afiyet olsun canım
Arkadaşlar ben bi hafta burda olamıcam, babam rahatsızlandı hastanede şu an. Başka şehirde olduğumuz için eşimle yoldayız. Bu haftayı da bitirdik arkadaşların hakkına girmeyeyim dedim
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahArkadaşlar ben bi hafta burda olamıcam, babam rahatsızlandı hastanede şu an. Başka şehirde olduğumuz için eşimle yoldayız. Bu haftayı da bitirdik arkadaşların hakkına girmeyeyim dedimben bu sabah tartıldım tabi foto yok maalesef elimde, 73,5 kiloydum. Yarın sabahki kilomu bu sayabilirseniz bu haftayı böyle kapatmış olurum
Bugün sabah bişi yemedim öğle yulaf muz süt karışımı içtim akşm da çorba ve köfte yedim.
Babama dua edebilirseniz çok sevinirim, şu süreci sağlıkla inşallah atlatınca görüşürüz yeniden.
Sevgiler
zeyneppk Kinoalihatun Zipzip- Tutku44
Amin inşallah canımçok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Hoşbuldum cok tşk ederim herkeseAramıza hoşgeldin canim
Bayildim enerjine
Hayırlı yolculuklar canım
Süpersin tatlım
Balım atarim adimlarimi az sonra çok değil malesef ;(
Herkese günaydınnnnnn
ay kiyamam neyi vardı canım cook gecmis olsunArkadaşlar ben bi hafta burda olamıcam, babam rahatsızlandı hastanede şu an. Başka şehirde olduğumuz için eşimle yoldayız. Bu haftayı da bitirdik arkadaşların hakkına girmeyeyim dedimben bu sabah tartıldım tabi foto yok maalesef elimde, 73,5 kiloydum. Yarın sabahki kilomu bu sayabilirseniz bu haftayı böyle kapatmış olurum
Bugün sabah bişi yemedim öğle yulaf muz süt karışımı içtim akşm da çorba ve köfte yedim.
Babama dua edebilirseniz çok sevinirim, şu süreci sağlıkla inşallah atlatınca görüşürüz yeniden.
Sevgiler
ahhh şukür iyiymis ayy uzakta olan boyle hep kuzum neyse gidip sarilinca rahatlarsin insa yolumuz acik olsunAmin inşallah canımkalp krizi geçirmiş babam anjiyo yapmışlar stent takmışlar şimdi iyiymiş, yoğun bakımdaymış 2 gündür bugün bana haber verdiler uzaktayım üzülmeyeyim diye dememişler şimdi iyiymiş canlı da görüştüm normal odaya almışlar
kaptanım bugun hic gelemedim biraz yogundum misafirlerim var yarına hazırlik falan ugrasiyorum kusuruma bakmayın kizlar
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar ben bi hafta burda olamıcam, babam rahatsızlandı hastanede şu an. Başka şehirde olduğumuz için eşimle yoldayız. Bu haftayı da bitirdik arkadaşların hakkına girmeyeyim dedimben bu sabah tartıldım tabi foto yok maalesef elimde, 73,5 kiloydum. Yarın sabahki kilomu bu sayabilirseniz bu haftayı böyle kapatmış olurum
Sevgiler
çok şükür gyzel haberler almışsın canım dualarımız babanla çok daha iyi olsun Allah'ın izniyleAmin inşallah canımkalp krizi geçirmiş babam anjiyo yapmışlar stent takmışlar şimdi iyiymiş, yoğun bakımdaymış 2 gündür bugün bana haber verdiler uzaktayım üzülmeyeyim diye dememişler şimdi iyiymiş canlı da görüştüm normal odaya almışlar
kolay gelsin canimkaptanım bugun hic gelemedim biraz yogundum misafirlerim var yarına hazırlik falan ugrasiyorum kusuruma bakmayın kizlar
Afiyet olsun canim
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versinArkadaşlar ben bi hafta burda olamıcam, babam rahatsızlandı hastanede şu an. Başka şehirde olduğumuz için eşimle yoldayız. Bu haftayı da bitirdik arkadaşların hakkına girmeyeyim dedimben bu sabah tartıldım tabi foto yok maalesef elimde, 73,5 kiloydum. Yarın sabahki kilomu bu sayabilirseniz bu haftayı böyle kapatmış olurum
Sevgiler
Afiyet olsun canimSabah
Yumurta domates salatalık zeytin bes diyet bisküvi
Öğle
Kayisi 8-10 tane ayran dort diyet bisküvi
Aksam
Corba bir kase y.fasulye 6 yk, pilav 4 yk,
Bir fincan kahve bir tane acili mısır patlağı yedm
yeterli sanirim bol su icecem
Kolay gelsin canimkaptanım bugun hic gelemedim biraz yogundum misafirlerim var yarına hazırlik falan ugrasiyorum kusuruma bakmayın kizlar
Afiyet olsun canim
ahhh şukür iyiymis ayy uzakta olan boyle hep kuzum neyse gidip sarilinca rahatlarsin insa yolumuz acik olsun
Çok geçmiş olsun canım
çok şükür gyzel haberler almışsın canım dualarımız babanla çok daha iyi olsun Allah'ın izniyle
Tşk ederim ne zaman tartiliyoruzAfiyet olsun canim
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Afiyet olsun canim