arada normale dönüyor gibi oluyordu kalabalıkta şimdi evde yanlız kalınca sürekli düşünüp duruyorum